- 28 Nisan 2015
- 13
- 15
- 3
- 47
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.921
Rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin kuzunu insaallah cnm.Allah rızası için bize dua edin yarin tıp Fakültesi gidecegim Allah' im bir mucize olsun yarin doktor yanlış bakmislar desin inşallah
Ben yaptırdım ama bi sorun yaşamadım doktorun iyi olmalı üç gün ağır iş yapma dinlen dedi fazla gezinmek yok dedi zaten üçgün riskli sonra pek bi sorun olmadı benim bugün altıncı gün oldu ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİNGuzel melekler icinizde amniyosentez yaptiranlara sormak istiyorum.gercekten korkuttuklari kadar problemli bir islemmi.buyuk ihtimal yasim 37 oldugu icin benim de yaptirmam gerekecek.kafam simdiden allak bullak oldu...
Amin gülüm insallah bizde sorunsuz sekilde hallederizBen yaptırdım ama bi sorun yaşamadım doktorun iyi olmalı üç gün ağır iş yapma dinlen dedi fazla gezinmek yok dedi zaten üçgün riskli sonra pek bi sorun olmadı benim bugün altıncı gün oldu ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN
Senin sorun neydi. Beni yarin amniosentez icin cagirdilar. Ama sonuç ii bile çıksa bu gebelik sonlandirilmali diyorlar. Beni ateşe atıp yaksalar sesim çıkmaz.Bende iyice bittim tükendim sonucu beklemekten tamamen çöktüm Allahım ne olur yardım et bana ve benim gibilere lütfen dualarınızı benden esirgemeyin artık nefes alamıyorum........
Guzel melekler icinizde amniyosentez yaptiranlara sormak istiyorum.gercekten korkuttuklari kadar problemli bir islemmi.buyuk ihtimal yasim 37 oldugu icin benim de yaptirmam gerekecek.kafam simdiden allak bullak oldu...
Insallah cnm...ıyı aksamlar canım bende yaptırmıstım senın gıbı korkuyordum ama korkulacak hıcbırsey yok koldan kan alma ıslemınden bıle daha hafıf olmustu cok hafıf ıgne gırdıgını hıssedıyorsun o kadar ıcını ferah tut hayırlı sonuclar alırsın ıns
canım sonuclarim çok şükür temiz çıktı. 26. Hafta bitti bugün şükür sıkıntı yok inşallah sonuç bekleyen herkesin yüzü güler beklemek zor..sonucunuz cikti var mi bir sorun merak ettim??
gozun aydin canim rabbim saglikla kucagimiza alnayida nasip etsin inscanım sonuclarim çok şükür temiz çıktı. 26. Hafta bitti bugün şükür sıkıntı yok inşallah sonuç bekleyen herkesin yüzü güler beklemek zor..
Benim ikili tarama iyi ama üçlü tarama riskli çıktı amniyosentez yaptılar sonuç bekliyorum senin neden sonuç iyi çıksa bile sonlandırılmalı diyolarSenin sorun neydi. Beni yarin amniosentez icin cagirdilar. Ama sonuç ii bile çıksa bu gebelik sonlandirilmali diyorlar. Beni ateşe atıp yaksalar sesim çıkmaz.
AminAmin gülüm insallah bizde sorunsuz sekilde hallederiz
neden sonuc iyi ciksa bile sonlandirmayi dusunuyorlarBenim ikili tarama iyi ama üçlü tarama riskli çıktı amniyosentez yaptılar sonuç bekliyorum senin neden sonuç iyi çıksa bile sonlandırılmalı diyolar
benim ikili testimde biyokimyasal risk yüksek çıkmıştı. 69/1 ama üçlü temiz çıktı.ayrıntılı ultrason da bulgular iyi çıktı. doğuma kadar tedirginlik olacak tabi ama bence kendini yıpratma.230/1 çok da yüksek değil. ayrıntılı ultrason yaptır bence. aldırmayı düşünmüyorsan amniyosentez yaptırma. bebeğe zararı olaibliyor. ben yaptırmadım.Arkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?
canim farkli bir merkezde tahlilini tekrarlat zaman kaybetmeden baska dr git derimarkadaşlar merhaba, bnde ikli test yaptrdım sonuçlarım riskli dedi, 3 lü test yaptr bide ona bakalm dedi, yaşım 24
cvp yazan olursa cok sevinirim,içim içimi yiyor.3 lü teste daha 3 hafta var
yaş riski: 1: 958
biyokimyasal trisomy 21 riski: 1.145
kombine trisomy 21 riski 1:364
trisomy 13/18 + nt 1: 10000
papp-a : 0.62
fb-hcc: 2.90
crl: 46.8
nuchal translucency : 1.17
Senin icin cok sevindim kendim içinde umut oldu bu haber cunku amniyosentez yaptırmadim doğuma kadar içim rahat olmayacak. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin..[/QUOTE][QUOTEpatyasli, post: 40914349, member: 41823"]canım sonuclarim çok şükür temiz çıktı. 26. Hafta bitti bugün şükür sıkıntı yok inşallah sonuç bekleyen herkesin yüzü güler beklemek zor..
inş haftaya başka doktora gidicem raporları göstericem bakalm o ne dicek, rabbim hepimizin yardımcısı olsun , beklemek çok zor.canim farkli bir merkezde tahlilini tekrarlat zaman kaybetmeden baska dr git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?