Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

ayyyy canım çok güldüm
benm erkek arkadaşım da bana böle dediğinde git zayıf bul diyorum o zaman hemen kuzu kuzu oluyo
yemek yerken ye tosunum ye diyor bi de
lokmalar boğazıma diziliyo :26:

aynen aynen eşimde yerken ye tosunum diyor hoşumada gitmiyor değil ama kilo aldım baya farkında oda pfff

1 ay yeme çikolatayı aklına bile gelmez
bende tatlıyı çok severim ama ben bundan 4 yıl önce bütün beslenme stilimi değiştirdim ekmek yok çaya şeker yok kola yok çikolata yok
önemli olan fazla kilo değil unutma önemli olan sağlıklı beslenme eğer kilo odaklı yaşarsan diyetten sonra eski beslenme alışkanlığına dönersin o yüzden yaşam stilini değiştr ve çikolataya ömür boyu veda et

1 ay yeme çikolatayı aklına bile gelmez
bende tatlıyı çok severim ama ben bundan 4 yıl önce bütün beslenme stilimi değiştirdim ekmek yok çaya şeker yok kola yok çikolata yok
önemli olan fazla kilo değil unutma önemli olan sağlıklı beslenme eğer kilo odaklı yaşarsan diyetten sonra eski beslenme alışkanlığına dönersin o yüzden yaşam stilini değiştr ve çikolataya ömür boyu veda et

aynen aynen eşimde yerken ye tosunum diyor hoşumada gitmiyor değil ama kilo aldım baya farkında oda pfff

ben çok takılmıyorum aslında çok sevdiğini biliyorum yani gerçekten hastalıkta sağlıkta yanımda olan biri kilo için işte kendince espri yapıyo tabi üzülüyorum aslında ama ona kızmıyorum giydiklerim hoş durmuyo boyum da kısa bi de kilo olunca sizin kadar uzun değilim 162 boyum

kevsercim niye üzülüyosun ki olabilir
52 de olursun 82 de 102 de
insanlar bi hasta oluyo kaç alıyo
napsın adam kadın kilo aldı deyip yerden yere vursun mu
zinarın dediği beğenmiyosan sen bilirzin deseymişsin keşke

shineumu
sana shi derim ben çok uzun yoksa
spor şart
bende sabah akşam eve yürüyorum hemde bi saat ama
o olmaz,yetmez vücudunu şaşıtacak bişey yapmalıyız

leslie yapsana sende bizim gibi

olur shi de :)
spor şart biliyrum ama leslie nedir nasıl yapılır aksamları yaparım ben (

anlıyorum canım seni
inan bak benim bir arkadaşım var senden kısa ama zayflayınca kız okadaar gzel ne giyse yakışıyorki anlatamam ,
sende bende inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşacağız o zaman bize tosun dyenleri görcez :)

kızlarrrr bide ben eski zayıfken güzel ip incecik resmi buzdolabımın kapısına astımm (
motive olsun diye napıyımm ((

ayyyy canım çok güldüm
benm erkek arkadaşım da bana böle dediğinde git zayıf bul diyorum o zaman hemen kuzu kuzu oluyo
yemek yerken ye tosunum ye diyor bi de
lokmalar boğazıma diziliyo :26:

aynen aynen hepimizn durumu aynı belliki:26:benmde boyum 1.63.şuan senn kiloda olsam ona bile şükredicemya

olur shi de :)
spor şart biliyrum ama leslie nedir nasıl yapılır aksamları yaparım ben (

canm pınarın dediği gibi spor şart,leslie güzel çözüm gerçekten internetten indiriyosun,leslie 1mil,2mil,3mil die bölümler var,onlardan birini indirip yapıyosun

Son düzenleme:
Kevsercim hiç takılma dediklerine..
Ne olacağımız hiç belli değil..
Yakında bi kilo alır görür o zaman gününü
Ona inat zayıfla ama
Kalsın oda öölleeeee
Benim boyum 1.68 canım

Zinarcım dağ armudunun normal armuttan ne farkı var kiii?

Benimkide benim kilolu halimi çok sevimli buluyo
Kilo alınca yanaklarım beyazlayıp şişiyomuş çok sevimliymiş
Zayıflamamı istemiyo bu aralar
Birazda kıskançlıktan
Bende daha çok kıskansın diye vermek istiyom, fena mıyım ne

kızlarrrr bide ben eski zayıfken güzel ip incecik resmi buzdolabımın kapısına astımm (
motive olsun diye napıyımm ((

çok güzel kendini motive edecek şeyler bul böyle işte.sonra netten zayıf olmak istediğin resimlere bak,ben alışveriş sitelerine bakıyorum sözde kıyafet için,oradaki hatunları görünce diyorum kıyafetler negüzel yakışmış,incecik olunca..buarada sabah kalkınca hemen ılık su ile güne başla.ılıktan biraz daha sıcak olsun.açken içersen yağ yakımına yardımcı olur..bunu rutin olarak devam ettir.ılık su içmeden güne başlama.

ona inat daha çok hırslandım aslında..
fena ol fena böyle olsunlar

evett evet ılık su hastasıyım ben zaten yazın bıle cok soguk ıcemem kısın ıse ılık suyum hıc eksılmez yanımdan sabahları da oyle yapıcam
valla incecik insanları görünce ne kadar cok hosuma gidiyor giydikleri ben onları giyince duba gibi oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…