Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

bu öğlen nesfit yiyesim var benimmmm
dışarı çıkmıcam, ofise söylersem de zararlı şeyler söylerim
iyisi mi ben paşa paşa nesfitimi yiyeyim

ağzımdan aldın lafı aynen dün gözlerimi bi açtım iki tarafımda 3tane kadın biri kolonya tutuyo biri yüzüme su tutuyo diğeride ayıltmaya çalışıyo noluyo demişim birden

ama sonunda kardeş olunca kin tutamıyosun...ben daha lisedeyken ablam üniversiteye gidiyordu konyaya orada neler yapıyorsa babam gelim sende aynısını yaparsın diye gelip bana bağırırdı ben bişey yapmadım diye çıkıştığım zaman el bile kaldırırdı...birde başımda öyle bir üvey anne vardı ki babamı kışkırtan neler çektiğimi bir ben bilirim birde allah....depresyona girdim..kaç defa intahar etmeyi denedim...antidepresanlarla ayakta duruyordum uyku hapları alıyordum...krize giriyordum...

Öğle menüm;

7-8 köfte
1 dilim ekmek
Ezmeeee

Kızlar yemek sonrası çaylarımızı getiren garson ekmek kadayıfı var verelim mi dedi
Bende yok dedim direkt
Garson ne dese beğenirsiniz;
'Abla kupkuru kalmış,hiç yemek yedirmiyo musunuz,bence alın' dedi esprili bir tavırla
Ben bööle kaldım

benim de geçmişte kalmış bi arkadaşım var o aklıma geldi ne zaman yemeğe gitsek hiç bana sormadan sipariş verirdi dondurmalı irmik tatlısını da sevdiğimi bilir mutlaka sölerdi hep gittiğimiz bi yer vardı sonra o yer kapanmış hep gittiğimiz arabası kaza yapmış hurda olmuş geçmişte kaldı tabi o günler

Özel bi arkadaş mıydı bu yoksa?

akşama ızgara balık var palamut yanında da bol tere ve roka

Ay canım çekti Zinaaaar :) Yarına yapalım inş söyliyim anneme :)

Bugün yemek saatlerim peşpeşe geldi sanki
12de öğle yemeği yemiştim

Ara 14.30:
1 paket süt (Light yoktu kantinde)
2 diyet bisküvi

Akşam 17.30:
Tavuklu salata (Erkek arkdşmla birlikte yedik diyetteyiz ya )

Eve geldim az önce yarım domates, 1 salatalık yedim canım çekti

Birazdan leslie yapıcam Allahtan bi mani olmazsa

ben geldimmmmm
3 mile leslie yaptım
yaparkende bilgisayarı koyduğum masaya sağlam bi tekme attım
şimdi maden suyu içiyorum

günaydınlarrrr
önce dün akşamki menümü sayayım
hastane menüsü diyorum çünkü b.annem hastanede ziyarete gitmiştim halamın refakatçi yemeğinden tırtıkladım başka da bişey yemedim eve gidinceee
azıcık taze fasülye, azıcık makarna, 2 tane de yuvarlak ne idüğü belirsiz köfte
ne baharat ne bişey vardı kıymayı yuvarlak yapıvermişler valla
ama tam diyet menüsü oldu

en güzeli de dün akşam sevdicek bana sarıldığı an 'sen gerçekten incelmişsin ya' dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…