Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Günaydıın kızlaaar :))

Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
Bolca lor peyniri
Domates,salatalık,zeytin
1 bardak ice tea

Behiyecim senin diyet anlayışın ve önerilerin bizimkinden çok farklı
Diyet demek vücudu aç bırakmak ve birçok yiyecekten mahrum bırakmak demek değildir

Zinarcımm o yüzden diyolar ki hergün tartılmayın Çünkü vücut bu... arada tartı farklı gösteriyor... moral bozulmasın diye az tartılmak gerek. gerçi bende hep tartılıyorum Tuvalet sıkıntın varmış ondandır :) Pazartesiyi bekle bence 1 kilo vermişsin bile :) 61.5 doğrudur :)

Son düzenleme:
lor çok doğru bir seçim hem lezzetli hem de yağsız bende sık sık tüketyrm hatta börek yapacaksam mutlaka lorla yapıyorum
lafı ağzımdan aldın buketçimm evet biz yiyerek zayıflayanlardanız. çünkü istediğimiz kiloya gelince yemeğe saldırmak istemiyoruz.

ben sizin yaptığınız diyeti yaptım hemde diyetisyene giderek ama 2 ay yaptım sadece 1 kilo verdim anlıcağın sizin yaptığınız diyet bana yaramıyor herkesin bünyesi farklı 3 kişi aynı diyeti yapsa belki biri alır biri 2 kilo veriri biri 4 veriri herkes kendine uygun diyeti yapmalı ben aç kalmıyorum ki sadece sabah kahvaltısını az yiyorum öğlen balıklı salata yicem akşamda domatesli makarna mercimek çorbası ama ekmek yok menim diyetimde şekerde....yani gayet doyurucu ben şişiyorum bile...
bu arada mekik çok işe yarıyor...ben hergün 50 mekik çekiyorum...

54 kiloyum sabahki tartılmaya göre
50 olmak istiyorum
zaman sınırlamam yok ama illa bi zaman vermek gerekliyse de ocak diyelim yeni yıla zayıf girelim

aslında ocak çok uzun bir süre sen bu kiloyu aralığa kadar bile verebilirsin ama yinede dediğin gibi yaptım ocağın 1 ine yaptım senin Normalde ki Günlük kalori ihtiyacın 2059 ama hedefine ulaşman için 1648 alman gerekiyormuş

Şuanda hepimiz diyet yapıyoruz ve neredeyse herşeyden yiyoruz
Şahsen çikolata,kek, börek herşeyden yiyorum
Ama dengelediğim sürece ve sonraki öğünde doğru menüyü oluşturduğum sürece bana kilo olarak dönmüyor...
Bu sabah ki kilom 57.5
Ben de haftada 1 kilo verebiliyorum buna rağmen...

Ayrıca şuanda ekmek tatlı yemezsem diyet bittiğinde vücudum bu besinleri unutmuş olacak ve yabancı madde etkisi gösterecek
Hepsinden ölçülü yedikten sonra sorun yok bence
Birçok diyetisyenin de dediği gibi...

Tabiki de denemiş görmüş olabilirsin saygı duyuyorum seni görüşlerine sadece önerilerimiz çatıştığı için söylemek istedim :))
Hiç kaçamak yapmayın diyosun mesela aslında yapılabilir hemen 1 kilo olmaz benim deneyimlerime göre. Görüş farklılıklarımız var onu belirtmek istedim :)

ayyy sağolasın yaa elimde net bi bilgi oldu en azından
ben 1648 kaloriden fazla almamaya çalışayım o zaman
akşam leslie ye de başlıcam zaten 3 mil olanına indirdim flas belleğe de attım

ben ekmeği kahvaltıda yiyorum eğer akşamki menüde pilav yada makarna yoksa 2 dilim yerim ama varsa olmaz...onun dışında şekeride diyet bisküvilerle alıyorum zaten...

ayyy sağolasın yaa elimde net bi bilgi oldu en azından
ben 1648 kaloriden fazla almamaya çalışayım o zaman
akşam leslie ye de başlıcam zaten 3 mil olanına indirdim flas belleğe de attım

rica ederim ama dediğim gibi 75 güne 4 kilo biraz fazla gibi kaçtı ya Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 19.10.12 ] bence buraya üye olmalısın yediklerinin kalorisi nekadar hiç değilse bilgin olur fazla gördüğün andada yemekten vazgeçersin bende öyle oluyo mesela

tamam üye olcam şimdi
hehehe doğru diyosun, daha çabuk verirsen çok daha iyi olur tabikine
vereyim ama almayayım bi daha

elifcim vücudum yediğim herşeyi ekliyo diyosunya inan buraya geldiğim ilk zamanlar benimde öyleydi,okadar canım sıkılıyodu düşün meyve yesem tartıya çıktım an fazla çıkıyodu.ama şimdi normal yemek yediğim zaman çıkıyo.zaamnla düzene giriyo yani canım eklenmemesi için direnmen lazım

tek başına diyet bi işe yaramıyosa o zaman ben de leslie lere başlıyorum
şimdi hemen indiricem
bana sizin yaptığınız3 millik ve 5 millik olanların linkini yollar mısınız kızlar?

Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk - Dailymotion video

3mil olan bu canm.5millik olanı ben indirmiştim kendime ama buraya atamıyorum onu beceremedm.ama bu verdiğim linkte 5millikte var parça parça yapmışlar.

bukeett bakıyorumda 2 millik derken 5mil yapıyosun artık

dün akşamki menüm

1dilim çavdar ekmeği
6 y.k kabak yemeği
3y.k domates soslu makarna
1kasedn küçük yoğurt

sabah
2br şekersiz çay
1kk az peynir
1domates
1biber
1salatalık
1dilim çavdar ekmeği

ben geldim kızlar elif noldu canm niye kendini salıyosun ama:26: geçmişi okudumda olmaz ama lütfen,toparla kendini eve gider gitmezde hemen leslie başla,motive eder seni

Kevser salmıcam toparlayabildiğim kadar toparlayacam

Valla tartıda bir kilodan bile fazlası dönmüş
Bilmiyorum tuvalete çıkamıyorum 2 gündür,ondan da olabilir:26:
Hayırlısı artık..

Seni çok takdir ediyorum ama canım
Hem diyet yapıp hem arada kendine bazı hususlarda izin vererek çok dengeli ve ömürlük gidiyosun bence

Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum artık canım
Bi insanın kilosu bu kadar da dengesiz olamaz ki
Ben azıcık yiyince almam çok saçam bir olay
ve bence bu gerçekten normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…