Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Elifim neler yemen gerektiğini biliiyorsun geçen hafta en güzel örneğini gösterdin istediğinde yapıyosun :)
Ben yine öyle görmek istiyorum seni
Pınar yok diye mi böyle oldun acaba ? Ama o yazamasa da devam etmen gerekir
Hala dengeleme şansın var
Diyeti bozdun demeyelim ufak bikaç parça kaçamağın oldu öyle kabul edelim sebebi de adet dönemi diyelim... :)
Bugün içinde dengelemeye çalış vazgeçmek yok

1 tane

bende çok zannetmiştim olsun 1 tanede 100 civarındaa flnn var onuda sporlaa kapatabilirsin bence sıkıntı yapma herşey kendimiz için canım biraz sabredersekk bence gayette isdediğimiizz kiloya gelebilirizz :13:

merhaba kızlarr..
dün akşam tonbalıklı salata yedim 1 dilim ekmekle
yemekten 1 saat sonra da plates yaptım (30 dk kadar) çok iyi geliyor anlatamammm

sabah da 200 gr eksik geldim.
pazartesi günleri tartılıp yazacağım

bu arada diyetinizi çok sıkı mı yapıyorsunuz hedefiniz ayda 4-5 kilo ise diyetinizi asla bozmamanız gerekir
yok ayda 1-2 kg versem olur diyorsanız kendinize arada 1 baklava hediye edeilirsiniz

evlenmeden önce 60 kg üzerine çıkmazdım
ama yediklerime dikkat ederdim çok aşırıya kaçırmazdım
sonra saldım biraz, çocuk da olunca 70lere dayandım
çok acelem yok ama bozmayı da düşünmüyorum
siz de motivasyonunuzu kaybetmeyin
aranıza yeni katıldım ama benceeee
çarşı pazada mağazalardaki beğendiğiniz ama yakıştıraadığınız kıyafetleri kendi üzerinizde hayal edin
ve asla vazgeçmeyin
veee
hep beraber hedeflerimize ulaşalım..

Buket ya bilmiyorum neden böyle oldu..
Dün birisi bi laf etti,inat edip zayıflayacağıma zaten hala şişmanım yemesem de birşey değişmiyor moduna girdim
[/QUOTE]

bırak onları laf atanları biz birbirimize destek olmalıyız ancak bu şekilde zayıflarız...kimin ne dediği umrumuzdamı sanki...bana yengem sen bu kiloları zor verirsin diyordu.. bak şimdiden 4 kilo verdim...verilmiyecek şey değil sadece kendine hakim ol...tatlıdan uzak dur sadece az şekerli sütlü tatlılar yiyelim arkadaşlar yada meyve tatlıları (havuç topları, elma tatlısı gibi az şekerli tatlılar olabilir)... :13: ben size güveniyorum

Dün birisi bi laf etti,inat edip zayıflayacağıma zaten hala şişmanım yemesem de birşey değişmiyor moduna girdim

bırak onları laf atanları biz birbirimize destek olmalıyız ancak bu şekilde zayıflarız...kimin ne dediği umrumuzdamı sanki...bana yengem sen bu kiloları zor verirsin diyordu.. bak şimdiden 4 kilo verdim...verilmiyecek şey değil sadece kendine hakim ol...tatlıdan uzak dur sadece az şekerli sütlü tatlılar yiyelim arkadaşlar yada meyve tatlıları (havuç topları, elma tatlısı gibi az şekerli tatlılar olabilir)... :13: ben size güveniyorum[/QUOTE]

püff bizim bu etrafımızdakilerden çektilerimiz nee benimde teyzemm öylee sen kiloo veremezsinn şöyle böylee bizden çok onların ilgi kaynağıı olmuş bizim kilolarımz ama ama önce kendmz için sağlmzz için vermemizz lazmm bunu düşünerekk yaapalmm

bırak onları laf atanları biz birbirimize destek olmalıyız ancak bu şekilde zayıflarız...kimin ne dediği umrumuzdamı sanki...bana yengem sen bu kiloları zor verirsin diyordu.. bak şimdiden 4 kilo verdim...verilmiyecek şey değil sadece kendine hakim ol...tatlıdan uzak dur sadece az şekerli sütlü tatlılar yiyelim arkadaşlar yada meyve tatlıları (havuç topları, elma tatlısı gibi az şekerli tatlılar olabilir)... :13: ben size güveniyorum[/QUOTE]

kaç zamanda verdin canım 4 kg?
ben de 71 kiloyum benzer kilolarla başlamışız
benim sizin programınızı beğenmemin ve katılmamın sebebi çok samimisinz çok azimlisiniz ve de akşam yemeklerinizin hafif olması
ben dün salatayla geçiştirdim meyveyle de geçiştirebilirim diye düşünüyorum meyve+süt gibi..
akşam az yenince inanılmaz veriliyor
doğumdan sonra 6-7 kg o şekilde akşamları salata yiyerek ve peşine plates yaparak vermiştim geri kalanları da şimdi vereceğim...

kaç zamanda verdin canım 4 kg?
ben de 71 kiloyum benzer kilolarla başlamışız
benim sizin programınızı beğenmemin ve katılmamın sebebi çok samimisinz çok azimlisiniz ve de akşam yemeklerinizin hafif olması
ben dün salatayla geçiştirdim meyveyle de geçiştirebilirim diye düşünüyorum meyve+süt gibi..
akşam az yenince inanılmaz veriliyor
doğumdan sonra 6-7 kg o şekilde akşamları salata yiyerek ve peşine plates yaparak vermiştim geri kalanları da şimdi vereceğim...

