Üç yılım...

Erkekler elindekinin değerini bilmiyor.
Bu sessizliğini uzat derim. Seni kaybettiğini ya da kaybedeceğini düşünsün.
Telefonlara çıkma, sosyal ağlarda birşeyler yapma, sessiz ol.
Sessizlik adamı kahreder.
Bu süreçte planlama yapmış bir şekilde gelmezse yol ver derim yaşın 24 şuan istemem dediğin evlilik senin hakkın, geleceğin.
İlerisini düşünmeyen biri için zamanını, en güzel yıllarını yok etmeye değmez.

Kendimi kandirmiyorum ki?
Ben zaten evlilik tabii ki bekliyorum. Ama simdi illa kos gel beni iste olarak degil durumunun farkindayim. Sadece az bucuk önumu gormek istiyorum. Kafasinda ne hayal var bilmek istiyorum.

Kafasinda bir sey yok demek ki cocugun akisina birak biraz olaylari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konunu da yorumları da okudum 3 yıllık ilişkin var bir gün bile küs uyumadık diyorsun..
Seviyorsun, seviliyorsun..
Zor durumda erkek arkadaşının yanında oluyorsun her zaman.
O da bu ciddi planları, işini düzenini kurduktan sonraya bırakmış bence.
Üstünde büyük bir sorumluluk hissediyor bir yandan babası, bir yandan hayalleri, bir yandan sen.
Üstünde yük hissediyor bir plan yaparım ama gerçekleştiremem diye korkuyor bence.
Bu zor dönemde de anlayışı en yakınından senden beklemiş.
İşini gücünü kurunca kendi isteyecek bence bunları..
Şimdi bir söz verip tutamamaktan korkuyor, plan yapıp gerçekleştirememekten, mahcup olmaktan korkuyor..
Ben böyle anladım, hakkınızda hayırlısı olsun, barışırsınız gibime geliyor..

Hic bi'sekilde sarki soz vs paylasmiyorum. Bi'tek instagramda aktifim zaten onda da hic gonderme yapmiyorum ona. Bu bile onda sok etkisi yapar zaten. Normal seyrinde devam ediyorum. Ozlesem de aramam zaten ben bu zamana kadar hep simartildim normal erkek arkadaslarim bile el ustunde tutardi bunu mu anladi da bu moda girdi bilemiyorum artik. Guzel oldugumu bile cok zor hissettirir. Ben ozenle suslenir giderim hayran hayran suratima bakar anca. Bi'guzel soz soyle yok. Derim simarirsin sonra der guler. Sevgilime de simarayim artik yani.

Keske gelse senin yazdigin gibi anlatsa icini kapali kutu misali geveliyo sanki.

Tesekkur ederim Lilyen insallah hayirlisi olur. Artik tam dönum noktasindaymisim gibi hissediyorum, bakalim cabalayacak mi...

Keske gelse senin yazdigin gibi anlatsa icini kapali kutu misali geveliyo sanki.

Tesekkur ederim Lilyen insallah hayirlisi olur. Artik tam dönum noktasindaymisim gibi hissediyorum, bakalim cabalayacak mi...

Ahh ahh bir erkeğin bunları anlatmasını beklemek, benim çim adamımdan konuşmasını beklemem gibi bir şey.
Onlar anlatmaz canım biz günlerce kafa yorar, düşünür, bin takla atar anlamaya çalışırız.
Huyları kurusun.

Kurusun valla sozde en yakinimsin yeri geliyo ailemden bile oncesin der ama lafta demek ki:/

Olgunlasma, "şimarirsin" diye guzel soz soylememe ve senin beklentilerinin hep geri planda kalmasi...
Bunlar iliskinizde evlilik olsa dahi yasayabilecegin sorunlar,
Armutla elma meyve kategorisinde olsa dahi birbirinden farkli seyler, hepsini bir butun olarak dusunup tek hamlede cozulmrsini bekleme,
o yuzden baristiginizda bu konularda onu yontmaya bak...

Bu cocuk seni oyaliyor ve seninle evlenmekten tereddut ediyor degil bence,
Kendini maddi manevi buna hazir hissetmiyor sadece.
Dolayisiyla dusuncesi belirsizmis gibi gozukuyor... ama aslinda sana cok net soylemis niyetini.
Aynen lilyenin yazdigi gibi konusamiyor cunku bu da umit vermenin o plan yapmaya baslamanin baska bir bicimi olur...

