Benim 3. Tedavide olumsuz oldu. Her olumsuzkla insan daha çok stres oluyor kesinlikle. Belki psikolojik destek almak gerek. Yada bir meşguliyet bulunursa düşünülmez. Transfeden sonra araştırma yapılmamalı bencede. Bende çok okuyorum netten. 4. Denememde kendime bu konuda engel olacağım inşallah. Daha rahat ve pozitif geçirmeye çalışacağım. El işi falan belki kafayı dinlendirirKizlar aranizda benim gibi 3. Tedavisini olcak olan varmi..benim sole bir sıkıntım oluyo..acikcasi cok bi umudum yokk..tedavinin basarili olcagina dair..daha onceki 2 dnememdede cok panik yaptimm..geceleri uyuyamadim..sabahlari erken kalktimm surekli arastirdim..transfer sureclerinde..ve tabi hayal kirikliklari oldu..bu seferki tedavide ayni seyleri yasamak istemiyorum..bugun doktorumu aradim.eylulun ilk haftasindan sonra tedavim baslicak..ama kendimi psikolojik olarakta hazirlamak istiyorum..negagif olursa bu sefer dahada psikolojim bozulur diye korkuyorum acikcasi..suanda bile heyecan basti..yakalsik 1 ay varr..ve kaygilanmaya basladim..simdiden..bunu nasil atabilirim.acaba..