- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Amin canım akşam erken gebelik testi yapacağım bideCanım 13 güne iğnenin etkisi kalmayabilir diye düşünüyorum. İnşallah kanda güzel bi bhcg çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım akşam erken gebelik testi yapacağım bideCanım 13 güne iğnenin etkisi kalmayabilir diye düşünüyorum. İnşallah kanda güzel bi bhcg çıkar
Yaz canım sonucu inşallah pozitifi görürsün. Temmuz ayındaki transferimden önce çatlatma iğnesi olmuştum, 9. Gün kan testi 1.5 çıktı, 11. Gün 0 çıktı. O nedenle 13. Güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmaz diye düşündüm, ama erken gebelik testi ile anlayamazsın bence net sonuç İçin kan testi lazım.Amin canım akşam erken gebelik testi yapacağım bide
Kanı yarın vereceğim yarın sabah bide idrar testi yapacağımYaz canım sonucu inşallah pozitifi görürsün. Temmuz ayındaki transferimden önce çatlatma iğnesi olmuştum, 9. Gün kan testi 1.5 çıktı, 11. Gün 0 çıktı. O nedenle 13. Güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmaz diye düşündüm, ama erken gebelik testi ile anlayamazsın bence net sonuç İçin kan testi lazım.
İnşallah güzel bi sonuç çıkar canım. Yaz mutlaka sonucunu.Kanı yarın vereceğim yarın sabah bide idrar testi yapacağım
Tabiki cabımİnşallah güzel bi sonuç çıkar canım. Yaz mutlaka sonucunu.
Akupunkturu deneyenler var mi? Benim de 3. Tüp bebek tedavim kimyasalla sonuçlandı. Akupunktur denemeyi düşünüyorum. Istanbul'da önerebileceğiniz, uygun fiyatlı akupunktur doktoru var mi? Tüp bebek tedavisi öncesi yaptırmayı düşünüyorum
Eger yaptırsan yazar misin buraya sürecini .Akupunkturu deneyenler var mi? Benim de 3. Tüp bebek tedavim kimyasalla sonuçlandı. Akupunktur denemeyi düşünüyorum. Istanbul'da önerebileceğiniz, uygun fiyatlı akupunktur doktoru var mi? Tüp bebek tedavisi öncesi yaptırmayı düşünüyorum
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninİnşallah güzel bi sonuç çıkar canım. Yaz mutlaka sonucunu.
Canım inşallah iğne etkisi çıkmayacak, güzel Haberi bekliyoruzBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Bende iğne değil diye düşünüyorum artık 14.günCanım inşallah iğne etkisi çıkmayacak, güzel Haberi bekliyoruz
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorCanım inşallah iğne etkisi çıkmayacak, güzel Haberi bekliyoruz
Tabii ki yazarım ancak bu akupunktur doktorları şaka gibi cumartesileri çalışmıyorEger yaptırsan yazar misin buraya sürecini .
Çok geçmiş olsun canım. Valla benim hiç bilgim yok ama işe yarıyorsa bi araştırmak lazım. Denemediğimiz kalmadı zaten![]()
Merhaba sebepsiz infertilite yüzünden ne yapacağımızı bilemez halde olunca, başka alternatifler arıyoruz. Ama akupunktur kan akışını düzene soktuğu için stresi azalttığını ve yumurta kalitesini minimum seviyede artırdığını düşünmekteyimÇok geçmiş olsun canım. Valla benim hiç bilgim yok ama işe yarıyorsa bi araştırmak lazım. Denemediğimiz kalmadı zaten![]()
Ee bir sonraki adım bu. Bu nedenle olmadı şimdi şunu deneyeceğiz felan demedi mi doktot? Üzülme canim benim ne diyim ki hepimizin derdi ayri. Benimde bugun 2.. Tup bebek tedavim sonucunda yumurtam toplandı ilkinde olgun yumurtam yoktu yıne umutsuzum hayirlisiTabii ki yazarım ancak bu akupunktur doktorları şaka gibi cumartesileri çalışmıyorçalışan bir insan olarak zaten tüp bebek tedavisi için bir sürü izin kullandım. İşimden gücümden olmak istemiyorum. Çok sinirlerim bozuk. Hem eşime, hem kendime, hem de işyerime karşı çok mahcubum. Yaşadığım travma daha çok taze ve kimse yardımcı olamıyor. Tüp bebek merkezleri ve doktorları para için hemen ararlar ama başarısızlık olunca çöp gibi hastaları atıveriyorlar. Doktor başarısızlığın ardından nasıl olduğumu bile sormadı? Başka pozitif haberini aldığı diğer hastaları olunca unutuverdi nedense.
