Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

afiyet olsun canım özel bi gün sonuçta takılma o kadar olur yaım şarap kadeh iyi valla ben bi şişeyi devirirdim

ben geldimmmm
elif yok canım yemedim tatlı ama canım çok çekti
sabah doktora gittim kan testi için kahvaltı şimdiye kaldı birazdan yapacam izinliyim bugün öğle yemeği ve kahvaltı birleşecek mecbur birazcık kaçırabilirim

Merhaba kızlaaaaar

Sabah:
Kepekli tost
Yarım domates,salatalık,biber
Çay :)

Yeşil çayımı içiyorum akşam olmadan leslie yapıcam yoksa zor oluyor :)

Her gören zayıflamışsın diyor aman Allahımmm
Göğüslerim küçülmüş Belim de 3 cm incelmiş
Ama bacaklardan pek gitmemiş Yukardan aşağı doğru kilo veriyorummm sıra oraya geliyor inşallah :)

şu leslie yi banada anlatırmısınız nedir bu..

Eferüm
Geçmiş olsun canım neyin var?

Bana diyen olmuyor çünkü gıdım ilerleme yok
dayanamadım tartıldım 63 geldim
ağlamak istiyorum
az önce de baklava ikram ettiler yedim
umudum kalmadı artık
istek gitti içimdeki

şu leslie yi banada anlatırmısınız nedir bu..

Behiyecim şiddetle tavsiye edilebilecek evde yürüyüş olarak geçen egzersiz programı. Seviye seviye videoları var dışarı çıkmadan vücudunu çalıştırıyorsun. 1 ayda sıkılaştırıyomuş rivayetlere göre. benim 1,5 hafta oldu bakalım etkisi olcakmı :)

Leslie Sansone diye bir kadın. İnterntten ulaşabilirsin videolarına :)

Eliiiiif noluyo sanaaa ( Geçen hafta ne kadar istekliydin neden böyle yapıyosun Çok ayıp ama bence yeni bir kural getirelim ceza ne olsuun ? çok kızdım sana aşşkolsun

vay be bide bana kızıyorlar olmaz diye baklavalar havada uçuşuyor...arkadaşlar diyetteyiz unuttunuz mu yemememiz gerekiyor nefsinize hakim olun....

canım ben yedim diye yersen,sen kötülüğe kötülükle cevap vermek gibi bi hata yaparsın
benim yemiş olmam buradaki hiçkimseye bi iyilik doğurmaz ki
sen bilirsin yemek istiyorsan sende ye,ben de rahatsız oluyorsan karışmayayım sana..

ama yememen gerekirdiii kaçç tanee yedinn baklavadan pekii :44:

1 tane

Eliiiiif noluyo sanaaa ( Geçen hafta ne kadar istekliydin neden böyle yapıyosun Çok ayıp ama bence yeni bir kural getirelim ceza ne olsuun ? çok kızdım sana aşşkolsun

Buket ya bilmiyorum neden böyle oldu..
Dün birisi bi laf etti,inat edip zayıflayacağıma zaten hala şişmanım yemesem de birşey değişmiyor moduna girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…