- Konu Sahibi blackwhiite
-
Uzuldum ama dogru karar aldigini düşünüyorum arkasinda durursan bi sure sonra atlatir sen de yoluna bakarsin
Kesin kararimi verdim cunku bir haftadir sabah ezaninda aglayarak yalvariyorum Allahm hayirlisi neyse ona yonlendir diye.
Karmakarisigim belki yikilcam ama toparlanicam. Annesi kanser olan, bekledigi bebege bi'turlu kavusamayan insanlari gordukce gozyasimdan da utandim. Degecek olsa zaten gozumden akitmazdi bu yaslari.
Hala bahaneler uretirken ilkokul arkadasim "sen onunla ilerde ayni yatakta uyanmayi hayal ederken adam bunu gerceklestirmeyi birak hayalini bile kurdugunu diyemiyo. Bir haftada insan dusmanina bile nasilsin der adam zerre korkmuyo senin ayrilmandan... Ara verelim dediginden tatil donusu nasilsa barisir modunda birak gitsin degmez"dedi...
Bence en doğru kararı vermişsin.
şimdiden kaybetmekten korkmayan birinden hayır gelmez.
çevremde de böyle çiftler var. kız aramasa erkek aramıyor. heyecan kalmamış seviyoruz diyorlar ama daha evlenmeden 40 yıllık evli modundalar. kaybetme korkusu yok, heyecan yok. ve genelde kızlar çaba harcıyor.
böyle ilişkiler evliliğe gitse daha kötü. 3 yılım boşa gitmesin diye bütün ömrünü mü vereceksin.
aşk acısı da kötüdür ama zamanla illaki azalır ve bir bakmışsın onu istemiyorsun.
sadece sabret.
ha bakarsın o senin peşinden koşar.
Kesinlikle onun rahatligi seni sürekli elinin altinda olarak düşünmesinden. 40 yıllık evli gibiyiz demis nasul bi dusunce bu ya 40 yillik evli olsaniz bu sefer ne hissedecek acaba. En dogrusuny yapiyosun arkaya donup bakma bile çünkü bence onu bile haketmiyo. dedigin gibi ne dertler var en azindan bu atlatabilcek bi dertKesin kararimi verdim cunku bir haftadir sabah ezaninda aglayarak yalvariyorum Allahm hayirlisi neyse ona yonlendir diye.
Karmakarisigim belki yikilcam ama toparlanicam. Annesi kanser olan, bekledigi bebege bi'turlu kavusamayan insanlari gordukce gozyasimdan da utandim. Degecek olsa zaten gozumden akitmazdi bu yaslari.
Hala bahaneler uretirken ilkokul arkadasim "sen onunla ilerde ayni yatakta uyanmayi hayal ederken adam bunu gerceklestirmeyi birak hayalini bile kurdugunu diyemiyo. Bir haftada insan dusmanina bile nasilsin der adam zerre korkmuyo senin ayrilmandan... Ara verelim dediginden tatil donusu nasilsa barisir modunda birak gitsin degmez"dedi...
Kesinlikle onun rahatligi seni sürekli elinin altinda olarak düşünmesinden. 40 yıllık evli gibiyiz demis nasul bi dusunce bu ya 40 yillik evli olsaniz bu sefer ne hissedecek acaba. En dogrusuny yapiyosun arkaya donup bakma bile çünkü bence onu bile haketmiyo. dedigin gibi ne dertler var en azindan bu atlatabilcek bi dert
Keske isyerinde falan tanissaydik valla..."Sevmek de yetmiyormuş, çok sonradan karşılaşacaktık..."
Bir gelişme var mı ?Daha tam sonuclandiramadim ya konusunca basa sardik resmen. İsrarla tamam hatami anladim ama ben seni cok seviyorum gelir gelmez is kovaliycam dedi. Uc yildir hep yanimdaydin hep boyle gider sandim sacma sapan bi'psikolojiye girdim.
Gelecegimde seni istemesem niye uzun iliskim olsun üc yil bu dedi. Bilmiyorum ya hic bi'sey yapmakk istemiyorum suan.
Bir gelişme var mı ?
Bence çok acele ediyorsun, ayrılık doğru bir karar değil.
