- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.066
- 798
Kalp krizi geçirenler acil kapısından imdaaat kalp krizi geçiriyorum herkes açılsın diye mi giriyor?+++ rapor alanlar yüzünden kalp krizi ile geleni bekletmezler zaten.
Kurallar her zaman vardır fakat kimi zaman bazı istisnai durumlar olabiliyor ki 1 ya da 2 defa almışlığım da var bu şekilde çok özel sebeplerden.Daha ne kadar bu topictw
E toplumsal ders vereceksiniz merak ediyorum.
Ya kusura bakmayın ama İstanbuldan Mardine "gidememek" tamamen keyfi. İsteseniz gidersiniz.Pazartesi günü uçaktan mesai saatleri içinde inebiliyorum.
Uçak buldum bu arada, ancak çoğu aktarmalı. Gerçi hiç uçuş bulamamaktan daha iyidir.
Batman'da bulduğum bir koltuk satın alınmış, bunun dışında Gaziantep ve Diyarbakır'da sabah saatlerinde ineceğim uçak bulamıyorum.
Moralim gerçekten bozuk. Babam da otobüs bileti bulamadığını söylüyor.
Bakın ben gerçekten rapor almak istemiyorum. Şu an bile bu cevabı yazarken ellerim titriyor.
Zamanında görevime devam etmeyi ben de istemez miyim? Sabah elimde olmayan aksiliklerden dolayı aylar öncesinden ayarladığım uçağı kaçırınca sizce çok mu mutlu oldum? Şaka mı bazı cevaplar?
Ama uçak bulamıyorsam, ya da fahiş fiyatta bulabiliyorsam başka seçenekleri zorlamak durumundayım. Bu sizin dediğiniz gibi başka şehre gitmek de olabilir, bakın bu fikir kötü değil. Rapor dışındaki her öneriye açığım.
Ama bazılarınızın üslubu çok acımasız. Zaten gittiğim hiçbir yerde mutlu değildim bugün. Ne hakkınız var tanımadığınız birini rahatlıkla suçlamaya?
Yine de teşekkür ederim.
Öğretmenler rapor aldığında ücret almıyor diye biliyorumçünkü insan kendine yakışanı yapar. çok iyi yapmışsınız. bana da doktor ismi telefon numarası hepsini ayarlamışlar. reddettim diye de ayrı bozulmuslardi.
maddiyati öne sürüyorlar ama ben arabayı satıp parasını bitirdim tüm kartları patlattım. ise dönünce de toparladım. hak etmediğin parayı almak nasıl içlerine siniyor anlamıyorum.
Sizin gibiler helal olsun derimVeren nadir de olsa vardır ama iş konusunda titiz ve prensipleri olan bir insanım, şu durumda kardeşim gelse acilde ona da rapor yazmam
Hocam o kadar haklısınızki.. Son zamanlarda bu acımasız, alaycı eleştirileri okudukça şaşırıyorum ve her defasında yazıyorum, sitem ediyorum bu tip yorum yapanlara. Umarım gerçekten o kadar hakkaniyetlidirler. İnsanlar hayata olan öfkelerini, kinlerini burada kusuyorlar resmen. Üzülmeyin, sizlik bir durum yok.Usulsüz iş yapıyorum, sorumsuzum, bla bla...
Yarın aktarmalı olarak uçuyorum Mardin'e.
Rapor almadım.
Maalesef bazılarınıza kötü haberle geldim. Kendimi bıraktım, yukardaki yakıştırmaları yapanlara acımaya başladım. Umarım siz iddia ettiğiniz kadar hakkaniyetli insanlarsınızdır. İyi geceler dilerim. Yapıcı eleştiri ve çözümlerle yaklaşan kullanıcılar, seviliyorsunuz.
Okadar haklısınız ki eskiden bende bu yorumların benle ilgili olduğunu düşünürdüm ama bence insanlarin sorunu kendileri ile herkes kendi aynasıdır dışarda olsa asla bu şekilde cvp vermeyecek insanlar. Burda neler neler yazıyor şaşırıp kaliyorm çok acımasızca geliyor ama gzuel kalbi insanlar da var o güzel kalpli insanlar için dönüyor dünya. İyiki birinin derdine yardımcı olmak geliyor içimden herkesi tek kelime ile yargilamiyorum yanlış olan şeyleri düzeltelim ama kişiyi dislayip kaybetmeyelim ve dediğiniz gibi inşallah bu kişiler burda konuştukları gibi hakkaniyetlilerdirHocam o kadar haklısınızki.. Son zamanlarda bu acımasız, alaycı eleştirileri okudukça şaşırıyorum ve her defasında yazıyorum, sitem ediyorum bu tip yorum yapanlara. Umarım gerçekten o kadar hakkaniyetlidirler. İnsanlar hayata olan öfkelerini, kinlerini burada kusuyorlar resmen. Üzülmeyin, sizlik bir durum yok.
Yapıcı eleştiri yapanlar iyiki varlar.
