- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi blackwhiite
-
İleriye dönük planları yoksa bence korkun o erkekten böyle arkadaşlarım vardı 6 /7 yıl çıkan sonra ayrıldılar erkeğin planı olmayışından erkek terk etti gitti başka kızla evlendi
.bu tiplerin bahanesi çok
ama aşkı yıpratan bu bahaneler
zaman çok çabuk geçiyor
hiç birşeyde aynı kalmıyor ne duygular nede acılar
bence ilişkinizi tekrar gözden geçirin
ve onu 1 sıradan alın en son sıraya yerleştirin anlasın düşen ,değerini
Canim benim Eekekler boyledir asljnda genel anlamda biz bayanlar kadar ince dusunemiyorlar..
Bizler planimiz olsun isteriz , hayaller kurariz ama erkekler oylemi. Hayir malesef..
ama kendine gore cok haklisin , ara vermek benim icin iliskiye aadece zarar vermektir , umarim sizde tam tersi olur ve hersey diledigin gibi olur...
kendini dinle bu surecte, en iyisini sen bilirsin cunku onu en cok sen iyi taniyosun.
Ben normalde sorunum varsa aglarim sinirle konusurum bu sefer tam tersi artik son noktamdaymisim gibi konustum. Normalde burnundan kil aldirmayan adam cok seviyorum demeye basladi ama bu surede dusun tasin akli nasil calisir bilemem. Zaten olumsuz sonuclanirsa, cabalamazsa da uzulmemem lazim galiba...
Kendimi onun yerine koyunca hak veriyorum da isime mi gelmiyo nedir. Su diger yorumlardaki "sorumsuz, bundan bi'cacik olmaz" tadindaki yorumlarda bi'acaba dedirtiyo.
Bi'isimde kolay olmaz zaten benim, sans olacak insanda...
Püf, haklısın. Böyle de boşa kürek çekiyomuşum hissi uyandırmıyo mu sende de? Ne zamana kadar sevgililik....
Ama son cümlende haklısın 3 yıldır ilk defa bu kadar net konuştum. Bitsin hiç istemiyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim davul oldu ama artık bi'şeyler benim istediğim ilişki gibi olsun istiyorum.
Ah Limon, sus ve yaşayıp gör mü diyosun? Kafam çorba..
Aynı olay işte yurtdışı planları vs ben böyle kankası gibi dinliyorum
Bugün net konuştum, yarın gelsen evlenelim desen evlenmem tanıyosun beni ama hayatının neresindeyim net ol dedim.
Böyle çat çat konuşup konuşma bitince de salya sümük yaa aramazsa, ya biterse diye yemeden içmeden kesildim.
Hakkımızda hayırlısı olsun...
Hak vermen baska sey, anlayisliligin suyunu cikarmak baska sey...
Sen onu anliyorsun da bi zahmet o da seni anlasin artik...
Nitekim bunun ilk adimini her ne kadar seni degil kendini ve iliskiyi dusunerek tutusmus bi halde yanit vermis olsa da ben, sen, biz... bunlari ayri ayri bu sure zarfinda dusunecektir bence.
Sonuc olumlu olacakmis gibi geliyor...
Ama istedigin bekledigin tavri goremesen de 3yil degil, 30yilini boyle gecirmeme karari almanin dogru oldugunu bildigin icin gonul rahatligiyla acabalar ile kafa karısıkligi yasamadan durumu netlestirirsin, zaten attigin adimin da amaci bu biraz; ya o sarsman ile kendine gelecek ya da sen önünü gorup baska bir yola cikacaksin...
