- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
Ev bizim degil neden emlak borcu odeyelim diyorsunuz ama kiraya gelince susuyorsunuz ne guzel is.
Ona da cevabi var.. once bana dugun yapmadilar olsun o kadar.. evi uzerime yapsalae neyse dedi.. sonra tepki alinca ev berbat akiyo, donuyoruz dedi.. oradan da tutmayinca esim tasinmak istemiyor dedi.. tabi basta kenara para koymak icin kirasiz evde oturdugunu belirttiginden celiskili duruma dusmemek icin faturalari, mutfak masraflarini kp karsiladigini ve dusunun ne berbat insanlar imasinda bulunda.. tabi yok artik yorumlarindan sonra kayiplara karisti.
he bir de kaynimin kirasi, kp borcu diye bir seyler yazdi.. neye karsilik yazdi hic kimse anlamadi, kendi de dahil.
elmas_t: 38076896 .!.:Ne emlak borcuymus arkadaş
Ne kadarmis merak ettim bu kadar mesele olmuş
150 ila 300 tl arasi
Ona da cevabi var.. once bana dugun yapmadilar olsun o kadar.. evi uzerime yapsalae neyse dedi.. sonra tepki alinca ev berbat akiyo, donuyoruz dedi.. oradan da tutmayinca esim tasinmak istemiyor dedi.. tabi basta kenara para koymak icin kirasiz evde oturdugunu belirttiginden celiskili duruma dusmemek icin faturalari, mutfak masraflarini kp karsiladigini ve dusunun ne berbat insanlar imasinda bulunda.. tabi yok artik yorumlarindan sonra kayiplara karisti.
he bir de kaynimin kirasi, kp borcu diye bir seyler yazdi.. neye karsilik yazdi hic kimse anlamadi, kendi de dahil.
Bu hatunun ne anlatmaya çalıştığını anlayabilen var mı? Her mesaj ayrı bir laf salatası gibi.
Ben borcun ne kadar oldugunu ve kac aydir o evde oturdugunu da sordum ama bir cevap alamadim. Halbuki diger tum yorumlarima alintiyla karailik vermisti.
Allah Allah neden cevap vermedi acaba o sorunuza? ( :
Ödenecek para buradaki tahminlerden daha azsa.
Yazmaya utandıysa demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?