Ben kendi derdimi unutuyorum bu tip yorumları görünce
Çok geçmiş olsun. O nasıl oldu ya. Dünkü uçak için test yaptırmamış mıydınız, ikinci uçak için tekrar mı test aldılar. Hayretler içerisinde kaldım.Teşekkür ederim. Bugünüm hiç iyi geçmedi. Umarım haftaya kadar düzelmiş olurum.
Hala rapor yazdırmak devleti dolandırmaktır sahte evraktır diyenlere kötü kalpli, keyfi sebepten sahte evrak düzenletmeyi normal bunlara “kalbi güzel insan” diyenler var gerçekten akıl fikir versinarkadaşlar doğrucu davutluk dediğiniz veya aman ne varki bi seferlik dediğiniz şeyler prensip meselesi, kıyak geçmek torpil yapmak hatır için rapor yazmak ne zamandan beri normal oldu ?
birine tolerans gösteren doktor herkese göstermeli , doktorlar işi gücü bıraksın istediği an seyehat etmek isteyen kişilere rapor yazsın oldu
onlarda bunun için okuyup yemin ediyorlar zaten haklısınız
çare her zaman var , çaresiz durumda müdürü zaten idare ederdi.
Ceylanpınardan çanakkaleye tayinimiz çıktı, eşyayı topladık ağladık zırladık gittik mardin hava alanına, valiz teslim işlemleri için gişeye bir gittik bizim uçak biletleri yok, alınmamış. Sistemsel bir hatadan işlem gerçekleşmemiş ama rezerve biletlerimiz duruyor, nasıl bir saçmalıktı anlayamadık ama o rezerve biletlere bu günün parasıyla 2500tl civarı (3 bilet) bir para ödeyip satın alıp çıktık mardinden. Hayatımın en korkunç günüydü sanırım. Hava sıcak ben 4 aylık hamileyim, kucağımızda 3 yaşında çocuk, ağlamaktan suratlar şişmiş zaten. Rezillik diz boyu. O günden beri rezervasyonları defalarca kontrol ediyoruz.Benimde bir 10 senem vardır rahat, bende kaçırmadım ve ben de 2 çocukla çok seyahat ettim, bugün kaçırıyordum ama nerdeyse çünkü çocuğumun son anda tuvalet problemi çıktı, seyahatimiz otobüsleydi arayıp 5 dakika geçikeceğimizi söyledim saolsunlar beklediler bu uçakla mümkün olabilecek miydi, yani olmaz demeyin olabilir
Korkunçtur o toz ya, iğne deliğinden girer yaşam alanınıza, nefes alamazsınız. Ben ilk gördüğümde kıyamet kopuyor sanmıştım. biz o havada ders yapardık, tatil vermezlerdi. Tıkanırdık ders anlatırken.Valla kum firtinasi zamanina denk gelmistim, texas’tan hallice bi goruntusu vardi
Bir magazada calisana haciz yapmistik, hicbir sorun cikmamisti. Ben hizlica ayrilip diyarbakira donmustum. Hatirladiklarim bunlar ama toprak gibiydi yollar dedigim gibi, belki de kum yuzundendi
Şöyle, önce uçağı kaçırdım. Sonra tekrar uçuş aradım, ama ya pahalılardı ya da gitmek istediğim şehre yoktu. Bunun üzerine, yani uçamayacağımı düşünerek, bir de annemden dolayı temaslı olduğum için gidip PCR testi yaptırdım. Saatler sonra aktarmalı uçuş buldum, zaten çok az belirti taşıyordum, o yüzden "pozitif çıkmam da zamanında uçarım" dedim. Ama gece pozitif haberi alınca, olan uçuşu da iptal etmek durumunda kaldım. Şimdi karantinadayım.Çok geçmiş olsun. O nasıl oldu ya. Dünkü uçak için test yaptırmamış mıydınız, ikinci uçak için tekrar mı test aldılar. Hayretler içerisinde kaldım.
Size gitmek kısmet değilmiş anlaşılan, bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz.
kakaokafa geçmiş olsun. Zaten gidemeyecekmişsiniz. Kısmet…
Valla zormus, gecmis olsun (gecmis sanirim ama). Gercekten cok enteresan bi memleketCeylanpınardan çanakkaleye tayinimiz çıktı, eşyayı topladık ağladık zırladık gittik mardin hava alanına, valiz teslim işlemleri için gişeye bir gittik bizim uçak biletleri yok, alınmamış. Sistemsel bir hatadan işlem gerçekleşmemiş ama rezerve biletlerimiz duruyor, nasıl bir saçmalıktı anlayamadık ama o rezerve biletlere bu günün parasıyla 2500tl civarı (3 bilet) bir para ödeyip satın alıp çıktık mardinden. Hayatımın en korkunç günüydü sanırım. Hava sıcak ben 4 aylık hamileyim, kucağımızda 3 yaşında çocuk, ağlamaktan suratlar şişmiş zaten. Rezillik diz boyu. O günden beri rezervasyonları defalarca kontrol ediyoruz.
