Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

canm pınarın dediği gibi spor şart,leslie güzel çözüm gerçekten internetten indiriyosun,leslie 1mil,2mil,3mil die bölümler var,onlardan birini indirip yapıyosun[/QUOTE]

leslie yi bir araştırım bakım

aynen buyüzden kendime kıyafet almıyorum incecik olsam nasıl oturacak vucüduma belim incecik olacak,elimi attığımı giyebilicem,hiç fazlalık biyerim olmuyacak pörtlemicek,aynanın karşısında fit halimle dönücem.peki şimdi nasıl,üzerime bişey alsam,ilk etapta kollarım kocaman çıkıyo yanlardan şiş şiş.sonrada göğüsler nerdeyse fırlayacak,hemen alt kısımda bi göbek yine kocaman yan döndün andaki duruşu,pantolon giyeceksin yukarı çıkmıyo dizlerde kalıyo..sonra bi sinirle alıp kenara koyuyosun,denk gelse bile yakıştırmıyosun kendine,çünkü fazlalıkların seni ele veriyoayyy yeter ama değilmi hepsi bizim elimizdee,boğazımı tutucaz,sporumuzu yapıcaz

kahvaltımı yaptım,2dilim kızarmış ekmek(kalorisi düşüyomuş kızartınca bende kızartarak yiyorum artık
1kk peynir
1domates
1biber
4br şekersiz çay
2badem
4çatal kadar börülce

seni okurken bi gaza gldim ki sorma kendimi düşündüm bi an
etrafıma bakıyorum herkes kıyafet alıyor benide rüküş zannetcekler halbuiki ilgisi yok zayıfken ne güzel giyinirdim smdi dar giyemiyorumki dediğin gibi heryer biryerlerden pörtlüyor
ufff o yüzden resmimi astım sporumuzu yapcaz buzdolabının dibinden ayrılmamazlık yapmıcaz

olurrr
evet cnm evliyim ciceğim burnumda 5 aylıkcık :))
sizler evlimisiniz , yanlış yerdemiyim evlendikten sonra kilo alanlar yeri de vardı ama içimden sizinle olmak geldi :26:

Yok canım olur mu öyle şeyyy
Bende düğün hazırlıklarındayım da
10.08.13'de nasip olursa:123:
Sözlüyüm şimdiiii
Ayy ne şanslısın yaaa,ne güzeellll
22 yaşındayım bende

ikindin bişey yemessen dengelersin bence menün güzel elifcm..

Akşam dengelemeyi düşünüyorum inşAllah

canımm çekti valla afiyet olsun :)
mercimek köftesi severim çok kaç tane yiyebilirim günde :26:

Bence 2-3 uygun gibi
belki 4 de olabilir:26:

kızlar bugun biraz kaçamak yapabilirim çünkü bugün doğum günüm

Rüyasuuuu iyi ki doğduuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
Bu daaa pastaaannnn

Hırslandıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

ayy elifimmm
beni de kat beni deee
ben pazartesinden beri rejimdeyim valla, bu sefer cidden azimliyim
çok bi kilo vermek istemiyorum 4 kilo versem süpper ötesi olcak

dur yaziyim ben neler yediğimi, cidden iştahım kapandı ve acıkmıyorum çok şükür

sabah etiform bisküvi ve şekersiz çay ( acelem vardı iyi oldu )
arada yeşil çay ve bol bol su
öğlen de tavuklu salata ve yine bol su

ekmeği hayatımdan çıkardım ben de

pörtlediği içinde bol giymek zorunda kalıyosun,nezaman kıyafet bakmaya gitsem hep elim bol kıyafetlere gidiyo,göbeğim kapansın,yok kollarıma yapışmasın,göğüslerim küçük görünsün,ama yemeğe oturunca engüzellerini yiyeyim,aaa olmaz en sevdiğim yemekler bunları yemeliyim,ye tamamda bari az ye.oda yok illa doyana kadar yememiz lazım,ee incecik olmak nerde ozaman,harekette yok,yediğimiz birikiyo,üzerine tekrar yiyoruz..

seninle sanki bi topikte denk geldik nickden öyle hatırladım sanki,hiç şafak topiğinde bulundunmu

Eneeeeeeeeee
Özgeeemmmm
Seni buralarda göreceğim aklıma gelmezdi
Katmaz mıyım ben seni hiiiççççççç
Bizde yoğun olarak pazartesi başladık zaten
Vaaaayyy menün gayet iyi olmuuşşş
Tatlım yarın Cuma,sabah tartıl seni de listemize dahil edelim hemmencecik
4 kilo fazla birşey değil,şıp diye verirsin

Kahvaltılarını daha iyi yapmanı tavsiye ediyorum sana tatlım
Bideee ara öğün yapmanı
Spor da diyeceğim ama çok bi kilon yok,sporsuz bile verirsin sen rahatlıkla
Öğlenleri bugünde olduğu gibi beyaz ete yönelmen iyi olur senin için
Sabahları da protein(yoğurt,peynir vb.) alırsan yağ yakımını hızlandırır gün içerisindeee
Çok mu konuştum ne

hayırlısı olsun canımmm yaşıt sayılırız işte 91 liyim bende :))
Allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel bişeymiş gerçekten svdiğin biriyle hayatnı birleştirmiş olmak..Herkese nasip olsun inşallah
bende dugun oncesı spora baslamıstım yag gıbı yaglar erımıstı spor olunca bende rejıme gerek kalmıyor ne guzel ama smdı camasır bulasık yemek ve dınlenebilirsen dinlenmek zaman kalmıyor :)
dün eşim dalga geçiyor ıspanak doğruyorum mutfaktayım gel burda yap diyor(akşamdan akşama görüyoruz zaten brbirmizi)
yaparkende gülüyor bana sen ev kadınımı oldun diye
21 yaşındayım ama hemde calısıyorum yorgunluğu sen düşün,olsun ama yine de güzelmiş

bu yüzden toiğe hergün giriyorum ama her an yazamıyorum kusura bakmayın,
mercimk köftesini de 4 yapalım hadi kırma beni

çok konuşmanı yerim ben seninnnn
evet genelde sabah ya kepekli ekmeğe hafif bi sandviç yapıyodum ya da nesfit yiyodum sütlü sütlü ama bu sabah böyle olduu
dediğin gibi kahvaltıyı daha iyi yapayım, güzel bi alışveriş yapıp koyayım bürodaki dolabıma
spor sadece yürüme oluyo gün içinde bi de asansör yerine merdiven kullanayım bari bi işe yarasın
yarın sabah da tartılıp hemencik sölicem sana
hem merak ediyom p.tesinden beri bi incelme olmuş mu :26:

ayy siz ne kadan küçüksünüz ben 87 liyim kendimi kocaman hissettim ama ben aşırı küçük duruyom tip olarak beni liseli felan sanıyolar oysaki lise nerde yüksek lisans yapan eşek kadar kızım
ne kadar kalabalık olduk yaaa ne güsel topyekün savaş ilan edelim kilolara
dağ armudu daha faydalı ve kalorisi az elifçim ondan ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…