- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.801
Amniyosentez yaptırmış mıydın?Benim ikili testim 1/50 yuksek risk cikmisti yasadiklarimi en iyi bunu yasayanlar anlar yardimci olmak adina buraya birseyler yazma ihtiyaci hissettim.1/50 cok yuksek bir riskti musait oldugumda daha uzun yazarim insallah.sadede geleyim sonuc olarak suan karsimda 4 aylik tatlimi tatli guzelmi guzel akillimi akilli cokk sevimli oglusuma gulumsuyorum elhamdulillah down sendromlu dogmadi.cok sukur.bu testi yaptirdigima bile pisman oldu.kaldiki uclu test falan ..tip bu gebelikleri sonlandirma taraftari.o yuzden eger herne olursa olsun kabuledicekseniz hic ileri tetkiklere gerek yok diye dusunuyorum.eger saglikliysa hayati risk almaya degmez.ne olursa olsun Allahu teala nin bir hediyesi....Rabbim herkesin yardimcisi olsun kotu cikanlar sakin caninizi sikmayin.hersey yoluna girer.ama 23-24 hafta ayrintili ultrasonu ihmal etmeyin o onemli
On sonuc normalse diger sonucta normal cikar canimiciniz rahat olsunInsallah cnm.
benimde ön sonuc normal cikti diger sonuçları bekliyorum bu hafta icinde belli olmasi lazim.
Rabbim bebekletimizi bize saglikla kavustursun.
bebeginin cinsiyeti neymis?
Bende 2 gün önce amniosentez oldum. Şu anda evde 10 gün raporluyum. Sokağa çıkmak yok, eve de kimse gelemiyor. Mikrop kapmamam için. Ayrıca sadece oturup yatabiliyorum. <iş yapmak da yok Plesanta'nın yırtılma tehlikesine karşı. Daha nceki bebeğin hem kalbi delikti hem de 100% klasik tipli down sendromluydu. Düşük normal doğumla 18inci haftada aldılar. Yaşamaz de di doktor[/QUOTEinsallah bu sefer sonucun normal cikar ccanim.ben cok rahattimhic yatmadim evde hemen ise gittim dr izin verdi hic sorunda yasamadim ccok sukur
Benim tam 20gunde ciknisti canim.bebegin hucrelerinin kultur ortaminda uremesine bagli bazilari gec uruyor 40gunu bulanlar varmis keske on sonuc isteseydin o iki gubde cikiyorAyy inşallah cnm. 20 gun oldu hala çıkmadı sonuç
cnm çok sevindim ne mutlu sana şimdi ben bu işin başındayım 2 li taramam ii 3 lü 500 de 1 riskliAmniyosentez sonucumun tamamı temiz çıktı. Allahıma şukurler olsun.
mrb canım bende 2 li tarama testi normal çıktı ense kalınlığı normaldir fakat 3 lu tarama da biraz risk çıktı amniosentez düşünmüyorum sen ne yaptın ayrıntili ultrasona girdimibşy çıkmamasına çok sevindim canım . ben de 2 hafta sonra gidicem ayrıntılıya.belki hatırlarsın ense kalınlığından risk çıkmıştı ikili testte. amniyo yaptırmadım. su an ultrasonda herşey normal gözüküyo ama ayrıntılıda ne çıkıcak bakalım. inşallah ben de güzel haberlerle dönerim. Hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza
Ayrıntılı ultrasona girdim canım çok şükür herşey normal çıktı. Şu an 32. haftamdayım gayet iyi herşey yolunda gidiyor Allaha şükür. Risk değerin kaç çıktı canım?mrb canım bende 2 li tarama testi normal çıktı ense kalınlığı normaldir fakat 3 lu tarama da biraz risk çıktı amniosentez düşünmüyorum sen ne yaptın ayrıntili ultrasona girdimi
Ayrıntılı ultrasona girdim canım çok şükür herşey normal çıktı. Şu an 32. haftamdayım gayet iyi herşey yolunda gidiyor Allaha şükür. Risk değerin kaç çıktı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?