Korkunçtur o toz ya, iğne deliğinden girer yaşam alanınıza, nefes alamazsınız. Ben ilk gördüğümde kıyamet kopuyor sanmıştım. biz o havada ders yapardık, tatil vermezlerdi. Tıkanırdık ders anlatırken.
Bu yıl istanbul için çok sıra dışı bir kış yaşandı, senin şansına. Her zaman böyle olmaz. İlk uçak tecrübelerinde hatalar yapıyor insan. Her yer mardin hava alanı gibi otogardan hallice değil. İstanbuldaki hava alanlarının içinde bir saat koşturuyorsun zaten. Keyfin yerindeyse yaz tatilleri dışında git gel yapmana gerek yok aslında ama arkadaşlarından da kimse kalmaz yarıyıl tatilinde çok sıkılırsın. Onu gelecek yıl düşünürsün artık, şimdi boşverŞöyle, önce uçağı kaçırdım. Sonra tekrar uçuş aradım, ama ya pahalılardı ya da gitmek istediğim şehre yoktu. Bunun üzerine, yani uçamayacağımı düşünerek, bir de annemden dolayı temaslı olduğum için gidip PCR testi yaptırdım. Saatler sonra aktarmalı uçuş buldum, zaten çok az belirti taşıyordum, o yüzden "pozitif çıkmam da zamanında uçarım" dedim. Ama gece pozitif haberi alınca, olan uçuşu da iptal etmek durumunda kaldım. Şimdi karantinadayım.
Gelişimde de kar fırtınası vardı, eve zor ulaşmıştım. Kışın İstanbul'a gidip gelmem bundan sonra. Ne zaman şehir dışına çıkmaya başladım, doğduğum yere gelince kendimi iyi hissedememeye başladım. Almam gereken bir mesaj var sanırsam.
2013de çıktık ceylanpınardan ama o toz kokusu hala burnumdaValla zormus, gecmis olsun (gecmis sanirim ama). Gercekten cok enteresan bi memleket
Hatta yağmur yağarsa çamurla yağıyor. Montumun o yağmurlar yüzünden kaç kez kirlendiğini hatırlıyorum. Havası temiz değil memleketin.Ceylanpınardan çanakkaleye tayinimiz çıktı, eşyayı topladık ağladık zırladık gittik mardin hava alanına, valiz teslim işlemleri için gişeye bir gittik bizim uçak biletleri yok, alınmamış. Sistemsel bir hatadan işlem gerçekleşmemiş ama rezerve biletlerimiz duruyor, nasıl bir saçmalıktı anlayamadık ama o rezerve biletlere bu günün parasıyla 2500tl civarı (3 bilet) bir para ödeyip satın alıp çıktık mardinden. Hayatımın en korkunç günüydü sanırım. Hava sıcak ben 4 aylık hamileyim, kucağımızda 3 yaşında çocuk, ağlamaktan suratlar şişmiş zaten. Rezillik diz boyu. O günden beri rezervasyonları defalarca kontrol ediyoruz.
Korkunçtur o toz ya, iğne deliğinden girer yaşam alanınıza, nefes alamazsınız. Ben ilk gördüğümde kıyamet kopuyor sanmıştım. biz o havada ders yapardık, tatil vermezlerdi. Tıkanırdık ders anlatırken.
İlk "kontrollü" havaalanı deneyimimdi. Yaklaşık 300 mesajlı konuda uçağı kaçırma sebebimi bulabilir misiniz bilmiyorum. Çanta kontrolü yapıldı iki kere. Bilgisayarı çıkarttırdılar, açtırdılar vs. E bir de beni havaalanına götüren amcam "sen online check-in yaptığın için bir saat içinde yetişirsin" dedi, o da uçağı kaçırdığım için kendini suçlu hissediyor zaten. Aynı anda hem hatalıyız, hem değiliz. Öyle karışık bir durum.Bu yıl istanbul için çok sıra dışı bir kış yaşandı, senin şansına. Her zaman böyle olmaz. İlk uçak tecrübelerinde hatalar yapıyor insan. Her yer mardin hava alanı gibi otogardan hallice değil. İstanbuldaki hava alanlarının içinde bir saat koşturuyorsun zaten. Keyfin yerindeyse yaz tatilleri dışında git gel yapmana gerek yok aslında ama arkadaşlarından da kimse kalmaz yarıyıl tatilinde çok sıkılırsın. Onu gelecek yıl düşünürsün artık, şimdi boşver
onun dışında çocuğu hasta olan elbette refakatçi izni alıyor. Rapor değil refakatçi izni.
Bu izni nasıl alabiliyoruz. Yani benim de en büyük derdim bu, resmen okul dönemi çocuklar hasta olmasın diye dua ediyorum. Yataktan kalkacak şekilde iseler de her şeyi toplayıp okula yanıma götürüyorum öğretmenler odasında koltukta pinekliyorlar.
Yıllardır çalıştığım tüm okullarda her öğretmen bu durumda rapor alıyor ya da almaya zorlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?