- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 158
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.841
içini ferah tut canım.Dualarım seninle bekliyorum güzel haberlerini.ins canim çarşamba günü ayrıntı ultrasona giricem ins sana güzel şeyler yazarım lütfen benim için dua et
canim beni. Psikolojik olarak bunalımdayım diye kız kardeşimin dr arkadaşı tip Fakültesinde Prof dr stajyer mis bana randevu almış sabah ilk saate bugunde ona gittim dr Prof oda ultrason görüntülerine baktı baya ölçümler falan yaptı ense kalınlığı na baktı hersey normal görünüyor suan birde ayrıntılı yapalım defi onuda prf bir dr en erken zamana almamıza yardimci oldu ada pzrtesi sabah birde kan tahlili istemiş dr 4 lu tarama yaptırmak istemiyorum dedim ama hemşire dr bunu uygun gördü yaptırmayı sin dedi onun içinde kan verdim bakalım pztsi bekliyorumAmin canım inşallah. tamam yazarım. Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum :)
iyi hadi canım sevindim. Hiç bşy çıkmıcak Allah ın izniyle. Buraya yazarsın yine. Haberlerini bekliyorumcanim beni. Psikolojik olarak bunalımdayım diye kız kardeşimin dr arkadaşı tip Fakültesinde Prof dr stajyer mis bana randevu almış sabah ilk saate bugunde ona gittim dr Prof oda ultrason görüntülerine baktı baya ölçümler falan yaptı ense kalınlığı na baktı hersey normal görünüyor suan birde ayrıntılı yapalım defi onuda prf bir dr en erken zamana almamıza yardimci oldu ada pzrtesi sabah birde kan tahlili istemiş dr 4 lu tarama yaptırmak istemiyorum dedim ama hemşire dr bunu uygun gördü yaptırmayı sin dedi onun içinde kan verdim bakalım pztsi bekliyorum
yazarım tabi ins iyi sonuç alırım lütfen dua et canimiyi hadi canım sevindim. Hiç bşy çıkmıcak Allah ın izniyle. Buraya yazarsın yine. Haberlerini bekliyorum
canim beni. Psikolojik olarak bunalımdayım diye kız kardeşimin dr arkadaşı tip Fakültesinde Prof dr stajyer mis bana randevu almış sabah ilk saate bugunde ona gittim dr Prof oda ultrason görüntülerine baktı baya ölçümler falan yaptı ense kalınlığı na baktı hersey normal görünüyor suan birde ayrıntılı yapalım defi onuda prf bir dr en erken zamana almamıza yardimci oldu ada pzrtesi sabah birde kan tahlili istemiş dr 4 lu tarama yaptırmak istemiyorum dedim ama hemşire dr bunu uygun gördü yaptırmayı sin dedi onun içinde kan verdim bakalım pztsi bekliyorum
Benim de ayni sekilde ikili test ve ense kalınlığında sorun yoktu. 3 lu test riskli cikti. Bende amniyosentez yaptırmak istemedim. Dusuk enfeksiyon vs risklerinden dolayi.Ayrıntılı usg de de sorun yok ama hiç birşey yüzde yüz sağlıklı olduğunu gostermiyo malesef amniyosentez yaptırmadiktan sonra aklımda hep bir soru işaretiyle hamileliğimi geçiriyorum buna da çok üzülüyorum. Ama neyapalim böyle olması gerekiyormuş. Allah a bıraktım dua ediyorum hep inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeklerimizcanim beni. Psikolojik olarak bunalımdayım diye kız kardeşimin dr arkadaşı tip Fakültesinde Prof dr stajyer mis bana randevu almış sabah ilk saate bugunde ona gittim dr Prof oda ultrason görüntülerine baktı baya ölçümler falan yaptı ense kalınlığı na baktı hersey normal görünüyor suan birde ayrıntılı yapalım defi onuda prf bir dr en erken zamana almamıza yardimci oldu ada pzrtesi sabah birde kan tahlili istemiş dr 4 lu tarama yaptırmak istemiyorum dedim ama hemşire dr bunu uygun gördü yaptırmayı sin dedi onun içinde kan verdim bakalım pztsi bekliyorum
