Üç ve daha fazla negatif denemesi olanlar dertleşmeye gelin

İnşallah bunda pozitifi alırsınız. 6 denemeyi de aynı doktor da mı yaptınız. Farklı yollar izlediler mi tedavilerde.
İyi akşamlar. İlk iki deneme aynı doktor, 3. deneme de başka doktora gittik. 3. ile aynı hastane ama 4 ve 5 deneme ayrı bir doktor (4-5 aynı doktor) doktordu. Şimdi ise başka bir doktor ile yola devam ettik. En son gittiğimiz doktorda öncekilerin tedavilerine baktı yanlış bir şey yok dedi ki zaten aşağı yukarı biliyoruz diğer tedavilerde ne eksik ne fazla. Şuan transfer yapıldı ve bekleme aşamasındayım. Artık uygulanan prosedür aşağı yukarı aynı o yüzden deneyeceğim sağlığımız ve maddiyatımız el verdikçe. Kısmet bakalım .
Kısaca 6. deneme de 4 tane prof ile çalıştık ama bir yerden sonra tedavi başa dönüyor yani benzer şeyler yapılıyor.

İyi akşamlar. İlk iki deneme aynı doktor, 3. deneme de başka doktora gittik. 3. ile aynı hastane ama 4 ve 5 deneme ayrı bir doktor (4-5 aynı doktor) doktordu. Şimdi ise başka bir doktor ile yola devam ettik. En son gittiğimiz doktorda öncekilerin tedavilerine baktı yanlış bir şey yok dedi ki zaten aşağı yukarı biliyoruz diğer tedavilerde ne eksik ne fazla. Şuan transfer yapıldı ve bekleme aşamasındayım. Artık uygulanan prosedür aşağı yukarı aynı o yüzden deneyeceğim sağlığımız ve maddiyatımız el verdikçe. Kısmet bakalım .
Kısaca 6. deneme de 4 tane prof ile çalıştık ama bir yerden sonra tedavi başa dönüyor yani benzer şeyler yapılıyor.
Anladım canım senin durumunda galiba benim de durumum öyle, Allah verene kadar dene diyorlar. Nasip bunca denemede napalım. İnşallah bu transferinde olumlu sonuç olursun. Pozitif haberini bekliyorum

Anladım canım senin durumunda galiba benim de durumum öyle, Allah verene kadar dene diyorlar. Nasip bunca denemede napalım. İnşallah bu transferinde olumlu sonuç olursun. Pozitif haberini bekliyorum
Amin.. Zaten gittiğimiz doktorların dediği tek şey olana kadar deneyeceksiniz. Nasipse zamanı gelince olur, bizden sağlımız el verdikçe elimizden geldiğince çaba harcamak düşüyor.

Benim bir kere tedavim iptal oldu onu saymazsak 2 olumsuz denemem oldu Allah deneyen herkese kolaylık versin her negatif tokat gibi çarpıyor. Vaz mı geçsem dedim sonra eşim olana kadar deneriz dedi merkez değiştirdik bahçecide 3. Tedavimi oldum doktorum havuz önerdi havuz yaptık genetiğe gönderdik embriyoları çok şükür gebe kaldım bebeğimi kucağıma aldım. Dua etmek pes etmemek lazım insan tedavide bunları net göremiyor

Merhaba bende 4 yıllık evliyim yaşım 31. 2 yıldır çocuk düşünüyoruz ama bizimde ilk başlarda eşimde varikosel var dediler geçti. Sonra benim tüm değerlerim normal olmasına rağmen 2 aşılama 2 de tüp bebek yaptırdık olmadı maalesef. Denemediğim şey kalmadı. Bana da sebepsiz infertelite dediler. O kadar zor bişeymiş ki . Her tedavimde her şeyin çok iyi geçtiğini söylemişlerdi. Bende tabi o gazla her şeyime dikkat ediyorum merdiven inip çıkmıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum, ağır hiç bir şey yapmıyorum sonuç 0,2 😔. Her ne kadar umutsuzluğa düşsemde yılmayacağım pes etmeyeceğim. Umarım buraya ilerde güzel haberler verebiliriz. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Üzülemyin canlarım benn 6.denememde pozıtıf gördüm. Öyle birsey kı hiç ınanmadım bıle olacgına. Hep negatif sonuc gördüğüm için. Allahtan ümit kesılmez.. Ummadıgınız anda gelecek ınsallah.