Canım ne kadar aynı şeyleri yaşamışız. Bu tedavi nedeniyle işyerinde ben de çok zor durumda kaldım, yıllık izinlerimi kullandığım halde sıkıntılar yaşadım. Ama canım biz kimseye karşı mahçup değiliz. Sen başarısızlığın ardından nasıl olduğumu sormadı diyorsun ben tedaviyle ilgili soru sormak İçin bile ulaşamıyorum. Valla biz değil sebepsiz infertilite ile tedavi edemeyen, sebep sunamayan, sorunu bulamayan, kalabalıktan hastalarına yeterince ilgi gösteremeyen merkezler mahçup olsun. Şuan hissettiğin acını bizden başkası asla anlayamaz, keşke imkanım olsa negatif alan herkesi teselli edebilsem, aynı şekilde biri de beni edebilse ama maalesef yalnızız bu tedavide. Herkes ama herkes güçlü olmamızı bekliyor.Tabii ki yazarım ancak bu akupunktur doktorları şaka gibi cumartesileri çalışmıyorçalışan bir insan olarak zaten tüp bebek tedavisi için bir sürü izin kullandım. İşimden gücümden olmak istemiyorum. Çok sinirlerim bozuk. Hem eşime, hem kendime, hem de işyerime karşı çok mahcubum. Yaşadığım travma daha çok taze ve kimse yardımcı olamıyor. Tüp bebek merkezleri ve doktorları para için hemen ararlar ama başarısızlık olunca çöp gibi hastaları atıveriyorlar. Doktor başarısızlığın ardından nasıl olduğumu bile sormadı? Başka pozitif haberini aldığı diğer hastaları olunca unutuverdi nedense.
Arkadaşlar bende tüp bebekte negatif sonucu aldım. Ilaclari bırakalı 3 gün oldu dün biraz kahverengilik geldi ama devamı gelmiyor. Birde ben progestan fitil yaparken son günlerde zorlaniyordum. Afedersiniz orası kapanmış gibiydi sanki parmagim zor giriyordu. Dün yine aynımi diye denedim. Daha kötü olmuş. Rahîm kalınlaşması dedikleri bu mu. Böyle hisseden oldu mu
Burdan mesajımı gören bi arkadaş özelden mesaj atmıştı bendede aynısı oluyor diye.. haplardan sanırım.. Evet benim negatif oldu malesef. Inşallah sizin pozitif olurSonucunuz negatif mi oldu? Bende bi kac gundur fitil yaparken zorlaniyorum ilklerde asla boyle degildi resmen ici daralmis hatta sislik var gibi rahim asagi mi indi ya falan diyodm kendi kendime bariz bi sey. Hatta gebelige yordum belki pozitiflik belirtisidir diye![]()
Bu mesajınızın altında gebelik takvimi görmek ne güzel. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :) galiba 4. Denemeniz tuttu? Farklı bir tedavi yöntemi denendi mi3. Negatif haberini aldım bugün oysaki çok hazırlamıştım kendimi kan vermeye giderken o kadar içim rahattıki olmuş gibi hissediyorum ama yanılmışım koskoca bir 0 , ama vazgeçmiycem pes etmiycem ara vermiycem sizde vazgeçmeyin
Çok teşekkür ederimBu mesajınızın altında gebelik takvimi görmek ne güzel. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :) galiba 4. Denemeniz tuttu? Farklı bir tedavi yöntemi denendi mi
Ayyy çok sevindimmm. Allah kucağına almayı nasip etsin. Benim de 4. Transfere çok az kaldı. Darısı başıma inşallah. Bu sefer olacak hissediyorum.Çok teşekkür ederimEvet 4. Denemede tuttu farklı Olarak naturel transfer uygulandı yani transfer öncesi hiçbir ilaç kullanmadım hormon takibi ve rahim kalınlığına bakılarak transfer yapıldıayrıca pgt era vs gibi testler yapılmadı. dondurulmuş 5. Gün embriyosunu bigün önceden çözdürüp sanki 6. Gün embryosu gibi transfer edildi ilk defa bu transferimde transferle aynı gün proluton iğne oldum hala hafta da 1 yarım doz kullanıyorum ve ilk defa kan sulandırıcı kullandım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
![]()