• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucakta tartisma

Aferin bücürüğe :))) Ben doğuda öğretmenlik yaparken 22 saat gidiyordum otobüsle, hepsinin kucağında 1-2 çocuk olurdu. Başlarda kabus gibiydi ağlamaları. Sonra anne olsam ben napardım diye düşünmeye başladım, valla öyle ciyaklıyorlar ki kadıncağızlar ne yapsın dedim, duymamaya alışmıştım. Zaten 10 saatten sonra kucağımda çocuk bulmuşluğum oluyordu :olamaz:Velhasıl anlayışlı olmak lazım, suçlular :KK31:

Sesli guldum:KK48:Bir toplumsal had bildirme silahı olarak ayılar...tanıdığımız sessiz sakin bir çocuk, bir aile dostumuzun oğlu çok şımarık bir kızla evlendi. Neyse bu kız bir kafeye oturmaya gitmiş. Bir ayı da ailesiyle ordaymış. Kızın da büyük boy Husky bir köpeği var. Adam da bağlar mısınız çocuk korkuyor demiş, insanca rica etmiş. Kız da boyuna posuna bakmadan ayıya küfürler etmeye başlamış. Ayı da bunu güzelce dövmüş, hızını alamayıp yanındaki diğer tikiyi de dövmüş. Kız dayaktan sonra uslandı, şimdi evde börek falan acıyor gayet efendi hanım hanımcık oldu:bicak:Hak edene haddini bildiren ayilara hic karsi degilim topluma ayar cekiyorlar:bicak:

bu gerçek değil dimi :D :D
Börek açma modu süpermiş ya, resmen evrensel geçiş olmuş :D

afferimm oğluna..=) heryerde var boyle okuzler.ağzı sut kokan bebeğin tekmesı deler geçer zaten..

Her an herkesin başına gelebilecek bir durum :) Geçmiş olsun ,boşverin anneliğin tadını çıkarın :)

bi keresinde 1,5 saatlik uçak yolculuğunun neredeyse tamamında bebek ağlamıştı. valla kendimden çok bebeği ve ailesini düşünmüştüm, ne zor iş, çocuk çatlamadan insek bari diye. suistimal edilmedikçe, enayi yerine konulmadıkça herkesin çocuklara karşı biraz daha tolere edici olması lazım. ha şımarık olur, bilerek yapar, ailesi umursamaz o zaman anlarım ama şu durumda kavga etmek çok saçma.

Hangi koltuklarda cocuklu olacak gorebilsek ve ona gore secim yapsak cok guzel olurmus. Boyle toplu yolculuk zorunda kalinca dusundugum sey arkamda, onumde, yanimda cocukluya denk gelir miyim? Kirk yilda bir binerim nasil bir işse hepte bana denk geliyor. -.-
Sizinkiler durumu buyutmus baya ama o arkadan koltuk tekmelemek... cidden sinir bozucu ama ben ilk yapista sakince uyariyirum :D 2. Olunca sinirleniyorum.

Bazı insanlar hiç çocuk büyütmedi veya büyüdüğüne şahit olmadı diye düşünüyorum
Elma armut değilki koyduğun yerde dursun
Benim oğlumda yürüyen merdiveni durdurmuştu :olamaz: merdivendeki çoğu kişi benimle kavga etti çocuğunu oynatacak başka yer bul diye çocuk bakamıyorsan gelmeyeceksin buralara falan gibi üsturupsuz konuştular beni veya oğlumu dövecekler diye de çok korktum
Sonrasında benimki korktu avmyi sessiz sakin elimi bırakmadan hiç bişeye sarkmadan işimizi halledip terketmiştik
Oluyor öyle rahatsız insanlar

aslinda en güzel unutulmayan anilar. gözümde canlandi o an. birden merdivenler durur ve teyzoslar aboeeeww diye ciglik atarlar

Yaaa oğlunuzun çorap fırlattığını okuyana dek normal normal okuyordum ondan sonra koptum :KK70: :KK70: güldüğüm için kusura bakmayın çocuğunuz yaman olacak belli ki :KK66: Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

gül gül bende gülüyorum hala düsündükce

Valla uçağa biniyoruz bazı çocuklar avazı çıktığı kadar gidene kadar ağlıyor . Kızmak yerine üzülüyorum belli ki basınç tan etkileniyorlar. Ayrıca anne babası mahçup oluyor. Ne yapabilirler ki yani.. siz çok dengesiz insanlara denk gelmişsin iz o uçakta olsam sizin çocuktan sonra bende çorabımi siyirip atardim:KK48:

yani bu yüzden kimseyi rahatsiz etmeyelim diye esim özel kulak tipaclari takti ben inerken kalkarken sürekli su icirdim

Uçakta otobüste her yerde sessiz sakin çocukları kast etmiyorum ama bazıları çok yaramaz ve sinir bozucu oluyor geçen 1,5 saat yolculukta çocuk durmadan şarkı söyledi başımı şişirdi kalbi kırılmasın diye bişey demedim ama 5 dk daha dayanamazdım anneside ağzını açıp kızım sus demedi

ay kiz karsilikli düet yapsaydiniz. ben ergenken öyle yapiyordum sabahlari

Oğlunuza çok güldüm oh iyi yapmış :) şımarık, bilerek etrafına zarar veren, ailesinin dur demediği çocuklardan ziyade o yaşta bebeğe kızmak bana çok itici geliyor. Benim de aynı yaşlarda oğlum var, gelecek ay ilk kez uçak yolculuğu yapacağız. Huysuzluk yapar da biri bir şey der diye öyle korkuyorum ki.

korkma rahat ol. bak 6 kere uctum 5i mükemmel gecti bu istisna.... düsünsene önümdeki yasli adam arkasini dönmüstü oglumla top oynamisti. yada aile babasi gelip oglunuzu getirinde bizim cocuklarla oynasin demisti. hosteslerde cok tatlilar

Back
X