canm ikili testin kaç çıkmıştı uclu deki riskin kaçtı ilk gebelikmiBenim de ayni sekilde ikili test ve ense kalınlığında sorun yoktu. 3 lu test riskli cikti. Bende amniyosentez yaptırmak istemedim. Dusuk enfeksiyon vs risklerinden dolayi.Ayrıntılı usg de de sorun yok ama hiç birşey yüzde yüz sağlıklı olduğunu gostermiyo malesef amniyosentez yaptırmadiktan sonra aklımda hep bir soru işaretiyle hamileliğimi geçiriyorum buna da çok üzülüyorum. Ama neyapalim böyle olması gerekiyormuş. Allah a bıraktım dua ediyorum hep inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeklerimiz
amin canım ins sağlıklı bebeklerimiz olur senin ilk gebelikmi 2 li tarama sonucun kaç çıkmıştı uclu tarama daki risk kaçtı 4 lu tarama yaptirdimiBenim de ayni sekilde ikili test ve ense kalınlığında sorun yoktu. 3 lu test riskli cikti. Bende amniyosentez yaptırmak istemedim. Dusuk enfeksiyon vs risklerinden dolayi.Ayrıntılı usg de de sorun yok ama hiç birşey yüzde yüz sağlıklı olduğunu gostermiyo malesef amniyosentez yaptırmadiktan sonra aklımda hep bir soru işaretiyle hamileliğimi geçiriyorum buna da çok üzülüyorum. Ama neyapalim böyle olması gerekiyormuş. Allah a bıraktım dua ediyorum hep inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeklerimiz
aynen canım doktor bana da ayrıntılıda bşy çıkmaması hiçbşyin garantisi değil dedi. Amniyosentez sonuç verir dedi.Benim ikili riskli çıkmıştı.sonra 3lü falan yaptırmadım. amniyosentezden de korktum. Bol bol dua ediyorum Allah büyük diyorum. Ayrıntılının temiz çıkmasından sonra içime su serpildi her ne kadar şüphe kalsa da sağlıklı olduğuna inandırdım kendimi. yukarıdaki bi arakadaş cvs yaptırmış o da temiz çıkmış daha sonra başka testte belli olmuş. temiz deyip yaptırmayabilirdi yani. Sendromlu teşhisi konup sağlıkla doğan bebekler de bi o kadar çok. Allah ne yazdıysa onunla karşılaşıcaz. Bol bol dua edelim. Allah ın izniyle 8 haftam kaldı. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız.[QUOgebeliğin.b27, post: 40519252, member: 254634"]
Ilk gebeligim. Ikili de ki biyokimyasal risk 1/2900 kombine risk 1/10 binden küçük. Üçlü test te 1/236 cikti. 4 lu yaptırmadim anlamı yok bence sonuçta risksiz bile çıksa yine de aklimda 3 lu tarama testi. Riskli çıksa zaten daha beter kafama takılacak o yüzden yaptırmadim.sonucta testleri riskli çıkmayı usg normal olup da sendromlu doğan bebeklerde var. Forum da onları okuyunca zaten Allah a bıraktım artık tamamen Allah esirgesin. Amniyosentez yaptırmayacaksan bence sende ayrıntılı usg den sonra düşünmemeye çalış. Anne olmak çok zormuş gerçekten şimdi bunları düşünüp sıkıntı ediyoruz doğduktan sonra bir bebegin gelişiminin her aşaması kaygılı bir süreç. Rahat olmak lazim da pek kolay olmuyo anne olunca☺
8 hafta sonra Iyi haberleri verirsin bize inşallah. Bu durumda olup da sağlıklı doğan bebis haberleri içimi çok rahatlatıyo . Allah saglik versin bebislerimize bize de onlar dogana kadar iç huzuru versin insallahaynen canım doktor bana da ayrıntılıda bşy çıkmaması hiçbşyin garantisi değil dedi. Amniyosentez sonuç verir dedi.Benim ikili riskli çıkmıştı.sonra 3lü falan yaptırmadım. amniyosentezden de korktum. Bol bol dua ediyorum Allah büyük diyorum. Ayrıntılının temiz çıkmasından sonra içime su serpildi her ne kadar şüphe kalsa da sağlıklı olduğuna inandırdım kendimi. yukarıdaki bi arakadaş cvs yaptırmış o da temiz çıkmış daha sonra başka testte belli olmuş. temiz deyip yaptırmayabilirdi yani. Sendromlu teşhisi konup sağlıkla doğan bebekler de bi o kadar çok. Allah ne yazdıysa onunla karşılaşıcaz. Bol bol dua edelim. Allah ın izniyle 8 haftam kaldı. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız.
