Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Öğlen mangal yapan bi yere gidecez Temel Reisçikleeeee

Ben doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum.
ama daha önce uygulayıpta kalıcı kilo verdiğim yöntemleri sırasıyla söylüyorum.
NOT:düzenli olarak kullanıldığında haftada 3 kilo garanti hemde geri almıyorsunuz..

1-keten tohumu yemeklerden önce bir kayık aç karnına...(tozunu yoğurta katıp yerseniz çok daha etkili)
2-5 i birarada çay günboyu istediğiniz kadar (ben bu çayla 8 kilo verdim)
3-sade kahve (4 günde 2 kilo verdim:)
4-Buğlama sebze(brokoli,patates,karnabahar gibi sebzeleri yıkayıp fırın poşetine koyuyorsunuz başka hiç bişey eklemeden fırına atıyorsunuz 5 ila 10 dakika arasında öğle menüsü haazır hem doyurucu hemde bir haftada 5 kilo garanti)
5-EN ETKİLİ YÖNTEM=yemek yerken her lokmadan sonra bir yudum su içiyorsunuz daha tabağın yarısına gelmeden doyuyorsunuz.....DENENMİŞ VE TASTİK EDİLMİŞ,ÖNERİLMİŞ VE YİNE TASTİK EDİLMİŞTİR...halam bu yöntemlerle 1 ayda 20 kilo verdi...ben 2 haftada 8 kilo verdim...

Kevsercim erkek arkadaşın mı yine?

yok canm kardeşim.benden biyaş küçük kız kardeşim varda.kardeş bile demek istemiyorum aslında beynimden dilimden hayatımdan kardeş kelimesini tamamen çıkardım artık.büyük bikavgamız olduda.sinirden bütün kaslarım gerildi hala heryerim ağrıyo buyüzden.evin içinde heleki kardeş dediğinle budereceye geldiysen gerçekten çok zor.susamıyorum bile

bende birini öldürmek istiyorum aşırı derece de hayatımı mahvetmekten başka işe yaramıyo

kızlar kusura bakmayın bikaçgün yazamadımm 2 gündür misafirler falan filan hiç fırsat bulamadım ama diyetmide bozmaddmm hala devamm

çok ağır bence ya ben beslenme stilimi değiştirmeden porsiyon küçülterek zayıflayanlardanım

kardeş kardeşi affeder canım bende ne büyük kavgalar yaşadım ablamla

saygı diye bi kavram yok ama bizde.gerçekten geri dönüşü olmayan şeylr yaşadık.normalde kesinlikle kin tutan biri değilm haklıda olsam içim dayanmaz herşeyi unuturum.ama bu kesinlikle..şuan aynı evdeyiz ama aynı nefeste değil.karşılaşmamak için ayrı yerlerde duruyoruz

Bu arada zamanında bende ablamla ölümüne kavga ederdik hatta sağolsun kolumda 2 dikiş izi ve sırtımda bir cam kesiği var onunda bir apandist yarası var...yani biz kavga ederken resmen ölümüne ederdik...komşular gelir bizi ayırırdı ablamı kaç defa üzerimden aldılar kafama yastık bastırırken...yada benim boğazımı sıkmaya çalışırken...:))

Kevsercim kardeş sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz
Ablasın sen...
Ben de ablayım
Sorun ne bilmiyorum tabi ama ne desek boş şimdi
Kardeşler daha düşüncesiz daha bencil olabiliyorlar
Abla olduğun için biraz daha sakin kal o zaman
Yemekleri ihmal etme canım iştahına glecek bişeyler ye

:26:

Bu arada
Öğle:
1 karnıyarık (Az yağlıymış)
2 kaşık yoğurt

Okula gidiyorummm mutlu olun canlarımm

yemek yapan abla yine yapmaya niyeti yok haftada 2 gün yapıyo onda da açlıktan öldüryo sağ olsun geri kalan 5 gün dışardan geliyo ben 1 adet eti form yiyim bari geberecem yoksa

ağzımdan aldın lafı aynen dün gözlerimi bi açtım iki tarafımda 3tane kadın biri kolonya tutuyo biri yüzüme su tutuyo diğeride ayıltmaya çalışıyo noluyo demişim birden

saol buketcim aynı dediğin gibi hiç bişy olmuyo işte yine sen üzüldüğünle kalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…