Aslında biraz da olmamasının sebebi piskolojık de cok fazla kafanıza takmayın.. Rahat oödugynuzds oluyor. Ben kızımda cok rahattım ama sonrasında hep stres yaptım

Aslında biraz da olmamasının sebebi piskolojık de cok fazla kafanıza takmayın.. Rahat oödugynuzds oluyor. Ben kızımda cok rahattım ama sonrasında hep stres yaptım
Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum benim rahatlığımı transfer öncesi ve sonrasında blueaqua blueaqua biliyor .. sanki hiç olmamış gibiydim . Ama yinede negatifti .. onunla alakalı olduğuna inanmıyorum

Üzülemyin canlarım benn 6.denememde pozıtıf gördüm. Öyle birsey kı hiç ınanmadım bıle olacgına. Hep negatif sonuc gördüğüm için. Allahtan ümit kesılmez.. Ummadıgınız anda gelecek ınsallah.
Tebrik ederim.
2 kez rahime çizik atıldı ayrıca ben ne zaman rahat davrandım tamamen aklımdan cıkardım o zaman hamile kaldım.. Tesadüf de olabilir ama bunlar benim tecrübelerim
Rahime çizik atıldığında gebe kaldınız mı?

Merhaba bende 4 yıllık evliyim yaşım 31. 2 yıldır çocuk düşünüyoruz ama bizimde ilk başlarda eşimde varikosel var dediler geçti. Sonra benim tüm değerlerim normal olmasına rağmen 2 aşılama 2 de tüp bebek yaptırdık olmadı maalesef. Denemediğim şey kalmadı. Bana da sebepsiz infertelite dediler. O kadar zor bişeymiş ki . Her tedavimde her şeyin çok iyi geçtiğini söylemişlerdi. Bende tabi o gazla her şeyime dikkat ediyorum merdiven inip çıkmıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum, ağır hiç bir şey yapmıyorum sonuç 0,2 😔. Her ne kadar umutsuzluğa düşsemde yılmayacağım pes etmeyeceğim. Umarım buraya ilerde güzel haberler verebiliriz. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Canım çok iyi anlıyorum seni. Bende de aynen herşey çok iyi gidiyor diyorlar sonuç hüsran. Sen yeniden başlayacak mısın, doktor merkez değiştirme gibi planların var mı ? Bilmiyorum belki tedavi de bişeyi eksik veya hatalı yapıyor olabilirler.

Aslında doğal yolda hamile kalamamak da haklısın. Ben şahsen kafaya taktığım İçin hamile kalamadığımı biliyorum ama mevzu tüp bebek olunca LadyNurr LadyNurr gibi düşünüyorum. Çünkü iki tedavimde de olmayacağı hiç aklıma gelmedi. Hele ikinci tedavimde doktorumun başarı oranı o kadar yüksek ki sebepsiz infertilite ile benim mi olmayacak dedim, iki embriyom da pgt’den geçmiş. Olmayınca nasıl şok olduğumu anlatamam kesin olacak diyordum çünkü. Bence tedavide olmuyorsa bu tedavideki ufak veya büyük hata/hatalar ile ilgili. Birleyler mutlaka doktorların gözünden kaçıyor o nedenle olmuyor, ben böyle düşünüyorum.

Amin canım biran önce gelsin. Ama nolur 6ıncı denemeyi beklemesin yaşım olmuş 38 .

Aslında doğal yolda hamile kalamamak da haklısın. Ben şahsen kafaya taktığım İçin hamile kalamadığımı biliyorum ama mevzu tüp bebek olunca LadyNurr LadyNurr gibi düşünüyorum. Çünkü iki tedavimde de olmayacağı hiç aklıma gelmedi. Hele ikinci tedavimde doktorumun başarı oranı o kadar yüksek ki sebepsiz infertilite ile benim mi olmayacak dedim, iki embriyom da pgt’den geçmiş. Olmayınca nasıl şok olduğumu anlatamam kesin olacak diyordum çünkü. Bence tedavide olmuyorsa bu tedavideki ufak veya büyük hata/hatalar ile ilgili. Birleyler mutlaka doktorların gözünden kaçıyor o nedenle olmuyor, ben böyle düşünüyorum.
Ben sıraladım canım sana ilkinde neler yapılabilirdi ama yapılmadı şimdi istenilen kan testleri vs bunlar ilkindede istenilebilirdi

Ben 8.denemem hergün muayeneye çağırıldım bu süreçte genetik testlerimiz yapıldı pıhtılaşma testleri sonrasında embriyolara pgt işlemi yapıldı rahim filmi. 11 yıldır uğrasıyorum ki 9 yasında bir kızım var.. Başka merkeze de gittim.. Yapılması gereken herşey yapılmış. Dilerseniz biraz ara verelim psikolojik olarak toparlanırsınız dediler bana. 2 yıl ara verdim.. Bu sefer olsun olmasın umrumda değil o kadar rahatım bakalım.. Benim deneyimlerim ve tecrübelerim bu yönde oldu..

