Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Mrh kizlar, ikili testim 1/248, uclu testim 1/353 cikti. Yasim 36 . Ense de 1.7 cikmisti. Amniyosentez yaptirmalimiyim. Dr gore gereksiz ama bu oranlar icim icimi yiyor. Kac gundur cok huzursuzum. Bana bir fikir verin lutfen.

Mrh kizlar, ikili testim 1/248, uclu testim 1/353 cikti. Yasim 36 . Ense de 1.7 cikmisti. Amniyosentez yaptirmalimiyim. Dr gore gereksiz ama bu oranlar icim icimi yiyor. Kac gundur cok huzursuzum. Bana bir fikir verin lutfen.
Bunlar kesin oranlar değil yanlış çıkma olasılığı çok çok yüksek Benimde öyle olmuştu ama sonra hiç bir sey çıkmadı Şuan 3.5 yaşında ve sapasağlam maşallah o yüzden hiç moralinizi bozmayın bence Yine 2 li testim riskli çıktı özelde yaptırmıştım onlar para almak için sonuçları değiştiriyor olma ihtimali çok yüksek zaten iyi bir dr denk geldiyseniz bunların hiç birini tavsiye etmiyor ve de sadece 4 lü testi bazı hastalıkların anne karnında tedavisi olduğu için tavsiye ediyorlar 4 lü testide gittim devletde yaptırdım güvenirlik açısından .Cuma günüde sonuçlarım çıkacak Allah ın izni ile

csnim seni cok iyi anliyorum benim 2 li normal uclu 1/121 cikti sonra 4 lu yaptırdım oda normsk cikti ayrıntili ultrasona gittim herşey normal çıktı dr gerek yok dedi ben yaptirmadim ama defigin gibi ici icini yiyor kafani kurcaliyor ben 3 lu tarama testi sonucu biraz risk dryince zaten mahvoldum hemen badka dr gittim oda 4 lu yapti zaten onemli olan 2 li tarama testi o normalse digetleti yapolmiyormus

Esim amniyosentez istemedi riskli oldugu icin. Bu cuma ayrintili ultrasona gidecegiz. Organlarindan anlasilir diye dusunuyoruz.

Benim ikilide dusuk cikti. 1/248 cikmisti. Ayrintili ultrasonda organlarindan saglik sorunu olup olmadigini anliyorlar degil mi. Cuma gunu gidecegim.

Benim ikilide dusuk cikti. 1/248 cikmisti. Ayrintili ultrasonda organlarindan saglik sorunu olup olmadigini anliyorlar degil mi. Cuma gunu gidecegim.
ewet canim anliyorlar birde ikili test yapilirken ense kalınlığı na bakilmistir orda bi sikinti olup olmadigi hakkinda bisey soylemediler mi

MERHABA ARKADAŞLAR.İKİLİ TESTİM 1/138 CIKTI.DR AMİNOSENTEZ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ DEDİ.ACIKCASI RİSKLERİ NEDENİYLE İSTEMİYORUM.ÜÇLÜ TESTİ VERDİK AMA DEDİGİNİZ< GİBİ İKİLİ SIKINTILIYSA BUDA SIKINTILI GELİRMİŞ.36 YAŞINDAYIM.USG DE BEBEGİN BURUN KEMİGİ KALP KAPAKCIKLARI FALAN HER ŞEY DÜZGÜN DEDİ DR UM. 20. HAFTADA AYRINTILI USG BAKILACAK.17.HAFTASINDAYIM AMA BEBEGİM 18.HAFTA BÜYÜKLÜGÜNDEYMİŞ.BU DOWM İÇİN Bİ ANLAM İFADE EDERMİ.MERAK EDİYORUM.BÖYLE BİR RİSK DURUMUNDA BEBEGİN GELİŞİMDE HERHANGİ BİR DEGİŞİKLİK OLURMU.RABBİM HERKESE SAGLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN

canim bebegin ense jalinligi normalmiydi bide ayrintiliyi biraz erken yaptirabilirsin istersen 19 haftada da bakiliyor bide farkli bir yerde yaptir istersen 4 lu test yaptirabilirsin

kacinci gebeligin bide 35 yas sonrasi riskli diyorlar ama benim annem 39 yasinda dogum yapti canm
ılk bebegım ya ınsan huzursuz oluyor bırsuru sey okuyoruz ama bazı doktorlarda resmen para kazansın dıye tum tetlere yonlendırıyorlar ınsanı kuzenıme amıyosentez bıle yapıldı sapasaglam bebısımız suan 3 aylık

ewet suan hast ticarethaneye donmus fakulteye git istersen canim

canim bebegin ense jalinligi normalmiydi bide ayrintiliyi biraz erken yaptirabilirsin istersen 19 haftada da bakiliyor bide farkli bir yerde yaptir istersen 4 lu test yaptirabilirsin
Evet bende arkdasa katılıyorum Benimde ikili testimde trisomy 21 değerlerinden biri 1/77 çıkmıştı (Özelde yaptırdım ) Devlet hastanesine gittim 4 lü testi yaptırdım trisomy 21 değerim 1/546 çıktı arada uçurum var Test kağıdının üzerindede riskli alanda değildir yazıyor Almanya gibi bir çok ülkedede bu testler yasaklanmış doğruluk payı az olduğu için Dr da aynı şeyi dedi kan testi yanıltıcı olabilir sadece olasılık dedi okadar içinizi rahat tutun ve dua edin

ewet suan hast ticarethaneye donmus fakulteye git istersen canim
Aynen arkadaşlar benimde özelde yaptırdığım 2 li testim 1/77 riskli çıktı Ama Devletde yaptırdığım 4 lü testim 1/546 oranında çıktı ve üzerinde riskli alanda değildir yazıyor Özel hastaneler işin ticari kısmını yürütüyorlar maalesefki senin içine süphe atsın ki sende git kuzu kuzu butun testleri yaptır onlarda para kazansın ilk çocuğumda bayağı saf davranmıştım ne istedilerse A dan Z ye hepsini yaptırmıştım Çocuğun beyninde boşluk varmış hızla büyüyormuş bir sürü hikaye yazmışlardı İlk çocuğum 3.5 yaşında ve hiç bir sıkıntımızda yok çok şükür

canm cok sevindim 4 lu taramanin guzel cikmis en azindan icin rahatlamistir gercekten sonuclar arasinda ucurum var rabbim saglikla kucagimuza almayi nasip etsin

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben 18+2günlük gebeyim üçüncü gebeliyim ikili taramam güzel ama üçlü tarama 143/1 riskli çıktı iki gün önce amniyosentez yaptırdım sonuçları bekliyorum inanın 3 gündur yasadığımın farkında bile değilim
ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…