- 21 Mart 2018
- 5.164
- 15.175
- 248
Aynen canım . Ben transfer olup ertesi akşaman itibaren istanbulu adım adım gezdimBende aşırı rahattım çok mutluydum tutmadı malesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım . Ben transfer olup ertesi akşaman itibaren istanbulu adım adım gezdimBende aşırı rahattım çok mutluydum tutmadı malesef
Canım tedavi derken yumurta takibi, aşılama sanırım. Valla o kadar iyi anlıyorum ki seni. Aynı savaş aynı hayal kırıklıkları, aynı çaresizlik hissiBen yaklaşık dört yıldır tedavi görüyorum, tedavi derken aslında hiçbir şeyim yok sebepsiz yani olmuyor işte. Artık ilaç kullanmaktan iğne yaptırmaktan ve her adet günü hüsrana uğramaktan bıktım, yoruldum. Sinir sistemim çöktü bi ara.. Artık tüp bebek düşünüyoruz ama işte böyle olumsuz yorumlar görünce yine korkuyorum
Öyle canım. Birde sebebi bilinmeyince nasıl tedavi edeceklerini de bilmiyorlar bence. İkinci denememde yine aynı ben, yine aynı tedavi olacak ilkinden ne farklı olacak? Bu işin uzayacağını düşünüyorum ins yanilirim. Doktor dedi bı hastamin üç embriyosu aa kaliteydi genetige yolladık hepsi bozuk çıktı.Transfer etsek 3 kez negatif alacaktı dedi. Belkide genetikleri bozuk o yüzden ne yapsak olmuyor. Dedigin gibi birde hastaneler aşırı kalabalık. Devletteydim kalabalık diye Acıbademe geçtim. Ana baba günü resmen sanki herkes tedavi oluyor. Doktor kime yetisecegini bilmiyor. Soru bile sormaya zaman yok. Kisirlikta çok yayginlasti artık öyle kolay hamile kalınamiyor.Ne kadar doğru anlatmışsın. Ben bi de bişeyleri gözden kaçırıyorlar hissinden bir türlü kurtulamıyorum. Gerçekten sadece şans mı ki
Ben sektörde bulunan tüm yumurta geliştirici ve hormon ilaçlarını kullandığımı düşünüyorum. İşin kötü yanı şu, doktorlar bana sende hamile kalmaya engel bi durum yok diyorlar, eşimde de bi problem yok. Yumurta oluşuyor çatlıyor ama yok olmuyor yine hamile kalamıyorumCanım tedavi derken yumurta takibi, aşılama sanırım. Valla o kadar iyi anlıyorum ki seni. Aynı savaş aynı hayal kırıklıkları, aynı çaresizlik hissi
Al işte valla kimse bişey bilmiyor. İyi denilen tutmuyor kötü denilen tutuyor. Çekecek çilemizmi var anlamadım. Birine bişey mi yaptım acaba diyorum oda yok.Aynen canım . Ben transfer olup ertesi akşaman itibaren istanbulu adım adım gezdimtransfer öncesi zaten hiç doğru düzgün oturmadım . Ama olmadı . Doktorum 65% şansımız var dedi , benim arkamdan transfer yaptığı kıza 10% şans dedi . O kız pozitif ben negatif aldım.
Valla herşey beklenir.Allah vicdanlı kişilerle karşılaştırsın.Sonucta laboratuvarda neler dönüyor bilmiyoruz inanmak zorunda kalıyoruz.Diyorlar ki, bilerek yapıyorlar para koparmak için. Ve genelde açıklama da yapmıyorlarmış adam akıllı, tabii bunlar hep duyduklarım.. çevremde var tüp bebek yaptıranlar çoğu ilk denemede olumsuz sonuç almış, maddi imkanlardan devam edememişler. Bi doktor duymuştum İstanbul ataşahirde, Furkan bey tüp bebekte sebepsizse %90 ihtimal veriyormuş. Çok tanınmış çok iyi bi doktor, ona karar vermiştik. Sonra tesadüfen yine ona giden birine rastladım. İşte transferden bi gün önce aramışlar gelmeyin olmadı mu tutmadı mı ne demişler sürekli asistanlar varmış muayene gününde bile doktora soru sormak için ulaşamamışlar.
