Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Selam testin % 100 dogrulugu yok doktorumda beni 2 hafta sonra cagirdi 2li tarama testi icin % 100 dogru sonuc veriyormu dedim yanilma payi mutlaka olabiliyor yaptirmak zorunda degilsiniz dedi

Selam testin % 100 dogrulugu yok doktorumda beni 2 hafta sonra cagirdi 2li tarama testi icin % 100 dogru sonuc veriyormu dedim yanilma payi mutlaka olabiliyor yaptirmak zorunda degilsiniz dedi

Evet dogrulugu yok ama kafa karisyirmaya yetiyo hiç yaptirmamak daha iyi ama uclusu dörtlüsu var birinden kacsan digerinden kacamiyorsun özelikle yas 30 geçmişse risk yüksek çıkıyor Allah bilir artik gerisini Rabbim herkese sağlık sıhhatli evlat nasip etsin içlerinde banada nasip eder Inşallah

Benim ikili testte kan riski 1/7cikmisti seninki gene iyi cikmis.amniyosebtez sonucum iyi cikti

Bi stresi yasayan herkesin derdi gecsin dilerim. Benim Ikili testim cok guzel olmasina ragmen uclu testimde cok yuksek risk cikti bugun. 1:58
Yarin testi yeniletip en kisa zamanda amniosentez yaptiricaz. Insallah hepimizin sonucu temiz cikar.

Bi stresi yasayan herkesin derdi gecsin dilerim. Benim Ikili testim cok guzel olmasina ragmen uclu testimde cok yuksek risk cikti bugun. 1:58
Yarin testi yeniletip en kisa zamanda amniosentez yaptiricaz. Insallah hepimizin sonucu temiz cikar.

Inşallah güzel haberler alirsin

ayrıntılı ultrasonda 0.59 mm ense ödemi çıktı ne demek bu kızlar doktor hiç bişe söylemedi gerizekalı karı bana dediği tek şey var da olab,ilir yok ta olabilir bişe diyemem diyo bide beni azarladı yaa sen neye kime dayanarak aniyosentez yaptırmıyosun diyo iyice psikolojimi alt üst etti böyleleri dayağı hakediyo gerçekten

Doktorlar çok acimasiz bazilari aciklama yapmadan kotu habrr vermeyi marifet saniyorlar soru sordugunda azarliyorlar benim bilgim yok arkadasim ama baska doktora git bence amniyosentez yaptir dedi

Once baska bir dr gorun ve renkli degil ayrintili usg gir. Hemen amniyosentez diyolar tabii topu atsinlar da risk fln onemli degil.. hangi sehirdesin

Arastir adana da onerilen bir perinatoloji uzmanina git once. o da onaylarsa ne yapacagina karar verirsin ins bir sorun yoktur bu durumu yasayan cok kisi var sonuclari temiz takilmaa

arkadaslar benim sorunum ekojenik fokus kalpte.18. haftanin icindeyken soyledi dr. tek basina onemi yok dedi ama kafayi yemek uzreyim.su an 20 haftaligi.. var mi bunu yasayan.

canım mesajını okudum yazmadan edemedim hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ikili testim 1/127 çıkmıştı doktorumuz ya amniyosentez yada anne kanından bakılan perinatesti yapalım dedi ben de bu konuyu epey araştırdım amerikada bulunan ve tecrübelerine oldukça güvendiğim genetik doktoru olan bir Türk doktoru aradım sağolsun aklımdaki tüm soruları giderdi bu anne kanından bakılarak yapılan perinatest in neredyse amniyosentez kadar güvenilir olduğunu ve çok yakında da amniyosentezin bile yerine geçeceğini ve hiç riske girmeye gerek olmadığını bu testi yaptırmamı söyledi..ben de hemen ertesi gün kanımı verdim sonucumuz hamdolsun temiz geldi biraz pahalı bir test ama olsun enazından içimiz rahatladı diyoruz...senin içinde hayırlısı olsun ama stres yapmaya değmiyormuş...

Sağlıkli sıhhatli aliriz inşallah kucagimiza bebeklerimizi bende ve4dim kan istanbul burc genetik diye laboratuvar ben antepdeyim hastane orayla çalışıyormus hastaneye burctan adam geldi iki tup getirmis birde babadan agzinin icinden doku alip gitti testin adi panorama inşallah güzel haberler alirim rabbim yavrumla sinamasin beni kimseyi

Yarin sabah 8de amniyosentez yapilacak bize. Dua edin bizim icin nolur...

Rabbîm yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın amniyosentez degilde bu diger testi dusunmedinmi gala amniyosentez riskli o yüzden söyledim dualarim seninle ayni sorunu bende yaşıyorum günlerdir gözyaşlarım hiç durmadi canım çok aciyor seni çok iyi anliyorum dua edecem Rabbîm yardimcin olsun inşallah

Canim cok sag ol, Rabbim sana da yardim etsin,korktugumuza ugratmasin insallah. Agustos annelerinden de taniyorum seni yanilmiyorsam.
Anlatilir gibi degil her saniye bir hucrem yok oluyo sanki, bir el surekli girtlagimda soluk almayayim diye ugrasiyor. Mevlam kimseye vermesin.
Arastirdim canim arastirmaz miyim hic? Yasadigim yerin en iyi diye bilinen drlarina gorunuyorum gunlerdir. Hepsi %100 sonuc istiyorsan amniyosentez dedi. Yarina randevu aldim ama kafam hala allak bullak,dusunme karar verme yetisi diye bisey kalmadi. amniyosentezin riski mi yoksa diger testlerin yanilma payinin riski mi karar veremiyorum.

Evet canım ağustost anneleri bende seni taniyorum bebeginle hikayenizi okumustum bilmeden filim cekilmis ilac kullanmissin o ilaci bende bilmeden kullandim ama dert etmedim şu an uykularim kaciyor icimde tarifi imkansiz acı rabbim yardimcimiz olsun ben 3 doktor gezdim amniyosentez düşük ihtimali oldugunu soylediler zaten yapilmadan once imzani alacaklar o riski göze alamadim bu test % 95 dogru yanilma payı % 5 internetten cok arastirdim ve panorama testi karar verdim ablamin 3 taramasida kötü çıkmıştı doktoru amniyosentez yapilmasini önerdi korktu yaptirmadi yigenim akil küpü maşallah testlerin kafa karistirdigina inaniyorum tesleri temiz cikip safliksiz bebek dunyaya gelenler var Allah bilir artik rabbim yardimcimiz olsun tez zamanda feraha kavusursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…