- 7 Ağustos 2012
- 980
- 84
- 118
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #1.081
Allah söyletti canım
o kiloya geleceksin demek kiiii
elif bende de felaket tuvalet sııntısı var ya çok şişim ama ılmıyorum bu hafta kaçamağım olmadı dün hariç her gün sporda yaptım tartıya çıktım bi öle geliyo bi böle perşembe 61,5 geldim sabah 52,1 geldim düşün 16 saatlik boş mideyle tartıldım bi de anlamadım ki
lor çok doğru bir seçim hem lezzetli hem de yağsız bende sık sık tüketyrm hatta börek yapacaksam mutlaka lorla yapıyorumGünaydıın kızlaaar :))
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
Bolca lor peyniri
Domates,salatalık,zeytin
1 bardak ice tea
Behiyecim senin diyet anlayışın ve önerilerin bizimkinden çok farklı
Diyet demek vücudu aç bırakmak ve birçok yiyecekten mahrum bırakmak demek değildir
bilmiyorum ki günlük ne kadar almam gerektiğini
onu nasıl öğrenebiliriz :26:
Günaydıın kızlaaar :))
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
Bolca lor peyniri
Domates,salatalık,zeytin
1 bardak ice tea
Behiyecim senin diyet anlayışın ve önerilerin bizimkinden çok farklı
Diyet demek vücudu aç bırakmak ve birçok yiyecekten mahrum bırakmak demek değildir
mesela şuan kaç kilosun hedef ne ve hangi aya kadar olmak istiyosun
54 kiloyum sabahki tartılmaya göre
50 olmak istiyorum
zaman sınırlamam yok ama illa bi zaman vermek gerekliyse de ocak diyelim yeni yıla zayıf girelim
ben sizin yaptığınız diyeti yaptım hemde diyetisyene giderek ama 2 ay yaptım sadece 1 kilo verdim anlıcağın sizin yaptığınız diyet bana yaramıyor herkesin bünyesi farklı 3 kişi aynı diyeti yapsa belki biri alır biri 2 kilo veriri biri 4 veriri herkes kendine uygun diyeti yapmalı ben aç kalmıyorum ki sadece sabah kahvaltısını az yiyorum öğlen balıklı salata yicem akşamda domatesli makarna mercimek çorbası ama ekmek yok menim diyetimde şekerde....yani gayet doyurucu ben şişiyorum bile...
bu arada mekik çok işe yarıyor...ben hergün 50 mekik çekiyorum...
aslında ocak çok uzun bir süre sen bu kiloyu aralığa kadar bile verebilirsin ama yinede dediğin gibi yaptım ocağın 1 ine yaptım senin Normalde ki Günlük kalori ihtiyacın 2059 ama hedefine ulaşman için 1648 alman gerekiyormuş
Şuanda hepimiz diyet yapıyoruz ve neredeyse herşeyden yiyoruz
Şahsen çikolata,kek, börek herşeyden yiyorum
Ama dengelediğim sürece ve sonraki öğünde doğru menüyü oluşturduğum sürece bana kilo olarak dönmüyor...
Bu sabah ki kilom 57.5
Ben de haftada 1 kilo verebiliyorum buna rağmen...
Ayrıca şuanda ekmek tatlı yemezsem diyet bittiğinde vücudum bu besinleri unutmuş olacak ve yabancı madde etkisi gösterecek
Hepsinden ölçülü yedikten sonra sorun yok bence
Birçok diyetisyenin de dediği gibi...
ayyy sağolasın yaa elimde net bi bilgi oldu en azından
ben 1648 kaloriden fazla almamaya çalışayım o zaman
akşam leslie ye de başlıcam zaten 3 mil olanına indirdim flas belleğe de attım
rica ederim ama dediğim gibi 75 güne 4 kilo biraz fazla gibi kaçtı yaKalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 19.10.12 ] bence buraya üye olmalısın yediklerinin kalorisi nekadar hiç değilse bilgin olur fazla gördüğün andada yemekten vazgeçersin bende öyle oluyo mesela
rica ederim ama dediğim gibi 75 güne 4 kilo biraz fazla gibi kaçtı yaKalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 19.10.12 ] bence buraya üye olmalısın yediklerinin kalorisi nekadar hiç değilse bilgin olur fazla gördüğün andada yemekten vazgeçersin bende öyle oluyo mesela
günaydın leydiiiiiiiiiiiiiisss
Tartıda giderek artan kiloma rağmen buradayım!
