üç kağıtçı kayınpederim

Ev bizim degil neden emlak borcu odeyelim diyorsunuz ama kiraya gelince susuyorsunuz ne guzel is.

Ona da cevabi var.. once bana dugun yapmadilar olsun o kadar.. evi uzerime yapsalae neyse dedi.. sonra tepki alinca ev berbat akiyo, donuyoruz dedi.. oradan da tutmayinca esim tasinmak istemiyor dedi.. tabi basta kenara para koymak icin kirasiz evde oturdugunu belirttiginden celiskili duruma dusmemek icin faturalari, mutfak masraflarini kp karsiladigini ve dusunun ne berbat insanlar imasinda bulunda.. tabi yok artik yorumlarindan sonra kayiplara karisti.
he bir de kaynimin kirasi, kp borcu diye bir seyler yazdi.. neye karsilik yazdi hic kimse anlamadi, kendi de dahil.

Valla şimdi sizi delirten bel altı bir mesaj yazardım da neyse .

Ne emlak borcuymus arkadaş
Ne kadarmis merak ettim bu kadar mesele olmuş

Bence uğraşmayın artık arkadaşlar. Bu kadar insan hatalısın diyor ama konu sahibinin bakış açısını değiştirmeye niyeti yok.
Ne kadar yazık onu gelinimiz diye sahip çıkan, evlerine alan insanlara

Yuhh diyorum başka birşey demiyorum kenara para koyacaklar diye kayınpeder faturaları, mutfak masraflarını karşılıyor, kira geliri elde edebilecekken evini onlara veriyor ve hala üç kağıtçı oluyor demek ne desem bilemedim zaten faturalar kp üzerine dediğinde anladım faturayı da onların ödediğini. Yazık valla ki kaynanası hadi bu senede biz ödeyelim sonra onlar ödesin demişler yani daha ortada ödenen vergi yok ev akıyorsa ve oturmayı biliyorlarsa yaptırsınlar bir zahmet ohh armut piş ağzıma düş. Millet hem çalışıyor karı koca hem kredi ödüyor hem çoccuk büyütüyor onların ki can değil tabi. Bende kp evinde oturuyorum zaten kiraya vermemişler yaşlılar kiracıyla uğraşamazlar diye, satmamışlar da çok merkez de ev diye onlar bahçeli ev aldıklarından oraya taşınmışlar biz evlenmeden seneler önce ve boş eve yakıt aidat ödemişler merkezi sistem olduğundan ben girdiğimde amaan ödemişler hep yine ödesinler diyebilirdim ama bu evde ben ısınıyorsam ben kullanıyorsam parasını da ben vermeliyim nasıl ki kiracı olsa o ödeyecekti aynen öyle aidatı faturası hep bize ait oldu asla da üzerimize yapsınlar demedim zaten ev eşimin yani neden direteyim. Hiç konusunu bile açmadım Allah razı olsun dedim her zaman ama paramı da biriktirdim Allah izin verirse daha büyük eve de çıkıcam ha bu evi satalım üstüne para koyup alalım da diyebilirdim ama kendi paramla emeğimle almak istiyorum. Ne kadar çıkarcı olmuş insanlar pes. Başımızı sokacak ev verdiler sayelerinde kira vermiyoruz, ev sahibiyle uğraşmıyoruz ev ev gezmiyoruz diyeceğine üzerimize yapın diyor zaten ev eşinin olacak o ev üzerlerine yapılsa bu kadın yüzlerine bakmaz. Kıymette bilmez yani bu devirde vefat etmeden ev verilmez sokağa atıverirler ana babayı.

Bir de üçkagıtçı kp demiş Bu hikayedeki üçkagıtçının, fırsatçının, uyanıgın kim oldugunu herkes anlamış ama off yaa çok güldüm bu konuya

Uc kagitcinin kim oldugunu bu celiskiler daha net acikliyor yanii. Ben olsam ben de dugun yapmam bu kiza

vayyyy beeee millete bak :) ben basımdan gecen olayı anlatayım benım nısanlım 34 yasındaydı suana kadar hep aılesıne calıstı tanıdığımda işşizdı benı ıstemeye geleceklerdı yüzük bıle alamayack durumu yoktu aılesı asla yardım etmedı babası taksi soforu kızı ogretmen ama asla destek olmadılar nısanlım ıse gırdı yüzük falan aldık nısanlandık evlenmek için para bırıktırecektık 8 ay nısanl kaldım o ara ıyı ıs buldu calıstı ama kuruş para bırıktırmedı derken bu emın evıme 60-65 mılyar kadar bırıkım yapmıştı 130 mılyara ev alacaktı 3 sene daha odemesı vardı yarısını odedıgı ıcın aılesı bunu duymuş:) o parayı cek 65 mılyarı banakadanda 165 te kredı cek bıze 220 milyarlık evı al sızde kıraya girin:) elımızde avucumuzdaki parayı alacaklar 165 mılyarda kredı cektırecekler bıze bızde kıraya gırecektık:) hem kredı odeyecektık hem dugun masrafı hem kira... nısanı atmak zorunda kaldım....

demem o ki zaten kıra vermıyorsun o borcu odemenız sızın hakkınız ordan kıra almıyolar bence çokta normal dusunuyolar ve kayınvalıden ve kayınpederın cokyerınde dusunmusler ustelık kıra almıyolar ... beni gör ne kayınvalıdeler kayınperderler var ..yat kalk şükret!!!

Bu hatun bana birini hatirlatiyor. Haksizsin deyince o da konuyla ilgisi olmayan bi cevap verir ya da kaçar.
Tek örnek o saniyordum

bu arada benım öyle bır kavınvalıdem ve kayınpederım olsa öper basımın üstüne koyardım valla .. :) hem bedavaya oturturuyor evınde hemde su yaptığın çirkeflıge bak

konu sahibinin ilk evliliğinin de neden bittiğini düşünmek hiç zor değil..bir de kendinden küçük toy herifi bulmuş evlenmiş,mal mülk derdine düşmüş..bu insanlar hayatı yaşıyordu değil mi..adaletini yiyeyim be dünya

Ben borcun ne kadar oldugunu ve kac aydir o evde oturdugunu da sordum ama bir cevap alamadim. Halbuki diger tum yorumlarima alintiyla karailik vermisti.

Allah Allah neden cevap vermedi acaba o sorunuza? ( :

Ödenecek para buradaki tahminlerden daha azsa.
Yazmaya utandıysa demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…