Ben 8.denemem hergün muayeneye çağırıldım bu süreçte genetik testlerimiz yapıldı pıhtılaşma testleri sonrasında embriyolara pgt işlemi yapıldı rahim filmi. 11 yıldır uğrasıyorum ki 9 yasında bir kızım var.. Başka merkeze de gittim.. Yapılması gereken herşey yapılmış. Dilerseniz biraz ara verelim psikolojik olarak toparlanırsınız dediler bana. 2 yıl ara verdim.. Bu sefer olsun olmasın umrumda değil o kadar rahatım bakalım.. Benim deneyimlerim ve tecrübelerim bu yönde oldu..
İlk tedavimde embriyolarım 4aa kaliteydi, opudan kusarak uyandım hormonlarım allak bullaktı, o halde beş gün sonra taze transfere aldılar olmadı, kalan bi taneyi transfer ettiler tutundu kimyasal gebelik oldu demek ki çok kötü kaliteydi, keşke transfer edip boş umut vermeselerdi. Her ay aynı kalite olmuyormuş yumurtalar. Şanssızlık ikinci opudan sonra kalan embriyoların kalitesi 5bc idi, o haldeki embriyoları bi de pgtye aldılar, dondur çözdür dondur çözdür biyopsi telef ettiler embriyolarımı. Bunların stresle ne ilgisi var. Zaten beni zerre kadar umursamayan doktorların eline düşmüşüm, bi de stres yapıyorum da olmuyor diye kendimi suçlayamayacağım.

Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de sıklıkla bu tedaviyi bırakıp kaçmak istiyorum. Bazen git evlatlık al zorlama işte olmuyor diyorum. Bazen tamamen vazgeç diyorum. Çok zor geliyor bu tedavi ama mecburum. Öyle fedakarlıklar yaptım ki yıllardır. Tek hayalim doktor olmaktı çok da iyiydi puanım, annem bankacıydı gecesi gündüzü belli değildi ben bakıcılarla büyüdüm, sırf ilerde çocuklarıma vaktim kalsın çocuklarım benim gibi olmasın diye hayalimden vazgeçtim gittim mühendislik okudum. Mezun oldum arkadaşlarım özele yayıldı; girdiğim çıktığım saat belli olsun çocuklarımı ilerde ihmal etmem dedim devlet memuru oldum. Nefret ettim işimden ama sabrettim. Çalışırken yurtdışında master yaptım, döndüm Türkiye’de doktora yaptım. Herkes üniversiteye geç dedi geçmedim doğmamış çocuklarım için. Herkes madem üniversiteye geçmeyecektin neden doktora yaptın dedi, işte hep içimdeki evlat hasretini susturmak için oyalanacak bişeyler aradım. Geç evlenmek benim tercihim değildi. Evlendikten sonra iki yıl beklemek de benim tercihim değildi, eşim istemedi içim içimi yedi. Aktif olarak beş yıldır pasif olarak yirmi yıldır bu yolda mücadele veriyorum. Ne kadar yorulsam da korksam da vazgeçemem ben. Hayat böyle işte çok istediğin şeyleri nazlanarak veriyor. İşte evlilikte böyle ya; sen istersin veya istemezsin nasip olan zamanda nasip olan kişiyle evlenirsin, bu da öyle işte çocuk da kendi istediği zamanda geliyor. Eminim senin de benim gibi bir hikayen vardır. Sen de vazgeçemezsin, biraz kafayı topla önce bi kendine gel. Sonra senin sıkıntınla ilgili başarılı doktor ve merkezlerle görüş. Böyle böyle sonunda çocuklarımızı kucağımıza alacağız. Öyle zor vakalarda bile insanların çocuğu oluyor ki vakti gelince bizim de olacak.
Hikayeniz bana çok benziyor ama benim beş negatifim var. Özelden yazacaktım ama mesajlara kapalı.

Back
X