Aynen erkek arkadasin gibi hissediyorum ve oyle davraniyorum, ama tekrarliyorum, haklisin.
Ondan daha beteri de ne biliyor musun, oyle uzuuun bir konusmayi kismet diyip kapatmaya kalkismasi olur, bkz ben )
Eger oyle yapsaydi cabalamaktan bile geri durabilirdi, fakat son dakika ataga gecip ne dersen yapcam diye caresizce her seyi sana birakmis... direkt beklentini karsilayacak supriz bir hamlesi olmasa dahi sana is askerlik vb planlarini ortaya koyan bir teklifle gelecek bence, yine de cok umitlenme ki damdan duser gibi olmayasin

Ah ah salak salak whatsapptan takip ediyorum adami, konustugumuzdan beri girmemis bile facebooka da girmiyo. Bekliyorum bakalim bu ara bir ay olsa da netleselim oyle devam edelim edeceksek dedim.

Of ya arayi ben verdim, sensiz nasilim bi'goreyim dedim diye hic yazmazsa benden beklerse suskunlugu bozmayi?

İsin kotusu İstanbul'da da degil memletinde ailesinin yaninda bu ay sonuna kadar da gelmez.

Ya napayim sen soyle deyince de ayri gicik oldum Athenenoctua onu da mi ben soyliycemm yaa diye sinirlendim telefon basinda.

Sabırla bekleyin. Böyle dönemler iyidir, herkes hislerini daha iyi analiz eder. Evlilik için de acele etmeyin, vakti gelince eşiniz ailesi ile tanıştıracaktır sizi.
Kendisini hazır hissettiğinde bunu zaten yapacak. Hazır hissetmeden acele acele o yola girseniz problemler yaşasanız daha kötü olmaz mı...
Memleketten dönene kadar hiç aramayın bence, gelince o sizi arayacaktır

valla bılmıyorumda,ben böyle bı ılıskı yasamıstım 4 yılımı yedi..

ıyıkıde olmamış dıyorum sımdı..hıc yakışmıyormuşuz meğer,şimdi gözüm gördü gercegı..

gıttım ılk askımla evlendım ooohh!

Tum bu konusmalar telde mi oldu ?!
Yuzyuze konussaymissin, 1ay sabeetseymissin daha iyi olurmus.
Cunku su an zaten adamin eli kolu bagli, telden askerlige mi basvursun sana evlenme mi teklif etsin... ustelik hatasini anlasa dahi kuru kuru ozur dilerim haklisin diye mesaj yazsa bu kadar olur zaten diyip kabullenmek zorunda kalabilirsin.

Neyse olan olmus, demek ki cok dolmussun... bir de ailesinin yaninda oldugu icin ilgisi azalmis gibi geldiyse sana hepten patlamissindir.

Memlekette facebooktan birsey yapamaz, bosuna takip etme bence.
Bir mesaj vermeye ugrasacak olsa dahi sosyal medyadan degil birebir senle konusarak derdini soylemeli.
O yuzden ne yaparsa yapsin aldiris etme bence.
Yanina gelene kadar da sabret... belki bu sure daha kisa olabilirdi ama sehir disindayken onun yuzyuze konusmak isteyecegi seyler olabilecegini dusunmeyerek secimini yapmissin zaten.
Ustelik takip senin daha fazla duygusallasmana neden olur... kafani dagitacak seylerle ugras derim.

Bu arada sensiz nasilim bi goreyim demen de hos olmamis, imtihanda degilsin... aksine sensizligi onun hissetmesi gerek...
sirf bu yuzden kararini verdi diyip senden adim bekleyebilir ama sure uzadikca onun icin de dayanilmaz olup en azindan ozur ile gelir diye dusunuyorum... belki sonrasinda 2.kez simdi nasil istersen dusun diyip ara vermene devam etmeni bekler ama o vakit senin sessiz kalacagini sanmiyorum zaten.

ahh ahh çok ii anlıyorum sizi..ben de şu an aynı dönüm noktasındayım..sadece konuşamıyorum,kaybetmekten korkuyorum,bitirmeye cesaretim yok henüz. benim de 3 yıla yaklaştı ilişkim..sizinle aramızdaki fark bn 29 a gircem artık, o benden 2 yaş küçük, bir de bizimkinin 1 senedir işi ve iyi bir maaşı var. ama yok işte bir adım yok hala, güya seneye yaza evlenicez öyle konuştuk, evlenmeyecek olsam şimdiye kadar sürdürür müydüm hiç diyor ama bir türlü cesaret edip adım atamıyor, bir de biz uzak şehirlerdeyiz yakın da olsa yine idare ederim bir şekilde, bi de özlem var işin içinde.. aynen benimki de hiç özel olduğumu hissettirmez,sürpriz fln yapmaz, iltifat sıfır, şımarırsın şimdi der.. ben yapmam kendisi bi naz bi tafra sormayın.. bir de bana açık açık kaybetmekten korkmuyorum çünkü biteceğini hiç düşünmedim,aklıma getirmiyorum ayrılığı dedi.. işte asıl sorun burda başlıyo aşırı emin benden..en ufak bi şüphesi yok sevmediğime dair.. ondan böyle rahat, nasıl olsa bekliyo bn ne zaman hazır olursam o zaman evleniriz diye düşünüyor..bu bencillikte beni öldürüyor. ben de şu an kendimi ayrılığa hazırlıyorum, geldiğinde konuşcam cesaretim gelirse..bence siz en iyisini yapmışsınız, ne düşündüğünüzü, kendi hayallerine göre yaşarsa, sizin isteklerinizi,hayallerinizi yok sayarsa sizi kaybedeceğini anlasın.. işine gelmezse de bitsin daha ii..bencil adamlarla hayat geçmiyo cidden..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..bence hiç üzülmeyin