Bir sürü şey, kafam çok karışık, gerçekten çok yoruldum artık.
Haklısın canım nereye gitsen kalabalık. Düşüklerin var, başarısız denemen var pgt yapalım diyorlar. Pgt yaptırıyorsun olumlu geliyor, bu sefer de tutacak embriyo biyopside zarar görmüş olabilir o yüzden olmamıştır mevzusu ortaya çıkıyor. Tedavide hangi yöntemi tercih etsen yanlış oluyor. Deneme tahtası gibi oynuyorlar, bizden de su gibi para çıkıyor. Şimdiden bi araba parası gitti, sıfıra sıfır elde var sıfırÖyle canım. Birde sebebi bilinmeyince nasıl tedavi edeceklerini de bilmiyorlar bence. İkinci denememde yine aynı ben, yine aynı tedavi olacak ilkinden ne farklı olacak? Bu işin uzayacağını düşünüyorum ins yanilirim. Doktor dedi bı hastamin üç embriyosu aa kaliteydi genetige yolladık hepsi bozuk çıktı.Transfer etsek 3 kez negatif alacaktı dedi. Belkide genetikleri bozuk o yüzden ne yapsak olmuyor. Dedigin gibi birde hastaneler aşırı kalabalık. Devletteydim kalabalık diye Acıbademe geçtim. Ana baba günü resmen sanki herkes tedavi oluyor. Doktor kime yetisecegini bilmiyor. Soru bile sormaya zaman yok. Kisirlikta çok yayginlasti artık öyle kolay hamile kalınamiyor.
Canım sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış. Sebepsiz infertilite tüp bebekte en yüksek başarılı olan grup, hele kadın yaşı 35in hele de 30un altındaysa. Seni çok uğraştırmadan tüp bebekle olur inşallah. Doktorunu dikkatli seç, güven çok önemli. Güvendiğin ilgili alakalı biri olsun.Ben sektörde bulunan tüm yumurta geliştirici ve hormon ilaçlarını kullandığımı düşünüyorum. İşin kötü yanı şu, doktorlar bana sende hamile kalmaya engel bi durum yok diyorlar, eşimde de bi problem yok. Yumurta oluşuyor çatlıyor ama yok olmuyor yine hamile kalamıyorum
Doktora gidip gelmekten, ilaç kullanmaktan, hep aynı şeyleri duymaktan bıktım işte. Tüp bebek denedikten sonra yine sonuç alamazsam, artık komple bırakacağım herşeyi, kesinlikle isyan değil Rabbim en iyisini bilir ama neden olmuyor diye düşünmekten de yoruldum
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardım etsin bizeHaklısın canım nereye gitsen kalabalık. Düşüklerin var, başarısız denemen var pgt yapalım diyorlar. Pgt yaptırıyorsun olumlu geliyor, bu sefer de tutacak embriyo biyopside zarar görmüş olabilir o yüzden olmamıştır mevzusu ortaya çıkıyor. Tedavide hangi yöntemi tercih etsen yanlış oluyor. Deneme tahtası gibi oynuyorlar, bizden de su gibi para çıkıyor. Şimdiden bi araba parası gitti, sıfıra sıfır elde var sıfır![]()
Al işte valla kimse bişey bilmiyor. İyi denilen tutmuyor kötü denilen tutuyor. Çekecek çilemizmi var anlamadım. Birine bişey mi yaptım acaba diyorum oda yok.
