Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

İşte motive edici bi söz bu yeterde artar bile bir bayanı motive etmek için...
Bende dün akşam büyük bir kase salata yaptım içinede biraz makarna kattım ama bizim sıpa yüzünden rahatça yiyemedim yarısını yedim gerisi kaldı sonrada bir fincan sade kahve içtim...bu kadar :) ben senin o duyduğun lafı duyabilmek için kendim soruyorum düşün "canım kilo vermişmiyim cvp= hı hı

Günaydınlaaaarrr
Dün akşam;
3 yk pilav
Balık

Harika olmuştu valla
Dün kına vardı bi sağdan bi soldan döktürü döktürüverdik
Buda sporum sayılsın

Sabah;
1 minnak salata
1/2 tomatoo
3 zeytin
2 minnak sosiiiisss

Şimdi de form çayı içeyim diyorum

iç bari ben daha kahvaltı yapmadım neresinden başlasam bilemedim nede olsa bir fincan kahve bir dilim kızarmış ekmek:)
kolay değil ye ye bitmez:)

Son düzenleme:
günaydın herkese
45 dakikalık tempolu yürüyüşle başladım güne
yürüyüş öncesi 1 kuru kaysı yedim tuvalet problemi başladı dünden beri çok şiş hissediyorum kendimi
kepekli sandviç ekmeğine tulum 4 zeytin ve domates koyup yiyecem inşallah birazdan çayla

sabah kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeğine krem peynirli ve jambonlu sandviç
4 adet yeşil zeytin
yarım salatalık
1 adet form çayı

sabah kahvaltısında yine aynı seylerii yedimm ama bu sefer azalttım değişik olarak sizin öneriniz olarak galeta yerine 1 dilm ekmek yedm..yaa farkettimki midem küçlmeye baslıyo artık hemen doyuyorumm =))

Günnaydın herkese bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz kızlar?

Ben iyi gibiyim..
İşle ilgili bazı durumlar var,ne olacağını merak ediyorum
Bazen üzülüyorum
Hayırlısı demek en doğrusu galiba..

Vayy beeee

Benimkide yanakların küçülmüş diyo

iç bari ben daha kahvaltı yapmadım neresinden başlasam bilemedim nede olsa bir fincan kahve bir dilim kızarmış ekmek:)
kolay değil ye ye bitmez:)

Canım sen hem sabah hem akşam kahve mi içiyorsun?
Neden böyle yapıyorsun,bir diyet mi takip ediyorsun?

Zinar kaçta kalkıyosun da yürüyüş yapıyosun?

Son düzenleme:
sabah kahvaltısında yine aynı seylerii yedimm ama bu sefer azalttım değişik olarak sizin öneriniz olarak galeta yerine 1 dilm ekmek yedm..yaa farkettimki midem küçlmeye baslıyo artık hemen doyuyorumm =))

kesinlikle bir süre sonra mide kendini az yemeye göre ayarlıyor o zaman daha çabuk doyabiliyorsun ve en güzel tarafıda kendini hiç şişkin hissetmiyor her zaman zayıf hissediyorsun buda moralini düzeltiyor...

sabah kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeğine krem peynirli ve jambonlu sandviç
4 adet yeşil zeytin
yarım salatalık
1 adet form çayı

çavdar ekmeği kepek ekmeği bi farkı var mı canım?:26:

anladım canım tamamdır haftasonu da kaçamak yapamayız böylece

İşte bizde bunun için değiştirdik
Yoksa ben haftasonu kaçırıyorum ipin ucunu

ben daha yeni katıldım bugün tartılsam olmasmı en son perşembe tartılmıştım artık pazartesileri düzenli tartılırım?

Olur tabi canım kendin bilirsin

benimkide bi küçülseeee

Canım sen hem sabah hem akşam kahve mi içiyorsun?
Neden böyle yapıyorsun,bir diyet mi takip ediyorsun?

evet bu diyette içecek olarak ya sade kahve yada bitki çayı var ben sade kahveyi tercih ediyorum hem çocukta uyutmadığı için iyi geliyor...

Ne diyeti peki bu?
Ne kadar böyle devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…