Ilk gebeligim. Ikili de ki biyokimyasal risk 1/2900 kombine risk 1/10 binden küçük. Üçlü test te 1/236 cikti. 4 lu yaptırmadim anlamı yok bence sonuçta risksiz bile çıksa yine de aklimda 3 lu tarama testi. Riskli çıksa zaten daha beter kafama takılacak o yüzden yaptırmadim.sonucta testleri riskli çıkmayı usg normal olup da sendromlu doğan bebeklerde var. Forum da onları okuyunca zaten Allah a bıraktım artık tamamen Allah esirgesin. Amniyosentez yaptırmayacaksan bence sende ayrıntılı usg den sonra düşünmemeye çalış. Anne olmak çok zormuş gerçekten şimdi bunları düşünüp sıkıntı ediyoruz doğduktan sonra bir bebegin gelişiminin her aşaması kaygılı bir süreç. Rahat olmak lazim da pek kolay olmuyo anne olunca☺[/QUOTE][QUOgebeliğin.b27, post: 40519252, member: 254634"]amin canım ins sağlıklı bebeklerimiz olur senin ilk gebelikmi 2 li tarama sonucun kaç çıkmıştı uclu tarama daki risk kaçtı 4 lu tarama yaptirdimi
amin canım inşallah hep güzel haberler yazarız buraya.8 hafta sonra Iyi haberleri verirsin bize inşallah. Bu durumda olup da sağlıklı doğan bebis haberleri içimi çok rahatlatıyo . Allah saglik versin bebislerimize bize de onlar dogana kadar iç huzuru versin insallah
canim senin ikili test sonucun kaçtı 3 lu kaç çıktı acabaBenim de ayni sekilde ikili test ve ense kalınlığında sorun yoktu. 3 lu test riskli cikti. Bende amniyosentez yaptırmak istemedim. Dusuk enfeksiyon vs risklerinden dolayi.Ayrıntılı usg de de sorun yok ama hiç birşey yüzde yüz sağlıklı olduğunu gostermiyo malesef amniyosentez yaptırmadiktan sonra aklımda hep bir soru işaretiyle hamileliğimi geçiriyorum buna da çok üzülüyorum. Ama neyapalim böyle olması gerekiyormuş. Allah a bıraktım dua ediyorum hep inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeklerimiz
mrb canm dün Dr gittin 4 lu tarama 1/438 çıktı dr normal dedi ayrıntili ultrason sonucunda hamdolsun iyi hersey normal çıktı canim Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin dr amniosentez önermediiçini ferah tut canım.Dualarım seninle bekliyorum güzel haberlerini.
iyi hadi canım gözünaydın çok sevindim benim de aklımdaydın dün giremedim acaba yazdı mı ki dedim. Hep böyle güzel haberler alalaım amin cnm sağlıkla kucağımıza alalaım hepimiz.mrb canm dün Dr gittin 4 lu tarama 1/438 çıktı dr normal dedi ayrıntili ultrason sonucunda hamdolsun iyi hersey normal çıktı canim Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin dr amniosentez önermedi
Allah yardımcın olsun Benim 2 li testim riskli çıktı Özelde yaptırdım inanmıyorum doğruluğuna Yarında devlete gidip 3 lü testi yaptıracağım Benim ilk çocuğumada aminosentez kısmına kadar hep özürlü dediler Bir kadın bana dr unu değiştir o çok fena bir sey 2 aydan önce ayağa kalkamazsın belki ihtiyaç yoktur dedi beyninde buyume varmış falan filan ne stres yasadım iki gözüm iki çeşme sonra dr umu değiştirdim Neyse ki Amino sentezin kıyısından döndüm Öğrendim ki çocuk gayet normal hiç bir sey yok Özel hastane ise güvenmeyin 2 li test sonucunu aldım sağlık ocağına götürüp oradaki dr ve ebelerede gösterdim Onlarda özel hastanelerin genelde sonuçları böyle oluyor dediler tahlillerini devlette yaptır dediler Sadece doğum yapmak için özel hastane tercih edeceğimArkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?
