Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Guzel melekler icinizde amniyosentez yaptiranlara sormak istiyorum.gercekten korkuttuklari kadar problemli bir islemmi.buyuk ihtimal yasim 37 oldugu icin benim de yaptirmam gerekecek.kafam simdiden allak bullak oldu...

Bebek yine hidrops olmus cigerleri cildi karinboslugu her yeri ödem yapmış. Amniosentez ve Sonlandırma diyorlar. Evlat sahibi olmak nasip olmayacak

Bende iyice bittim tükendim sonucu beklemekten tamamen çöktüm Allahım ne olur yardım et bana ve benim gibilere lütfen dualarınızı benden esirgemeyin artık nefes alamıyorum........

Guzel melekler icinizde amniyosentez yaptiranlara sormak istiyorum.gercekten korkuttuklari kadar problemli bir islemmi.buyuk ihtimal yasim 37 oldugu icin benim de yaptirmam gerekecek.kafam simdiden allak bullak oldu...
Ben yaptırdım ama bi sorun yaşamadım doktorun iyi olmalı üç gün ağır iş yapma dinlen dedi fazla gezinmek yok dedi zaten üçgün riskli sonra pek bi sorun olmadı benim bugün altıncı gün oldu ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN

Amin gülüm insallah bizde sorunsuz sekilde hallederiz

Bende iyice bittim tükendim sonucu beklemekten tamamen çöktüm Allahım ne olur yardım et bana ve benim gibilere lütfen dualarınızı benden esirgemeyin artık nefes alamıyorum........
Senin sorun neydi. Beni yarin amniosentez icin cagirdilar. Ama sonuç ii bile çıksa bu gebelik sonlandirilmali diyorlar. Beni ateşe atıp yaksalar sesim çıkmaz.

ıyı aksamlar canım bende yaptırmıstım senın gıbı korkuyordum ama korkulacak hıcbırsey yok koldan kan alma ıslemınden bıle daha hafıf olmustu cok hafıf ıgne gırdıgını hıssedıyorsun o kadar ıcını ferah tut hayırlı sonuclar alırsın ıns

[QUOTEpatyasli, post: 40914349, member: 41823"]canım sonuclarim çok şükür temiz çıktı. 26. Hafta bitti bugün şükür sıkıntı yok inşallah sonuç bekleyen herkesin yüzü güler beklemek zor..[/QUOTE]
Senin icin cok sevindim kendim içinde umut oldu bu haber cunku amniyosentez yaptırmadim doğuma kadar içim rahat olmayacak. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin..

Senin sorun neydi. Beni yarin amniosentez icin cagirdilar. Ama sonuç ii bile çıksa bu gebelik sonlandirilmali diyorlar. Beni ateşe atıp yaksalar sesim çıkmaz.
Benim ikili tarama iyi ama üçlü tarama riskli çıktı amniyosentez yaptılar sonuç bekliyorum senin neden sonuç iyi çıksa bile sonlandırılmalı diyolar

Arkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?
benim ikili testimde biyokimyasal risk yüksek çıkmıştı. 69/1 ama üçlü temiz çıktı.ayrıntılı ultrason da bulgular iyi çıktı. doğuma kadar tedirginlik olacak tabi ama bence kendini yıpratma.230/1 çok da yüksek değil. ayrıntılı ultrason yaptır bence. aldırmayı düşünmüyorsan amniyosentez yaptırma. bebeğe zararı olaibliyor. ben yaptırmadım.

arkadaşlar merhaba, bnde ikli test yaptrdım sonuçlarım riskli dedi, 3 lü test yaptr bide ona bakalm dedi, yaşım 24
cvp yazan olursa cok sevinirim,içim içimi yiyor.3 lü teste daha 3 hafta var

yaş riski: 1: 958
biyokimyasal trisomy 21 riski: 1.145
kombine trisomy 21 riski 1:364
trisomy 13/18 + nt 1: 10000

papp-a : 0.62
fb-hcc: 2.90

crl: 46.8
nuchal translucency : 1.17

canim farkli bir merkezde tahlilini tekrarlat zaman kaybetmeden baska dr git derim

[QUOTEpatyasli, post: 40914349, member: 41823"]canım sonuclarim çok şükür temiz çıktı. 26. Hafta bitti bugün şükür sıkıntı yok inşallah sonuç bekleyen herkesin yüzü güler beklemek zor..
Senin icin cok sevindim kendim içinde umut oldu bu haber cunku amniyosentez yaptırmadim doğuma kadar içim rahat olmayacak. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin..[/QUOTE]
Gözün aydın bende bugün arayacağım hastaneyi çarşamba ara demişlerdi inşallah bende senin gibi mutlu haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…