BEN 1 haftada verdim ama ben biraz katı bi diyet yapıyorum...saat 5 den sonra hiç bişey yemiyorum sadece içecek (sade kahve, maden suyu yada sadece su)
gece yatmadan önce 50 mekik çekiyorum... o şekilde yatıyorum. gece saat 12 de yatıyorum sabah saat 6 da kalkıyorum...
Bu arada çocuğun kaç yaşında kız erkek...

pko luyum onun kontrolüne gittim canım ufak kaçamakları kafaya takma adet dönemi oluyor bende dondurma yemiştim hatırlarsan hiç de bi şey olmuyo malesef hormonlar ve insan istiyor yemeyi

göğüslerim küçülmesin yaaaaaa bende tam tersi önce bacak gidiyo

afiyet olsun canım özel bi gün sonuçta takılma o kadar olur yaım şarap kadeh iyi valla ben bi şişeyi devirirdim

normal şartlarda ben de yaparsım ama diyet dolayısıyla azıcık içtim
kilo yapar mı bilmiyorum ama şişlik yapıyo sanki

sabah kahvaltı yapamadım ben ara öğün falan da yiyemedim çünkü çok yoğundum
öğlen yeöeği yedim direk
yarım kase mercimek çorbası
az patatesli tavuk yemeği az pilav
bunlar az olmasına rağmen yine bitiremedim.. cidden midem küçülmüş çok açtım halbuki

Benim göğüslerim küçüktü zaten küçülmesini istediğim tek vücut noktamdı :)
Napalım artıkkk...

Ara:
11 fındık

Öğle:
1 tabak esmer makarna
2 kaşık yoğurt
Biraz salata

Şuan karnım dümdüz hafifim bozulsun istemiyorum :)

sanırım bende
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık domates
yanınada 1 soda içicem

kızım 2.5 yaşında ama ben doğumdan sonra iyi kilo vermeme rağmen sonra boşlamıştım
şimdi tekrar başlıyorum

canım 1 haftada nasıl verdin 4 kg
şok oldum valla
bu öğlen menün mü?az değil mi?
ben birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğim ve akşalarımı es geçeceğim
öğlen yiyeceklerim:

etli barbunya yemeği (5 kaşık)
yoğurt
1 dilim ekmek

bi şey daha soracağım;
akşam yemeğini 5 te mi yiyorsun sonra sadece sıvı alıyorsun?
yoksa öğle yemeği ile mi duruyorsun? akşamı es geçiyorsun?
ben de öğle yemeğini olabildiğince geç yiyip akşam da meyve-salata-ayran-çorba gibi hafif şeylerle geçiştirmeyi planlıyorm
ama akşam 5ten sonra bişey yemeden o kadar hızlı verilecekse denemeye değer gerçekten canım

evet öğlen menüm
akşam muhtemelen yarım kase mercimek çorbası 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği olacak yanında büyük bir bardak su..ara öğün soda..
benim sabah kahvaltılarım 1 fincan sade kahve 1 kızarmış ekmek...

evet 5 den sonra bişey yemiyorum 5 sınır eğer 5 i geçerse hiçbişey yemiyorum sadece bir tane salataklık kural bu...

Buketim dengelemek istiyorum ama içimde bir parça bile umut yok..
Bilmiyorum Pınarın etksii olabilir,topikte sessiz
İnşAllah yeniden enerjime kavuşacağım
Ne güzel karnın düz hafifsin..
Geçen hafta bende öyleydim

Rüyacım inşAllah senin dediğin gibi toparlayabilirim..

Heyamola canım hedefim 30 Mart'ta 55 olmak tek isteğim:97:
Öyle sıkı bi diyet planım yok aslında
Ama sıkıyorum sıkıyorum 1 kilo veremiyorum
2 gündür saldım hemen 1 kiloyu aynen aldım
Önceden böyle değildim,buna çok üzülüyorum
Seninde katılımınla düzeleceğim inşallah yaaa
Ne olur
plates bende yapmıştım mükemmel bi etken gerçekten

Behiyecim desteğin için çok teşekkür ederim..
Biri öyle densiz bir laf etti ki,burama kadar geldi derler ya öyle oldum..
Birde sözlümün yanında..
Kahroldum ya anlatamam

Zinarcım pko ne tam olarak?
İnsan olduğunu anlayabiliyor mu nasıl birşey?:26:
Benim göğüslerim de kalsın
Bacakalrım incelsin Allahım ne olur yaaa

Özgem miden küçülmüş olabilir
Yada psikolojin almıyodur yemeği
Benim yapım biraz asi,gururlu..
İnadına yiyesim geliyo

elifim umutsuzluğa kapılma lütfen, bak benim de öğlen azıcık yememe rağmen nedense kocaman göbeğim oldu
tuvalet problemim de yok
sabrıla devam etçez

1 tane form çayı içiyom şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…