- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.901
canim dr genelde 2 li tarama normal ise 3 lu istemiyorlar ama bazi dr lar istiyo benim kizimin dr 3 lu restin hep kafa karistirdigini soylediArkadaşlar siteye yeni üye oldum ben 18+2günlük gebeyim üçüncü gebeliyim ikili taramam güzel ama üçlü tarama 143/1 riskli çıktı iki gün önce amniyosentez yaptırdım sonuçları bekliyorum inanın 3 gündur yasadığımın farkında bile değilim
ne yapacağım bilmiyorum
Bende özel hastaneye gidiyorum üçlü test riskli çıktı amniyosentez yaptılar 650 tl verdik para için yapıyolarsa eğer yazıklar olsun onlara üç gündür ne yaşadığım bi ben bilirim inşallah bişey çıkmaz oran 143/1 trisomy 21 de risk çıktıAynen arkadaşlar benimde özelde yaptırdığım 2 li testim 1/77 riskli çıktı Ama Devletde yaptırdığım 4 lü testim 1/546 oranında çıktı ve üzerinde riskli alanda değildir yazıyor Özel hastaneler işin ticari kısmını yürütüyorlar maalesefki senin içine süphe atsın ki sende git kuzu kuzu butun testleri yaptır onlarda para kazansın ilk çocuğumda bayağı saf davranmıştım ne istedilerse A dan Z ye hepsini yaptırmıştım Çocuğun beyninde boşluk varmış hızla büyüyormuş bir sürü hikaye yazmışlardı İlk çocuğum 3.5 yaşında ve hiç bir sıkıntımızda yok çok şükür
benimde 3. gebeligim digerlerinde hic bir sorun yasamadim zaten bu testlet bir olasilik mis benimde 3 lu de risk cikmistiBende özel hastaneye gidiyorum üçlü test riskli çıktı amniyosentez yaptılar 650 tl verdik para için yapıyolarsa eğer yazıklar olsun onlara üç gündür ne yaşadığım bi ben bilirim inşallah bişey çıkmaz oran 143/1 trisomy 21 de risk çıktı
inşallah bişey çıkmasın herkim böyle sorun yaşıyorsa Rabbim onlarada banada yardım etsinbenimde 3. gebeligim digerlerinde hic bir sorun yasamadim zaten bu testlet bir olasilik mis benimde 3 lu de risk cikmisti
amin canim insanin kafasi allak bullak oluyor cok kötü bir durum rabbm yardimcimiz olsun ibs saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz sen detaylı ultsan yaptirdinmi 2 li sonucun kac cikmistiinşallah bişey çıkmasın herkim böyle sorun yaşıyorsa Rabbim onlarada banada yardım etsin
Detaylı ultrasona gün verdiler ikili taramada değerler normal birtek yaş riskinde 1/614 yazıyo ama doktorum ona normal dedi yaş riskin bile yok dedi bilmiyorum neolur ama bu beklemek beni yıkıyoamin canim insanin kafasi allak bullak oluyor cok kötü bir durum rabbm yardimcimiz olsun ibs saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz sen detaylı ultsan yaptirdinmi 2 li sonucun kac cikmisti
Benimde riskli cikti. Dun ultrasona gittim. Bir hafta onde gelisimi ve burun kemigi gibi seyler olusmus. Dr 10 uzerinden 9 verdi.MERHABA ARKADAŞLAR.İKİLİ TESTİM 1/138 CIKTI.DR AMİNOSENTEZ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ DEDİ.ACIKCASI RİSKLERİ NEDENİYLE İSTEMİYORUM.ÜÇLÜ TESTİ VERDİK AMA DEDİGİNİZ< GİBİ İKİLİ SIKINTILIYSA BUDA SIKINTILI GELİRMİŞ.36 YAŞINDAYIM.USG DE BEBEGİN BURUN KEMİGİ KALP KAPAKCIKLARI FALAN HER ŞEY DÜZGÜN DEDİ DR UM. 20. HAFTADA AYRINTILI USG BAKILACAK.17.HAFTASINDAYIM AMA BEBEGİM 18.HAFTA BÜYÜKLÜGÜNDEYMİŞ.BU DOWM İÇİN Bİ ANLAM İFADE EDERMİ.MERAK EDİYORUM.BÖYLE BİR RİSK DURUMUNDA BEBEGİN GELİŞİMDE HERHANGİ BİR DEGİŞİKLİK OLURMU.RABBİM HERKESE SAGLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN
