- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #1.061
günaydın kızlar
dün hiç düzgün bişey yememiştim, akşam yemeğinde nişanlım karşımda iskender yemesine rağmen direndim ve 3 tane köfte yedim ekmeksiz.. yanında da az bulgur pilavı ve ayran
sabah tartılasım geldi tartıldım ve 54 rakamını görünce çok üzüldüm
p.tesi 2 hafta olcak ve hiç düzgün bişey yemiyorum ona rağmen kilo vereceğime alıyorum yaa
ben normal yediğim zaman bile kilo almıyodum, rejim yapıp kilo alıyorum ilginç..
takılı kalmışsın bu kilo da ve beynini de buna inandırmışsın. bi kitap var tek şişman beyniniz diye bu kitapta düşünce olarak beyni yönelttiğimizden bahsediyo yani sen köfte yediğinde felan aslında kendini suçlu hissediyorsun ve kesin kilo aldım diyorsun beynini de buna inandırıyorsun o yüzden şimdilik tartıdan ve bu fikirlerden uzak dur. sen rejimine devam et. ve sadece haftada bir gün tartıya çık.
doğru diyosun zinar, aslında geçekten yediğim ve kilo aldırıcı bişey yok ama geçen akşam tavuklu bi yemek yedim dün de köfte yedim ya ondan kendimi suçlu hissediyom sanırım
bi de akşam yemeğine nişanlımla çıktığım zaman yiyecek şey bulamıyorum o karşımda süper şeyler yerken ben aslında ondan çok daha masum şeyler yememe rağmen yine de çok yemişim gibi geliyo
biriyle yemeğe çıkmak gibi bi dert yok zaten ben de arkadaşlarla çıktığım bi günde elmalı tarçınlı çayla ve dondurmayla geçirmiştim. 3 ızgara köfte çok normal bir şey bir de senin galiba 3 kilo fazlan vardı. yani vercek kilo az olduğu zaman verme zamanında uzar. yani 10 kilo fazlası olan biri yakacak yağ çok olduğu için senden daha hızlı verir. o yüzden takılma nasıl olsa 15 günlük değil uzun vadeli bi diyet yapıyoruz. ondan ötürü en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacağını düşünüyorum
günaydın kızlar
dün hiç düzgün bişey yememiştim, akşam yemeğinde nişanlım karşımda iskender yemesine rağmen direndim ve 3 tane köfte yedim ekmeksiz.. yanında da az bulgur pilavı ve ayran
p.tesi 2 hafta olcak ve hiç düzgün bişey yemiyorum ona rağmen kilo vereceğime alıyorum yaa
ben normal yediğim zaman bile kilo almıyodum, rejim yapıp kilo alıyorum ilginç..
nedenini söylim... normalde yağlı şekerli şeyleri fazla yemiyorsun sonra yediğin zaman vücutdun diyorki bu yağ herzaman gelmiyor ben bunu en iyisi depolayayım sonra lazım olur diyor ben ondan dolayı diyetteyken herkesi uyarıyorum sakın yağlı yemeyin şeker yada unlu mamül tüketmeyin normalde zamanda vücut sadece ihtiyacı kadarını alırken diyet zamanında depolama ihtiyacı hissediyor yani kilo almak daha kolay oluyor...:101:
peki diyet bittikten sonra alınacak şeker ve yağ ne olacak
elif bende de felaket tuvalet sııntısı var ya çok şişim ama ılmıyorum bu hafta kaçamağım olmadı dün hariç her gün sporda yaptım tartıya çıktım bi öle geliyo bi böle perşembe 61,5 geldim sabah 52,1 geldim düşün 16 saatlik boş mideyle tartıldım bi de anlamadım ki
yanlı yazmışım62,1
günaydın kızlar
mesela günlük alman kalori nekadar biliyormsn cnm birde mesela günlk alman gerekende 250 200 daha azını almayıı denesen ? belkii verebilirsin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?