Artık sallamıyorum hiçbirşeyi
Vücudum en ufak yediğimi vücuduma ekliyo,diyet işi kötü oldu nerdeyse bana
Pazartesi günü tartıda kesin + çıkacağım..
Hayırlısı artık napalım
Dünden bahsedeyim;
20.00
6 köfte
Bol salata
Ayran
1 dilim ekmek
22.30
1/2 nar
1/2 mandalina
1 ince dilim elma
Sabah;
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalık-Domates
2 parça börek
1 bardak çay
Böyle işte..
Hayırlısı artık napayım..
İki akşamdır yürüyeyim diyorum ama bir nasip olmadı,hep akşam üzeri o saatte yağmur yağıyo..
Ama bugün direneceğim ve yürüyeceğim!!!
Hafta sonu da hafta içi yapılan kaçamaklara inat gerekirse ağzıma hiç birşey sürmeyeceğim!
Vücudum bana direniyorsa bende ona inat edeceğim!
Spor gerekiyorsa spor yapacağım ve kıracağım bu direnci!
Yeter artık!!!!
tek başına diyet bi işe yaramıyosa o zaman ben de leslie lere başlıyorum
şimdi hemen indiricem
bana sizin yaptığınız3 millik ve 5 millik olanların linkini yollar mısınız kızlar?
Kızlaaaarr öğle yemeğimin ardından misafirlerle bir güzel 1 milföy börek, 1 dilim de kek yedim :)
Ama gaza gelip fazlasını yemedim bu sebeple ara öğün yapmadım
Bol su, yeşil çay içtim
Ardından Leslie 5 mil yaptım :))1 saat 10dk. egzersiz.
Akşam yemeği:
Izgara balık ve salata
1 kornişon turşu
Tüm gün 2 lt su. 2 fincan yeşil çay
Heyamola merhaba :))) Öncelikle öğle menünü ve spor anlayışını çok beğendim çok sevindim oldukça sağlıklı :)) Hedef kilona ulaşmanı diliyorumm :))
Elifcim Pınar gidince sana iyi gelmiyo anlıyorumAma 2 günde 1 kilo alınmaz üzülme hemen... En az 7000 kalori fazla alman gerek ki 1 kilo olarak geri dönsün...Motivasyonunu toplamaya çalış canım bak nişan yaklaşıyor
ben geldim kızlar elif noldu canm niye kendini salıyosun ama:26: geçmişi okudumda olmaz ama lütfen,toparla kendini eve gider gitmezde hemen leslie başla,motive eder seni
Kızlaaaarr öğle yemeğimin ardından misafirlerle bir güzel 1 milföy börek, 1 dilim de kek yedim :)
Ama gaza gelip fazlasını yemedim bu sebeple ara öğün yapmadım
Bol su, yeşil çay içtim
Ardından Leslie 5 mil yaptım :))1 saat 10dk. egzersiz.
Akşam yemeği:
Izgara balık ve salata
1 kornişon turşu
Tüm gün 2 lt su. 2 fincan yeşil çay
Heyamola merhaba :))) Öncelikle öğle menünü ve spor anlayışını çok beğendim çok sevindim oldukça sağlıklı :)) Hedef kilona ulaşmanı diliyorumm :))
Elifcim Pınar gidince sana iyi gelmiyo anlıyorumAma 2 günde 1 kilo alınmaz üzülme hemen... En az 7000 kalori fazla alman gerek ki 1 kilo olarak geri dönsün...Motivasyonunu toplamaya çalış canım bak nişan yaklaşıyor
günaydın kızlar
dün hiç düzgün bişey yememiştim, akşam yemeğinde nişanlım karşımda iskender yemesine rağmen direndim ve 3 tane köfte yedim ekmeksiz.. yanında da az bulgur pilavı ve ayran
sabah tartılasım geldi tartıldım ve 54 rakamını görünce çok üzüldüm
p.tesi 2 hafta olcak ve hiç düzgün bişey yemiyorum ona rağmen kilo vereceğime alıyorum yaa
ben normal yediğim zaman bile kilo almıyodum, rejim yapıp kilo alıyorum ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?