ne kadar olacak. 600 falandırne kadardır 3 yıllık emlak borcu kardeşim onu de bi hele
sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.kayınpederin üç kağıtçı olduğu kısmı ben bulamadım 3 yıllık borç için bir evi üstüne almaya çalışan bir adet gelin gördüm.
Bu yaşa getirmişler eşiniz kendi parasını kazanıyor yetmez mi?düğünde yardım etseydi eşime düşünme payı olabilirdi fakat eşimin parası ile düğün olabildi sadece.
ben olsam evi kira vermeden kullandığım için emlak vergisini öderdim.
Boyle dusunuyosan kiraya cik.sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
Bizim 5 adet ev ve dükkanın 2000tl idi 2 yıllık. Varın siz düşünün artık.. Adam kira alsa takır takır öderdi parasını bir aylık kirasıyla. Ama amaç burda evi üzerine almak.
27 günlük bir üyeden ne hoş bir analizsizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
düğünde yardım etseydi eşime düşünme payı olabilirdi fakat eşimin parası ile düğün olabildi sadece.
biri 3bin tl demiş öyle de olsa ödenir nedir ki 3bin bedava evde otur kira yok bişey yok adamlar iyi niyet gösterip sana evini vermiş vermeyedebilirdi dur benim kp eşimin abisine evini verdi bize vermedi evlerden öbüründe kiracı var ben de oranın kira gelirini isteyeyim barine kadar olacak. 600 falandır
O kadar kötü bir ev olsa, üzerime yapın demezdiniz sanırım.sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
zamanında ben burda oturuyorum diye kayınvalidem bildirseydi belediyeye vergi çıkmazdı kendi üstüne olan evde oturuyor görünüyorsan başka senin üstüne ev yoksa vergi ödenmiyor.diğer evde kayınpederin üstüne görünüyor.o evide kayınvalidemin elinden parasını (kayınvalideme ait tamamen) alıpta sana ev yok deyip göndermiş.o yüzden kayınvalidem bırakmıyor kayınpederimi kadının çok hakkını yemiş.evet ev vergisiSizin de az uyanık olduğunuz söylenemez herhalde.
Emlak borcu derken evin vergisinden falan mı bahsediyorsun? Orayı açmadan emlak borcu demişsin.
Kendi kazancın olmayan bir evi istediğinin farkınasın umarım.
sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
Ya oturduğunuz evin kirasını ödemiyorsunuz farkında mısınız. Söyleyin kayınpedere yaptırsın evin akan yerlerini. Tövbe ya rabbim 22 yaşındayım çalışacak durumum var ve evlenirsem de ailemden tek kuruş almadan onları zora sokmadan evlenmek istiyorum siz ise yardım etmediler diye yakınıyorsunuz. Üstelik size bedava ev vermişler beğenmiyorsunuz. Çıkın o zaman.sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
evde kv mi oturuyo ki belediyeye bildirsin ? yoksa üçkağıt çevirip vergiden kaçayım diye mi öyle göstersin istiyosun o kısmı anlamadımzamanında ben burda oturuyorum diye kayınvalidem bildirseydi belediyeye vergi çıkmazdı kendi üstüne olan evde oturuyor görünüyorsan başka senin üstüne ev yoksa vergi ödenmiyor.diğer evde kayınpederin üstüne görünüyor.o evide kayınvalidemin elinden parasını (kayınvalideme ait tamamen) alıpta sana ev yok deyip göndermiş.o yüzden kayınvalidem bırakmıyor kayınpederimi kadının çok hakkını yemiş.evet ev vergisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?