üç kağıtçı kayınpederim

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
böyle bir kayınpederim var. insan kendi anne babasını seçemiyor ki eşininkini seçsin.annesi bize yardım etmek istiyor gibi görünse de babasının derdi. bizi salak yerine koymak. eşimin annesinin üstüne olan evde biz oturuyoruz kira vermeyelim diye.evi kendimize göre yaptırıcaz.daha bu kışımız evde babası 3 yıllık birikmiş emlak borcunu bize ödetmeye çalıştı.ödemek istemedim.evi üstümüze geçirseydi amenna borç benim diye kabullenirdim.kayınvalidem bu sene biz ödiyelim seneye onlar öder dedi.bizim üstüme geçirilmeyen evin ne borcunu ödeyeceksek seneye kağıt üstünde adımız yazmıyor.önceden evi kullanma sözleşmesi imzalayalım dedim kayınvalideme kabul eder gibi yaptı kabul etmedi.babası zaten direk bizden birşeyler bekliyor gibi,kayınvalidem verirseniz olur olmazsa ben öderim gibi görüntü çiziyor.

Siz size ait olmayan evi üzerinize geçirmeye çalışıyorsunuz, onlarda kira almayıp yerine emlak borcunu ödemenizi istiyorlar. O evde kiracı olsa sizin yerinize, aldıkları kira ile o borcu öderler zaten taksitlede olsa.
Evi size vermek zorunda değiller bence. Ama siz o evde oturmasanız kira vereceksiniz zaten. Neden bu tavırdasinız anlamadım.

kira ödemiyorsunuz. o yüzden 3 yıllık borcu ödemeniz gerekir bana göre.

Kirasiz o evde oturuyorsunuz ya da oturacaksiniz bunu isteyebilirler hem kv seneye verme işini demiş ki bence ortam girilmesin diye. ..kayinpedere bunun için üç kağıtci diyorsun evi verseydi üstünüze sanırım bastaci uapacaktinz çok ayıp gerçekten

Ben kayinpederinizin uc kagitci oldugunu dusunmuyorum.
Aksine sizin ayip ettiginizi dusunuyorum.
Insanlar size iyilik yapmis.
Sizi kira derdinden kurtarmis.
Kendi kira gelirlerini feda etmis.
Siz de en azindan emlak vergisini odeyin.bari o kadarini yapin
Ama kalkmis ev benim ustume olsun oderim diyorsunuz
Kullanma sozlesmesi yapmaya calisiyorsunuz
Bu kayin pederinize yakistirdiginiz tanimdan da cirkin bence
Elinizi vicdaniniza koyun

O çizdiği görüntüde yürüsün o zaman ! eşinizle sakin bir dille konuşun bunun haksızlık olduğunu dile getirin ...

ben bana ait evin parasını ödemek isteyerek nasıl ayıp yapıyorsam ben oturmadığım sürenin parasını vermek istemiyorum o kadar çok kolay asıp kesiyorsunuz. eşim geçen sene askerdeydi. ve ben hep kendi annemdeydim.kayınvalidem oturuyordu yerimde ben oturacaksam ona kullanım hakkı sözleşmesi önerdim kabul etmedi. o zaman elektriğin suyun aboneliği de üstümüze olurdu vergisi de eskilikler içinde oturuyorum. ne yazıkki kayınpederimin bu konuda namı var. güvenmiyorum kendisine kayınvalidem kısaca kendine göre onun dağıttığını toplamaya çalışıyor da nereye kadar baktığı ninenin maaşı ile geçinmeye çalışıyor kayınpederim hayvan bakmasına rağmen evine hayrı yok.sigaradan başka içtiği pek birşey de yok.

kayınpederden çok sen üçkağıtçısın bence, hem adamın evinde otur hem de benim olmayan evin borcunu niye ödeyeyim de tamam bu sene ödeyelim seneye onlar öderler dendiğinde de evi benim üzerime geçirsinler diye düşün. ev senin değil madem niye oturuyosun ? bide haklı olduğunu sanıp konu açmışsın şuraya te allahım ya

h
O çizdiği görüntüde yürüsün o zaman ! eşinizle sakin bir dille konuşun bunun haksızlık olduğunu dile getirin ...
haksızlıkmı. adam kiracıya verirdi evi. o kiradan çoktan ödenmişti evin emlak vergisi.
haksızlık yapan ve kıymet bilmeyen kim burada .bir daha düşünün derşm

kayınpederin üç kağıtçı olduğu kısmı ben bulamadım 3 yıllık borç için bir evi üstüne almaya çalışan bir adet gelin gördüm.

ne kadardır 3 yıllık emlak borcu kardeşim onu de bi hele

düğünde yardım etseydi eşime düşünme payı olabilirdi fakat eşimin parası ile düğün olabildi sadece.

kayınpederin üç kağıtçı olduğu kısmı ben bulamadım 3 milyar için bir evi üstüne almaya çalışan bir adet gelin gördüm.

3bin tl mi vay be benim 3 aylık kiram bile ondan fazla ben de ev sahibine emlak borcunu ödeyeyim evi üstüme yap desem beni evden atar mı acaba bi deneyeyim belki bu gelinin kafasından vardır onda da verir

o zaman rahatsızsanız kiralık eve çıkın sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…