aynen canim seni cok iyi anliyorumDetaylı ultrasona gün verdiler ikili taramada değerler normal birtek yaş riskinde 1/614 yazıyo ama doktorum ona normal dedi yaş riskin bile yok dedi bilmiyorum neolur ama bu beklemek beni yıkıyo
canim oncelikle gecmis olsun tip Fakültesi ne git bence en dogrusu birde fakultede prf dr git mutlaka birde ayrıntılı ultrasona git hangi ilde yasiyorsun bilmiyorim ama ozel 4 boyutlu ultrasona git bu konuda iyi olan bir dr bul yanlislik olma oladisigi cok fazla allahin izniyle hersey guzel olacakAllah rızası için bize dua edin yarin tıp Fakültesi gidecegim Allah' im bir mucize olsun yarin doktor yanlış bakmislar desin inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun cok zor bende aynı stresi yaşıyorum amniosentez yapıldı sonuç bekliyorum dualarım seninleAllah rızası için bize dua edin yarin tıp Fakültesi gidecegim Allah' im bir mucize olsun yarin doktor yanlış bakmislar desin inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun cok zor bende aynı stresi yaşıyorum amniosentez yapıldı sonuç bekliyorum dualarım seninle
canim oncelikle gecmis olsun tip Fakültesi ne git bence en dogrusu birde fakultede prf dr git mutlaka birde ayrıntılı ultrasona git hangi ilde yasiyorsun bilmiyorim ama ozel 4 boyutlu ultrasona git bu konuda iyi olan bir dr bul yanlislik olma oladisigi cok fazla allahin izniyle hersey guzel olacak
Allah'im yardim et ezan okuyor herkesin bebegine sifa ver ne olur Yarabbim.Allah yar ve yardımcın olsun cok zor bende aynı stresi yaşıyorum amniosentez yapıldı sonuç bekliyorum dualarım seninle
Ins hic bise cikmaz canm sen kafani yorma benmki ikili testim kotu cikti ama kabulumuz olacagi icin anmiypsntz.yaptirmadk ilk bebegim olacak bideAllah'im yardim et ezan okuyor herkesin bebegine sifa ver ne olur Yarabbim.
Ikili testte ense kalinligi normaldi 1.10du simdi birden 6.5mm dedi Allah'im sen aklimiza bebeklerimize güç kudret ver.. 2 kaybim var bu 3 olmasin ne olur Allah'im yardim et..dayanacak gücüm kalmadı. Yarin tip Fakültesinde en iyi doktora gorunmeye çalışacağız şuan kimin bakacagi belli değil. Umudumu kaybettim yine
Canm benimde 112 de bi xikti baskada bise demedi ayrintilidada ole bise cikmadi ins bise olmaz yavrularimiza.sapasaglam aliriz kucaglarimizaMERHABA ARKADAŞLAR.İKİLİ TESTİM 1/138 CIKTI.DR AMİNOSENTEZ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ DEDİ.ACIKCASI RİSKLERİ NEDENİYLE İSTEMİYORUM.ÜÇLÜ TESTİ VERDİK AMA DEDİGİNİZ< GİBİ İKİLİ SIKINTILIYSA BUDA SIKINTILI GELİRMİŞ.36 YAŞINDAYIM.USG DE BEBEGİN BURUN KEMİGİ KALP KAPAKCIKLARI FALAN HER ŞEY DÜZGÜN DEDİ DR UM. 20. HAFTADA AYRINTILI USG BAKILACAK.17.HAFTASINDAYIM AMA BEBEGİM 18.HAFTA BÜYÜKLÜGÜNDEYMİŞ.BU DOWM İÇİN Bİ ANLAM İFADE EDERMİ.MERAK EDİYORUM.BÖYLE BİR RİSK DURUMUNDA BEBEGİN GELİŞİMDE HERHANGİ BİR DEGİŞİKLİK OLURMU.RABBİM HERKESE SAGLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN
