Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

gaydırgubbak canım kaç kilosun 30 martta düğün felan mı var?
çok düşük kalorili diyetler sakıncalı biliyorsunuz dengeli ve doğru şeyler yiyerek kilo verebiliriz
küçük kaçamaklar normal aslında
ciddi pişmanlıklar duymayın göz hakkı o kadar olur
haftada 1 serbest öğün yapalım mı? nefsimizi körlemiş oluruz
küçük şeylere takılmamalıyız
resmi karşıdan görmeli ve önümüzde zaman olduğunu bilmeliyiz
benim hedefim 57 kg yani 14 kg vermek
ayda 3-4 kg versem (ort. 3.5 desek)
4 ayda isteğime kavuşurum
ben de hedefime 14 şubat diyorum o zaman!!

kesinlikle katılıyorum çok kısıtlamakta iyi birşey değil bence ben bi çok kez yaptım kıstımm hiçbişeyy yemedimm kiloda verdim ama bi süre sonra öyle bi gözm döndkü hepsine saldırdım ve verdiğim kiloların hepsinii hatta daha fazlasınıı aldımm.

spor yapmaya vakit bulamayan arkadaşlar ben şöyle bir yöntem uyguluyorum;
malum çalışıyorum iş-ev-çocuk derken akşam çocuğun uyuması biraz vakit alıyor saat 10 gibi uyumuş oluyor
hemence hiiiiç koltuğa yayılıp mayışmadan-lastiklerimi topumu çıkarıyorum,
evde internetim yok, o yüzden önceden ebru şallı ile yaptığım pilates egzersizlerinden (zaten artık ezberlemiş durumdayım)
yapıyorum en az 30 dakika sürüyor zaten..
(spor salonlarını hiç sevmiyorum gitmiyorum evde yapıyorum,o ayrı mesele)
o arada çay demlenmiş oluyor
eşim maç ya da dizi izliyor
ben de çayımı ve kitabımı alıyorum elime oooh keyif
pilatesin ve akşam hafif yemiş olmanın mutluluğunu duyuyorum
tavsiye ederim mutlaka

ara menümü değiştirdim simitin hepsini yemedim yarısını yedim çünkü kalorisi 240 mış yarısını almş oldm hiç değilse yanındada yarım haşlanmış patates yedimm kahve yerinede rezene çayı içecğm daha sağlıklı olur hiç değilse

pko polikistik over demek küçük küçük kistler nasıl anlarsın genelde adet düzensizliği tüylenme kilo artışı gibi nedenleri vardır. pko lu birinin normal kişiye göre kilo vermesi daha zordur.

elifim umutsuzluğa kapılma lütfen, bak benim de öğlen azıcık yememe rağmen nedense kocaman göbeğim oldu
tuvalet problemim de yok
sabrıla devam etçez

1 tane form çayı içiyom şimdi

İnşallah başarmak istiyorum

30 Martta nişanım var canım..
evet haftada bir serbest öğün yapalım bencedeeeee
Bu güzel bi fikir
Sizler ne dersiniz?

Bende 30 Mart Hedefkkk:

ahhh ahhh:97:
Beeeennn diye bağırmak isterdim

canım sabır biraz daha ve şu hafta 1 gün ödüllendirmeyi düşünme bile onu biz ayda 1 gün yapalım yoksa haftada verdiğiniz kiloyu o 1 g,ünde geri alırız en azından ayda 1 olursa en fazla500 gr alırız geri ama haftada verdiğimizi geri alırız ne diyet kalır nede bişey...

ahhh ahhh:97:
Beeeennn diye bağırmak isterdim

ya verirsin zaten bukadar kafana takma ama sen yeterki bırakma bende bi ara takılmıştımm hatta 2 hafta boyunca aynı kilodan düşememiştimm söylemiştim öncedende zaten ama verdimm sen boll boll su içmeye çalışş 7 den sonra bişey de yeme haftada 3 4 gün sporunuda yaap verirsin ozaman canımm ama yeterkii bırakmaa

bugün hiç düzgün beslenemedim çok yoğunum
ara öğüü bile şimdi yedim 1 adet avtivia yedim
bu gidişle akşam yemeği yemem geçiştiririm bişeylerle sanırım, sevdicek gelip ayartmazsa

ben geldim kızlar elif noldu canm niye kendini salıyosun ama:26: geçmişi okudumda olmaz ama lütfen,toparla kendini eve gider gitmezde hemen leslie başla,motive eder seni

buarada bende ögünlerimi bugün düzene koymaya başladım tekrar 3gündürde leslie yapamıyorum onuda akşam yapıcam

Kızlaaaarr öğle yemeğimin ardından misafirlerle bir güzel 1 milföy börek, 1 dilim de kek yedim :)
Ama gaza gelip fazlasını yemedim bu sebeple ara öğün yapmadım
Bol su, yeşil çay içtim
Ardından Leslie 5 mil yaptım :))1 saat 10dk. egzersiz.

Akşam yemeği:
Izgara balık ve salata
1 kornişon turşu

Tüm gün 2 lt su. 2 fincan yeşil çay

Heyamola merhaba :))) Öncelikle öğle menünü ve spor anlayışını çok beğendim çok sevindim oldukça sağlıklı :)) Hedef kilona ulaşmanı diliyorumm :))

Elifcim Pınar gidince sana iyi gelmiyo anlıyorum Ama 2 günde 1 kilo alınmaz üzülme hemen... En az 7000 kalori fazla alman gerek ki 1 kilo olarak geri dönsün...Motivasyonunu toplamaya çalış canım bak nişan yaklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…