Ben hiç sabırlı bı insan değilim. Sabrim sinaniyor bence.biz bişeylerin acısını çekiyoruz bencede ama ne
Peygamber sınavı ile sınanıyoruz dedi geçen buradan bi arkadaş . Gerçektende öyel peygamber sınavı ile sınanıyoruz vardır elbet rabbimin bi bildiği
ben panik bi insanım hep hiç anne olmicakmışım gibi geliyo o yüzden bi rahatlamak durumu kabullenmem gerekiyirAnladım canım. Doğru düşünmüşsün. Yaşın müsait. Biraz ruhunu bedenini dinlendir. İnşallah bu sürede bi bakmışsın kendiliğinden gebe kalmışsın. Daha önce hiç gebelik geçirdin mi bilmiyorum ama düşük yaptığım gebeliğime bu meseleleri tamamen aklımdan çıkardığım bi dönemde kalmıştım. Zihni temizleyebilmek çok önemli. Ben yaştan dolayı panik hissini bi türlü atamıyorum içimden ama sen yapabilirsin.
Canım ben de öyleyim. Sabırsızım, canım tez, hemen istediğim olsun isterim, kontrol manyağıyım. Belki de bu yüzden böyle oluyor. Gamsızlar hemen hamile kalıyor.ben panik bi insanım hep hiç anne olmicakmışım gibi geliyo o yüzden bi rahatlamak durumu kabullenmem gerekiyir
bencedeCanım ben de öyleyim. Sabırsızım, canım tez, hemen istediğim olsun isterim, kontrol manyağıyım. Belki de bu yüzden böyle oluyor. Gamsızlar hemen hamile kalıyor.
Iste 1 embriyo olussa da transfer olabilsem suan tek istedigim bu.. negatif olsa yine denenir..ama yumurta elde etmek icin deneyip te elde var sıfır.. nerdeyse her ay vitamini ignesi opu ucreti derken 1 tup parasi gidiyor.. ne guzel arakadasiniza o kadar deneyecek güç veren doktor varmis..benimki sanki bu defa da cikmazsa birak ugrasma diyecek gibi geliyorSayı fazla ama daha önce hepsini kullandık mesela ama hiç gebelik olmadı bide çözülünce de bozulan oldu.. 5 tanede 2 kaldı mesela pgt den. Yani olmadıktan sonra az cok fark etmiyor arkadasım var evini arabasını sattı 1 embiriyo olustu sadece cok denedi onla hamile kaldı
Ya aslında onun da doktoru öyleydi. Ama o inat etti inandı. Memorial Antalya da denedi.. Şükür oldu minik paşa büyüdü bile.. Rabbim Sizede nasıp etsin. İsteyen herkeseIste 1 embriyo olussa da transfer olabilsem suan tek istedigim bu.. negatif olsa yine denenir..ama yumurta elde etmek icin deneyip te elde var sıfır.. nerdeyse her ay vitamini ignesi opu ucreti derken 1 tup parasi gidiyor.. ne guzel arakadasiniza o kadar deneyecek güç veren doktor varmis..benimki sanki bu defa da cikmazsa birak ugrasma diyecek gibi geliyor
Teşekkür ederim. Haklısın sabretmek, çabalamak, vazgeçmemek gerekiyor. Ama bu süreçte yanlış, doktor yanlış tedavi gereksiz zaman kaybettirebiliyor. Yada bazen herşey doğru yapıldığı halde nasipsizlik olmuyor. Allah hepimize doğru tercihler yaptırsın.Elbette bu tedaviler buyuk bir yük (masraf)
Bu yolda ilerleyen herkese rabbim maddi manevi güç versin ...ilk iki denemesini aynı doktorda yapan abla ikinci denemede pozitif olmasına rağmen ikinici muayeneye gitmeden kaybetti bebeğini ...
Diğer denemelerini farklı bir doktorda yaptı hep si negatifti ...tam bilmiyorum ama degiisk bir yöntem denenmisti bu sefer...
Geçtiğimiz ay 7 . Denemesini tüm tahlil tedavi lab sonuçlarını doktora götürerek sıfırdan başladı yeni bir doktorla ...sonuç 5 haftalık hamile...
Ümidinizi yitirmeyin ...rabbim hayirlisini versin inşallah ...bende anlatmak istedim ilk msj i okuyunca ...hepinizin kucağı dolsun hayırla![]()
Arkadaşlar dinlediniz mi bilmem ama çok aydınlatıcı bilgiler vermiş.Dinleyin derim