Var Lilyen uzun lafin kisasi ben 7gundur hic aramadi diye cevremin "adama bak sevse arardi" laflarina doldum inatla istemiyorum dedim. O da ben sen sinirlisin ani bi'konusma olmasin durulalim diye aramadim dedi. Sonrasi ben seni hep cok sevdim, sen benim en yakinimsin, ben hata yaptim, hala ogrenciyiz sandim rahatlik geldi, ben senden baskasini istemiyorum...
Bitirdim o da madem oyle ben gelir gelmez ise girip her seyi yoluna sokup sen de hala beni istersen gelicem dedi. Simdi barissan cevren hep bi'sey diyecek biz üc yillik guzelim iliskimizi rezil edicez dedi.
Ben de ise girip gelicem deme kaderimde varsan olur zaten dedim. O da kendimi biliyorum, sen de beni biliyosun bi'daha asik olamam ben seni istiyorum dedi.
İcime sigdiramadigim guzelim iliski rezil oldu anlayacagin.
Çevrenin laflarına çok aldırış etmişsin..
Evet sorunlarınız var ama 3 yıllık güzel bir ilişkiyi bitirecek kadar değildi..
Birden çok üstüne gittin o da ne olduğunu anlayamadı..
Yani ikinizde de suç var aslında.
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Ama ben hala diyorum ki çözülemeyecek bir mesele yok :)
Canim.haklisin ama cevre dedigimin icinde annemle ablam da var iste ben uzulup agladikca sevgilim kotu adam oldu bi'anda. Onunla konusuyorum kafama yatiyo cunku taniyorum bizimkilere anlatiyorum "ay bahane bunlar" deniliyo.
Sokta gibiyim gunduz gulup gece aglamaktan sis gozlerle uyaniyorum kac gundur. Dua et bana hayirlisi olsun
Var Lilyen uzun lafin kisasi ben 7gundur hic aramadi diye cevremin "adama bak sevse arardi" laflarina doldum inatla istemiyorum dedim. O da ben sen sinirlisin ani bi'konusma olmasin durulalim diye aramadim dedi. Sonrasi ben seni hep cok sevdim, sen benim en yakinimsin, ben hata yaptim, hala ogrenciyiz sandim rahatlik geldi, ben senden baskasini istemiyorum...
Bitirdim o da madem oyle ben gelir gelmez ise girip her seyi yoluna sokup sen de hala beni istersen gelicem dedi. Simdi barissan cevren hep bi'sey diyecek biz üc yillik guzelim iliskimizi rezil edicez dedi.
Ben de ise girip gelicem deme kaderimde varsan olur zaten dedim. O da kendimi biliyorum, sen de beni biliyosun bi'daha asik olamam ben seni istiyorum dedi.
İcime sigdiramadigim guzelim iliski rezil oldu anlayacagin.
Aradan uzun zaman geçmiş ama aradım buldum bu konuyu.
Üye değilken de merakla okumuştum.
Konu sahibi ilişkiniz ne oldu acaba ? Yorumlarını takip ettiğim biriydiniz. Umarım düzelmiştir...
hakkınızda hayırlısı sizle geleceğe beraber bakmayan insanı rafa kaldırmakla doğru yapmışsınızİlgin için teşekkür ederim öncelikle.
Malesef umulduğu gibi olmadı ve derin bi'sessizlik oldu.
Üzerinden aylar geçti ve bi'gün tekrar konuşmaya başladık. Konuşma sırasında sosyal medyadan takip ettiğini vs söyledi, sonra odasını değiştirmiş durup onların fotoğraflarını attı aynı hiçbi'şey olmamış gibi yani...
Sonra ben işim var deyip konuşmayı noktaladım ve yine aylar geçti.
Şuan yeni birine şans verdim ve en büyük aşkım dediğim insanı rafa kaldırdım, olması gerektiği gibi.
Garip hissediyorum ama, haketmeyen birisi için beklemek çok aptalca olacaktı.
Umarım hayırlısı olur ve aynı şeyleri yaşamam.
hakkınızda hayırlısı sizle geleceğe beraber bakmayan insanı rafa kaldırmakla doğru yapmışsınız
uzun yıllar biriyle beraber olduktan sonra hala onunla sevgiliymişsin hissiBiraz garip hissediyorum ama umarım doğru yapmışımdır. İşin kötüsü hala onu aldatıyomuşum gibi bi'his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?