üç kağıtçı kayınpederim

Ilk evlendigim sene kayinvalidem bosta olan evlerini bize kirasiz olarak teklif etmisti.. ben o cahil halimle bile kabul etmedim. Cunku kendi cevremde ev tatsizligi olaylarina sahit olmustum.
kira vermeyecekseniz kusura bakma o vergiyi odeyeceksiniz. Uckagitci yakistirmasi coook cok ayip. O zaman hic yuzgoz olmayin, evin kirasini verin. Kimse evi sizin uzerinize yapmak zorunda degil, ne munasebet.. o evde ne emekler, ne calismalar, coluktan cocuktan kismalar var.. sirf siz vergi verdiniz diye tapuyu uzerinize yapacaklar, oohh ne alaa.

kayınpederin üç kağıtçı olduğu kısmı ben bulamadım 3 yıllık borç için bir evi üstüne almaya çalışan bir adet gelin gördüm.
sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.

Armut piş ağzıma düş, millet ev yapsın ben oturayım. Kira vermeyeyim oh mis. Aa benden emlak borcu istiyorlar bak sen. Kira istemiyorken iyi, emlak vergisi isterken üç kağıtçı vay beee... Bunu bir de eşinin babasına diyorsun.

Boyle dusunuyosan kiraya cik.
Pasa pasa kirani ödersin.

Bizim 5 adet ev ve dükkanın 2000tl idi 2 yıllık. Varın siz düşünün artık.. Adam kira alsa takır takır öderdi parasını bir aylık kirasıyla. Ama amaç burda evi üzerine almak.

ben sanırsam şu dünyadaki en enayi gelin oluyorum nişanı ben yaptım, gelinliğimi bile kendim aldım eşim görevdeydi kız arkadaşımla gittim düğün alışverişine, düğünü eşimle yaptık evimizi eşyalı tuttuk seneye eşyamızı da kendimiz alıcaz 1200 tl de kira veryoruz ohh

Size evini kira talep etmeden veren, aylık belki 300 belki 1000 liralık bilemiyorum gelirden vazgeçen kayınpederinize üçkağıtçı demeniz pek hoş değil açıkçası. Emlak vergisini sizin ödemenizde de bir gariplik görmüyorum.

27 günlük bir üyeden ne hoş bir analiz ben eşimin ailesinin borçlarını çatır çatır ödedim canım evlatlık görevi..kazanıyoruz çok şükür anamıza babamıza yardım etmeyeceksek ölelim(olduğu kadar tabiki),hiçbirinden de gram beklentim olmaz olamaz...

düğünde yardım etseydi eşime düşünme payı olabilirdi fakat eşimin parası ile düğün olabildi sadece.

Hanimefendi artik cogu kisi dugununu kendi yapiyor.. evini kari koca dosuyor.. ama borcum var kayinvalidem bize ev versin diye de beklemiyor.. benim de ne borclarim vardi, evlendigimde esim bir sure issiz kaldi.. ama esimin ailesinin bis evine de tenezzul etmedim.. ki o evde otursaydim da vergi borcu falan lafini etmezdim.. kimse size dugun yalmak, ev duzmk, ev vermek zorunda degil!!

ne kadar olacak. 600 falandır
biri 3bin tl demiş öyle de olsa ödenir nedir ki 3bin bedava evde otur kira yok bişey yok adamlar iyi niyet gösterip sana evini vermiş vermeyedebilirdi dur benim kp eşimin abisine evini verdi bize vermedi evlerden öbüründe kiracı var ben de oranın kira gelirini isteyeyim bari

O kadar kötü bir ev olsa, üzerime yapın demezdiniz sanırım.
Kötüyse çıkın kiraya, siz ödemeyin vergi, onlarda kiraya verip, borcu öder, sizde akmayan kokmayan evinize kira ödersinjz olur biter.
Desenizki kredi taksidini istiyorlar anlarım vergi dediginiz ne kadar arkadaşım eve karsılik ödüyorsunuz.

Sizin de az uyanık olduğunuz söylenemez herhalde.
Emlak borcu derken evin vergisinden falan mı bahsediyorsun? Orayı açmadan emlak borcu demişsin.
Kendi kazancın olmayan bir evi istediğinin farkınasın umarım.
zamanında ben burda oturuyorum diye kayınvalidem bildirseydi belediyeye vergi çıkmazdı kendi üstüne olan evde oturuyor görünüyorsan başka senin üstüne ev yoksa vergi ödenmiyor.diğer evde kayınpederin üstüne görünüyor.o evide kayınvalidemin elinden parasını (kayınvalideme ait tamamen) alıpta sana ev yok deyip göndermiş.o yüzden kayınvalidem bırakmıyor kayınpederimi kadının çok hakkını yemiş.evet ev vergisi

evden çık o zaman memnun değilsen herkes kirada geçinmeye çalışıyo kıt kanaat hayatın gerçekleriyle yüzleş, sen çalışıyomusun

Ya oturduğunuz evin kirasını ödemiyorsunuz farkında mısınız. Söyleyin kayınpedere yaptırsın evin akan yerlerini. Tövbe ya rabbim 22 yaşındayım çalışacak durumum var ve evlenirsem de ailemden tek kuruş almadan onları zora sokmadan evlenmek istiyorum siz ise yardım etmediler diye yakınıyorsunuz. Üstelik size bedava ev vermişler beğenmiyorsunuz. Çıkın o zaman.

evde kv mi oturuyo ki belediyeye bildirsin ? yoksa üçkağıt çevirip vergiden kaçayım diye mi öyle göstersin istiyosun o kısmı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…