Eşiniz mi Allah mı söyletti nedir
Ailesiyle tanışıyorum sorun benim sevgili de...
Aramayı düşünmüyorum ilişki hep dolu doluydu biraz sakinlik iyi gelir belki.
Bakıcaz, teşekkür ederim:)

Mutluysan ne güzel işte.
İnsan unutuyo elbet, yeni insanlar tanıdıkça da zaten oh iyi ki de olmamış diyosun.
İyinin iyisi hep var galiba:)
Bakalım hayırlısı olsun dedim.

Malesef patladım biraz tezcanlıyım canım sıkıldığı an çözmem, netleşmem gerek. Tartışmalarımızda bile çat çat söyler, kapı çarpar iki dakika sonra süt dökmüş misali geri gelirim sırıtarak sarılır ve barışırız. Keşke telefonda olmasaydı ama yanyanayken de adam geveliyo, dedim böyle düşünür hiç olmazsa.

Sensiz nasılım göreyim dedim çünkü ısrarla ben 10 yılda olsa sen beni bırakmazsın sandım dedi. Niye bırakmıyorum yahu diye rahatlığı canımı sıktı. Göz dağı mı vermek istedim bilmiyorum diyiverdim öyle...

Özellikle belirttim bi'tartışmamızda ben aradım öyle konuştuk falan dedim burnundan kıl aldırmıyosun, bi'kere de sen çabala bu sefer ağlasam da zerre yazmam sana dedim.

Bi'taraftan da "bu kız ara verelim dedi şimdi yazsam olmaz dur bekleyim" der diye de tırsıyorum. Ama sevse yazar, yazmayalı yani üç yıldır tanıyo sonuçta beni.

Bilmiyorum işte karıştım iyice.

Üzüldüm sizin adınıza işte bıraksam benimki de böyle yapacak gibi geliyo.
Sürekli abisiyle kıyas içinde abisi de hiç konuşmamış hazır olunca çıkarmış yüzüğü evlenelim demiş.
Oh ne güzel 29 yaşında evlenmiş tam kararmış.
Banane senin abinden diyesim geliyo.
Böyle konuşunca da hayatımda ilk defa bi'kızı annemle, babamla tanıştırdım düşün bakalım niye diyo, niye diyorum susturuyo.
Ee ben evliliğin e'sini edince niye yüzünü ekşitiyosun hal böyle olunca ağzıma bal çalıp sallıyomuş gibi hissediyorum.
Daha çok var ama ogünleri görmek istiyorum diyebilsin en azından.
Bana da malesef "bencillik" gibi geldiği için sinirleniyorum sanki hep ben hep ben diyomuş gibi geliyo, ona endeksli ilerlemek yoruyo beni. Rahatlığına, aman ben hala yüksek lisans yapıyorum öğrenciyim ben diye çocuklaşmasına kıl oluyorum. 30 yaşına 5 sene kalmış bi'büyü diye sarsasım geliyo adamı.
Hayır anlamıyorum bizi sevgililerimiz şımartmayacaksa kim şımartacak komşunun oğlu mu

işte böylelerinin hakettiği sağlam bir kaybetme korkusu..ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar malesef, çok kızıyorum çook

Sonucta sen kendini daha iyi taniyorsun... ve onun hangi durumda harekete gecip gecmeyecegini, hangi mesaji alacagini da iyi biliyorsun...
Sanki onunde bi kagit varmis gibi her seyi eksik birakmadan dokmussun...
O biraz dusunsun bakalim... cocuk degil ya, isi buyutmeden sorun haline getirmeden "gonlu varsa" cozer...
Hala tereddut ediyorsa da birak ne hali varsa gorsun, oylesi de omur torpusu...

Aynen artik oyle dedim ben de cabalarsa benimdir.
Hic olmazsa ben cabaladim derim biterse de icimi oyle rahatlatmaya calisirim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…