Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

canim dr genelde 2 li tarama normal ise 3 lu istemiyorlar ama bazi dr lar istiyo benim kizimin dr 3 lu restin hep kafa karistirdigini soyledi

Bende özel hastaneye gidiyorum üçlü test riskli çıktı amniyosentez yaptılar 650 tl verdik para için yapıyolarsa eğer yazıklar olsun onlara üç gündür ne yaşadığım bi ben bilirim inşallah bişey çıkmaz oran 143/1 trisomy 21 de risk çıktı

benimde 3. gebeligim digerlerinde hic bir sorun yasamadim zaten bu testlet bir olasilik mis benimde 3 lu de risk cikmisti

inşallah bişey çıkmasın herkim böyle sorun yaşıyorsa Rabbim onlarada banada yardım etsin
amin canim insanin kafasi allak bullak oluyor cok kötü bir durum rabbm yardimcimiz olsun ibs saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz sen detaylı ultsan yaptirdinmi 2 li sonucun kac cikmisti

amin canim insanin kafasi allak bullak oluyor cok kötü bir durum rabbm yardimcimiz olsun ibs saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz sen detaylı ultsan yaptirdinmi 2 li sonucun kac cikmisti
Detaylı ultrasona gün verdiler ikili taramada değerler normal birtek yaş riskinde 1/614 yazıyo ama doktorum ona normal dedi yaş riskin bile yok dedi bilmiyorum neolur ama bu beklemek beni yıkıyo

Benimde riskli cikti. Dun ultrasona gittim. Bir hafta onde gelisimi ve burun kemigi gibi seyler olusmus. Dr 10 uzerinden 9 verdi.

2li tarama 1/10.000 di ama 17.hafta kontrolunde ense 6.5mm dedi aglamaktan perişan olduk ne yapacagiz bilemiyoruz amniosentez diyorlar ama ense bu kadar kalin ikeb durum ne olucak cok cok korkuyorum.

Allah rızası için bize dua edin yarin tıp Fakültesi gidecegim Allah' im bir mucize olsun yarin doktor yanlış bakmislar desin inşallah
canim oncelikle gecmis olsun tip Fakültesi ne git bence en dogrusu birde fakultede prf dr git mutlaka birde ayrıntılı ultrasona git hangi ilde yasiyorsun bilmiyorim ama ozel 4 boyutlu ultrasona git bu konuda iyi olan bir dr bul yanlislik olma oladisigi cok fazla allahin izniyle hersey guzel olacak

Allah yar ve yardımcın olsun cok zor bende aynı stresi yaşıyorum amniosentez yapıldı sonuç bekliyorum dualarım seninle

Allah yar ve yardımcın olsun cok zor bende aynı stresi yaşıyorum amniosentez yapıldı sonuç bekliyorum dualarım seninle
Allah'im yardim et ezan okuyor herkesin bebegine sifa ver ne olur Yarabbim.
Ikili testte ense kalinligi normaldi 1.10du simdi birden 6.5mm dedi Allah'im sen aklimiza bebeklerimize güç kudret ver.. 2 kaybim var bu 3 olmasin ne olur Allah'im yardim et..dayanacak gücüm kalmadı. Yarin tip Fakültesinde en iyi doktora gorunmeye çalışacağız şuan kimin bakacagi belli değil. Umudumu kaybettim yine

Ins hic bise cikmaz canm sen kafani yorma benmki ikili testim kotu cikti ama kabulumuz olacagi icin anmiypsntz.yaptirmadk ilk bebegim olacak bide

Canm benimde 112 de bi xikti baskada bise demedi ayrintilidada ole bise cikmadi ins bise olmaz yavrularimiza.sapasaglam aliriz kucaglarimiza

Allah rızası için bize dua edin yarin tıp Fakültesi gidecegim Allah' im bir mucize olsun yarin doktor yanlış bakmislar desin inşallah
Allahın izni ile bir sey olmaz benim paylaşımlarımı okudun mu bilmem ama Benim 2 li testim 77/1 di ( Özelde yaptırdım ) Gittim devlete 4 lü yaptırdım 546/1 çıktı Yaşa bağlı olarakta 676/1 çıktı Dr çok uzak ihtimal bunlar kesin sonuçlar değil ekstra birseye gerek yok dedi sonuç kağıdında riskli alanda değildir yazıyor Hersey dua dr lar ne derse desin duanın önüne hiç bir sey geçemez giderken 7 ayetel kürsi okuyun Allah yardımcınız olsun

Du
Allah'im sizlerden razı olsun. Dualarinizi esirgemediniz. Birazdan Fakülteye gidecegiz.sizlerin sadece test sonuclarimi riskli cikti yani ultrasonda ense kalinligi benim gibi yüksek cikan var mi? Sadece testlerde mi risk cikiyor sizlerin ultrason görüntüsü saglikli miydi. Allah yardimcimiz olsun.

Yukarıda bayanların biri yazmış ense kalınlığı 2 lide normolmiş 3 lü mü 4 lü mü hangisi olduğuna emin değilim ense kalınlığı 7 çıkmış Ama dr çocuğun hareketi ile alakalı demiş Kafa öne doğru duruyorsa kalın arkaya doğru duruyorsa ince çıkar demiş okadar Siz niyetinizi güzel tutun inş Allaha tevekkül edin hiç bir sey olmaz Ben hastanede bir kadın görmüştüm Onun çocuğna kaç tane dr Prof kesinlikle yaşamaz aldırmalısın kesinlikle demişler Hemde Çapa kadın doğum da Kadın dr ların dediğine uymamış çok dua etmiş iyi olacağına inanmış Ve gerçekten çocuk sağlıklı doğmuş prof şaşırmış ve senin inancın bu çocuğu yaşattı demiş Bir mucize yaşanmış gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…