Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem gayet kibarca abi kizim evlenecek ben onu düşünmek zorundayim demiş ama yok aşırı ısrarcı ve hatta bence buraya geldiğinde de aynı ısrarı devam ettirecek. Ben küslük istemiyorum ama konuyu açarsa mutlaka tartışma çıkar . Kendisi zamanında bana sen benim s.... bile degilsin demiş bi insan . Dusun artık söyleyeceklerini
Shanna
Annen 12.500
43,750 abiye
21,875 tl teyzeye ve anneye düşer
Dinen kuranda miras hükmü budur.erkeğe iki dişinin hissesi kadar düşer.diyaneti arayabilirsiniz.nisa süresi 11 ayette gecer ve bu belirlenen payların farz oldugu bildirilmiştir.şuan dayına lazım olan para bu ve hakkı olan para.Allah rızası için uygulayınız
1/8 eşe,Geriye kalanın yarısı abine (erkeğe) kalanında yarısı eşit olarak bayanlara paylastırılır
Bana bakin bana... Seriatla yonetilen afganistanda iranda hele hele arabistanda yasamiyoruz hanimefendi. Bir erkegin hakki neyse kadinin hakki da odur. Col kanunlarinin borusu otmez burda. Cok fena konusurum konu seriat hukmu vermeye kalkmak olunca. Terbiyemi zor muhafaza ediyorum.Shanna
Annen 12.500
43,750 abiye
21,875 tl teyzeye ve anneye düşer
Dinen kuranda miras hükmü budur.erkeğe iki dişinin hissesi kadar düşer.diyaneti arayabilirsiniz.nisa süresi 11 ayette gecer ve bu belirlenen payların farz oldugu bildirilmiştir.şuan dayına lazım olan para bu ve hakkı olan para.Allah rızası için uygulayınız
1/8 eşe,Geriye kalanın yarısı abine (erkeğe) kalanında yarısı eşit olarak bayanlara paylastırılır
Onu bizde biliyoruz ben sadece dindeki hükmünü yazdım gerisi konu sahibinin bilecegi iş vicdanı nasıl rahat ederseHukuk devletinde şeri hukuk işlemez, Medeni Kanun işler.
Miras Hukuku bölümünde ayrıntıları ile belirtilmiştir.
Okuyunuz, tavsiye ederim.
Senin dinin inancın yoksa bu beni ilgilendirmez senin dinin sana benim dinim bana.ben kafama gore yazmadım Allahın sınırlarını yazdım sadece ve bu apaçık bir kitapta yazılı.Bana bakin bana... Seriatla yonetilen afganistanda iranda hele hele arabistanda yasamiyoruz hanimefendi. Bir erkegin hakki neyse kadinin hakki da odur. Col kanunlarinin borusu otmez burda. Cok fena konusurum konu seriat hukmu vermeye kalkmak olunca. Terbiyemi zor muhafaza ediyorum.