benim 2 li testte bir değer 1:441 çıktı dr tam sınırda dedi Acaba doğrumu dedi Hiç kimseye güven kalmadı İlk çocuğumada detaylı testte bile özürlü demişlerdi doğduğunda gayet sağlıklı doğdu hiç bir sey çıkmadı çok şükür Şimdide güvenemiyorum butun testleri yaptırıp para almak için mi yapıyorlar diye düşünüyorummrb canm dün Dr gittin 4 lu tarama 1/438 çıktı dr normal dedi ayrıntili ultrason sonucunda hamdolsun iyi hersey normal çıktı canim Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin dr amniosentez önermedi
benim bir oğlum birde kızım var hamdolsun onlarda böyle sıkıntılar yaşamadım suan 2 li nin normal 3 lu nun riskli çıkması kafamı allak Bulak etti şimdi bide 4 lu tarama yapılıyor sonucu pazartesi alicam aynı gün ayrıntili da giricem[/QUOTE]Ilk gebeligim. Ikili de ki biyokimyasal risk 1/2900 kombine risk 1/10 binden küçük. Üçlü test te 1/236 cikti. 4 lu yaptırmadim anlamı yok bence sonuçta risksiz bile çıksa yine de aklimda 3 lu tarama testi. Riskli çıksa zaten daha beter kafama takılacak o yüzden yaptırmadim.sonucta testleri riskli çıkmayı usg normal olup da sendromlu doğan bebeklerde var. Forum da onları okuyunca zaten Allah a bıraktım artık tamamen Allah esirgesin. Amniyosentez yaptırmayacaksan bence sende ayrıntılı usg den sonra düşünmemeye çalış. Anne olmak çok zormuş gerçekten şimdi bunları düşünüp sıkıntı ediyoruz doğduktan sonra bir bebegin gelişiminin her aşaması kaygılı bir süreç. Rahat olmak lazim da pek kolay olmuyo anne olunca☺
Merak ettiğim bir sey var amniyosentez yaptırınca bir sey var olduğunu yada olmadığınımı öğreniyoruz Ya da bir sorun varsa o çözülüyor muBenim de ayni sekilde ikili test ve ense kalınlığında sorun yoktu. 3 lu test riskli cikti. Bende amniyosentez yaptırmak istemedim. Dusuk enfeksiyon vs risklerinden dolayi.Ayrıntılı usg de de sorun yok ama hiç birşey yüzde yüz sağlıklı olduğunu gostermiyo malesef amniyosentez yaptırmadiktan sonra aklımda hep bir soru işaretiyle hamileliğimi geçiriyorum buna da çok üzülüyorum. Ama neyapalim böyle olması gerekiyormuş. Allah a bıraktım dua ediyorum hep inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeklerimiz
Bence hiç moralini bozma benimde öyle olmuştu 3 lü tarama testinde çocuğun beyninde boşluk olduğunu ve büyümeğe başladığını söylemişti dr 2 gözüm 2 çeşme okadar ağladım ki acilen amniyosentezi istedi Dr umu değiştirdim Ve çocukta hiç bir sey olmadığını öğrendim ve şimdi ilk çocuğum 3.5 yaşında çokda sağlıklı bir çocuk Allaha şükür maalesefki özel hastaneler işin ticari kısmındalar ne kadar test yaptırırsan okadar kazanç onlar için 2.cocuğumada 2 li teste riskli dedi 3 lü testi devletde yapyıracağım inanmıyorum onlara gönlümde çok rahat Allahın izni ile hiç bir sey çıkmayacak[/QUOTE]benim bir oğlum birde kızım var hamdolsun onlarda böyle sıkıntılar yaşamadım suan 2 li nin normal 3 lu nun riskli çıkması kafamı allak Bulak etti şimdi bide 4 lu tarama yapılıyor sonucu pazartesi alicam aynı gün ayrıntili da giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?