Allahın izni ile bir sey olmaz benim paylaşımlarımı okudun mu bilmem ama Benim 2 li testim 77/1 di ( Özelde yaptırdım ) Gittim devlete 4 lü yaptırdım 546/1 çıktı Yaşa bağlı olarakta 676/1 çıktı Dr çok uzak ihtimal bunlar kesin sonuçlar değil ekstra birseye gerek yok dedi sonuç kağıdında riskli alanda değildir yazıyor Hersey dua dr lar ne derse desin duanın önüne hiç bir sey geçemez giderken 7 ayetel kürsi okuyun Allah yardımcınız olsunAllah rızası için bize dua edin yarin tıp Fakültesi gidecegim Allah' im bir mucize olsun yarin doktor yanlış bakmislar desin inşallah
Allah'im sizlerden razı olsun. Dualarinizi esirgemediniz. Birazdan Fakülteye gidecegiz.sizlerin sadece test sonuclarimi riskli cikti yani ultrasonda ense kalinligi benim gibi yüksek cikan var mi? Sadece testlerde mi risk cikiyor sizlerin ultrason görüntüsü saglikli miydi. Allah yardimcimiz olsun.Allahın izni ile bir sey olmaz benim paylaşımlarımı okudun mu bilmem ama Benim 2 li testim 77/1 di ( Özelde yaptırdım ) Gittim devlete 4 lü yaptırdım 546/1 çıktı Yaşa bağlı olarakta 676/1 çıktı Dr çok uzak ihtimal bunlar kesin sonuçlar değil ekstra birseye gerek yok dedi sonuç kağıdında riskli alanda değildir yazıyor Hersey dua dr lar ne derse desin duanın önüne hiç bir sey geçemez giderken 7 ayetel kürsi okuyun Allah yardımcınız olsun
Ins hic bise cikmaz canm sen kafani yorma benmki ikili testim kotu cikti ama kabulumuz olacagi icin anmiypsntz.yaptirmadk ilk bebegim olacak bide
Canm benimde 112 de bi xikti baskada bise demedi ayrintilidada ole bise cikmadi ins bise olmaz yavrularimiza.sapasaglam aliriz kucaglarimiza
Yukarıda bayanların biri yazmış ense kalınlığı 2 lide normolmiş 3 lü mü 4 lü mü hangisi olduğuna emin değilim ense kalınlığı 7 çıkmış Ama dr çocuğun hareketi ile alakalı demiş Kafa öne doğru duruyorsa kalın arkaya doğru duruyorsa ince çıkar demiş okadar Siz niyetinizi güzel tutun inş Allaha tevekkül edin hiç bir sey olmaz Ben hastanede bir kadın görmüştüm Onun çocuğna kaç tane dr Prof kesinlikle yaşamaz aldırmalısın kesinlikle demişler Hemde Çapa kadın doğum da Kadın dr ların dediğine uymamış çok dua etmiş iyi olacağına inanmış Ve gerçekten çocuk sağlıklı doğmuş prof şaşırmış ve senin inancın bu çocuğu yaşattı demiş Bir mucize yaşanmış gerçektenDu
Allah'im sizlerden razı olsun. Dualarinizi esirgemediniz. Birazdan Fakülteye gidecegiz.sizlerin sadece test sonuclarimi riskli cikti yani ultrasonda ense kalinligi benim gibi yüksek cikan var mi? Sadece testlerde mi risk cikiyor sizlerin ultrason görüntüsü saglikli miydi. Allah yardimcimiz olsun.
Ins hic bise cikmaz canm sen kafani yorma benmki ikili testim kotu cikti ama kabulumuz olacagi icin anmiypsntz.yaptirmadk ilk bebegim olacak bide
Canm benimde 112 de bi xikti baskada bise demedi ayrintilidada ole bise cikmadi ins bise olmaz yavrularimiza.sapasaglam aliriz kucaglarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?