Sonuc her ne olursa olsun uzun vadede, attigin bu adimin senin icin iyi olacagi belli, bosuna zaman jaybetmeyi de gereksiz vakit oldurmeyi de reddettin sonucta.
bekliyorsun evlilik kendini kandırma bence
Merhaba,
seni anliyorum ama cok sevdigin icin belki ilerde yasayabileceginiz sorunlari gormek istemiyorsun..birincisi 10 sene(lafin gelisi de olsa) beklesen o kadar sure gectikten sonra iliskiniz yipranmicak mi?
erkek arkdasina gelince yasiniz anladigim kadariyla daha kucuk,o da kendince hakli umut vermemekte.benim kardesiminde 7 yildir beraber oldugu bi kiz var(kardesim 26 yasinda),ben bak kiz seni nasil bekliyor artik bi yuzuk olsun dedigim de `ben ona bastan soyledim,plan yapma evlilik nezaman olur bilmiyorum dedim` diyor. kiziyorum haliye kardesime,`ya hadi kiz kizdi sana yol verdi uzulmicek misin..`uzulurum ama isterse bekler isterse gider,ilerde benim yuzumden uzulmesini istemem` diyor...kuplere binsemde ne fayda,cok da sevimli bi kiz..ama hersey belirsiz,benm kardeste tam yolmalikoyuzden iyi dusun tasin,3 yili 5 yili olmuyor..ara vermekle cok iyi yapmissin,yokluguna dayanamazsa korkma devam et ama baktin umrunda degil zor biliyorum ama bosver gitsin..3 yil tamam uzun ama onunde koca bi omur var..
asıl ilgili olması gereken zaman tam bu zaman...
yanımda. cantada keklik diye. odun olmak daha kolay geliyo.
az süpriz yaparsa şımarırsın falan.. egon tavan yapar... etrafa bakarsın falan...
karşına alıp konuşarak anlatman kendini cok cok iyi olmuş. bekle bakalım. ne tarz bi adım atıcak.
ve aradıgında pek umursamamaya bak yani umursamaz tavra bürün birazda.
seni kaybedebilecegini sezsin. hissetsin.
dırdır edip hayattan soğutuuğuma çok pişmanım zaten olacaktı ma sürekli huzursuzluk vs derken araya mesafe girdi iş güç ayarladığında ikimizde de evlenebilecek saygı kalmamıştı. sakin ol adam gibi adam çok az kafanı dağıt benim yaptığımı yapma
İste anlasam da icten ice bozulup iliskime yansitiyorum. 24 yasinda ilgiye ac gibi bekliyorum adam bi'sey desin diye tamam yaptin mi bulutlarin ustune cikarmayi da biliyo ama bi'bosvermis gibi cabalamiyo sanki benim icin... Nasil annesine öf de dese, ilgilenemese de annesi ona hep ayni bakar, sever benden de bunu bekliyodu.bence sana karşı net olmalı
artık çocuk değilsiniz elbetteki evlilik beklentin olacak
bu evlilik meraklısı olmak demek değil
herkes önünü görmek ister
ünideki gibi takılma olayları filan bitiyo okul sonlanınca
sana değer veriyosa değerli olduğunu da hissettirsin
bu şekilde sanki nasılsa yanımda istersem evlenirim diye düşünüyo heralde
ama onun müsait olmasına bakmıyo bu işler
hafif hafif adımlar atmalı en azından niyetini belli etmeli
sevgilin de bi zahmet kariyer planlamasına başlasın artık
birlikte hareket edin
ben olsam bozulurdum açıkçası
ama barışırsınız bence üzülme
Aynı yollardan geçip 6 yıl bekledim, daha en az 3 yıl yolu var canım
Sonu güzel ama
Bu sayede bıraz kaybetme korkusu yaşatabilirsin ona. Şu an barışırız dıye beklıyordur ama arama sakın. Düşünsün biraz.
Kuzenimin durumuna benzettim hikayeni. Haklısın bence. Yani kim olursa olsun 3 yılını verdiği insanın gelecek planlarında olmak ister. Erkek arkadaşın çok reel bakıyor hayata. Bir yerde doğru yapıyor yarının ne getireceğini bilemeyiz hiç birimiz. Eğer seni gerçekten seviyor ve geleceğinde elinden tuttuğu kadının sen olmasını istiyorsa düşüncelerini biraz olsun değiştirecektir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?