- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.961
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ya hiç birşeyin garantisi yok Allah ne emrettiyse onu yaşayacağız o yüzden ben amniyosentez ve diğerlerini yaptırmadım rabbime emaneti...Ben daha once de yazmistim.. 12.haftamda cvs yaptirdim sonuclar temiz geldi ama bebegimin ense kalinligi hala devam ettigi icin 20.haftamda array testi yaptirdik ve bebegim langer giedion sendromu cikti... 23.haftamda gebeligim sonlandirildi2 bucuk ay oluyor sonlanali. Yani demem o ki cvs ve amniosentezde sadece belli basli kromozom bozukluguna bakiliyo. Eger yine gebe kalirsam cvs yada amnio yaptirmayacagim direkt array yaptiracagim..
Senin ne vardi cnm?canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ya hiç birşeyin garantisi yok Allah ne emrettiyse onu yaşayacağız o yüzden ben amniyosentez ve diğerlerini yaptırmadım rabbime emaneti...
3lü testim 1/116 riskli çıktı canım 2liyi istememişti doktorum oyüzden sıvı alınması lazım dediler ama kabul etmedım Allah büyükSenin ne vardi cnm?
3lü testim 1/116 riskli çıktı canım 2liyi istememişti doktorum oyüzden sıvı alınması lazım dediler ama kabul etmedım Allah büyük
maşallah size hayırlı olsun yavrunu sağlıkla büyüt inşallah canım darısı da bana ve benim gibi olanlara inşallah Allah kerim canım ona sığındım ama rüyalarımda hep bebeklerle uğraşıp duruyorum bilinç altı işte....canım birde ayrıntılı usgye girdim kafa çapına karın çapına birde kalça ve ayak kemiğini ölçtüler çok şükür birşey çıkmadı senin dediğin ultrason bu değil mi?Hicc korkma
ayni senin durumundaydim..hamileligim zehir oldu ama bende sivi aldirmadim
15 gun once bebegimi saglikla aldim kucagima
ayrintili ultrasona gir orada bir sorun gorunmuyorsa tamamdir
zaten %100 saglikli olduguna eminim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ,
aslında eşimle şunu düşündük,
yıllardır tüp bebek tedavisi gördük,
ilk kızımız normal, onda bu testlerin hiç biri yapılmamıştı,
ancak bu bebekte yaşım ilerledi,
ama yılmadık tedavilerimize devam ettik,
amniyosentez yapılırsa % 1-2 bebği kaybetme ihtimali var Allah korusun,
bir de dr Amniyo sonucu bebeği alabiliriz dedi,
buna kesinlikle karşı çıktık,
dr o zaman amniyo yapmaya gerek yok,
her şartta bebeği istiyorsanız dedi,
evet Rabbim ona kan verdi can verdi,
Canim 4lu test fakultede yapiliyor istersen orda yaptirabilirsinkızlar 4 lü testi kaç tane devlet hastanesi aradıysam yapmıyoruz dedi siz özelde mi yaptırdınız ?
üniversite hastanelerimi yapıyor canımCanim 4lu test fakultede yapiliyor istersen orda yaptirabilirsin
merhaba bende 13. Haftaının içindeyim ve benim de ikili testim 220/1 çıktı ve hemen harmony test yaptrdım. Bu hafta belli olacak ve ilk gebeliğim. Allahım kimseyi çıkmazda bırakmasın. Herkesin yavrusnu korusunmerhaba arkadaşlar.dilerim ki herkez yavrularını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alır kucağına.ben 28 haftalık hamileyim.2 li testimde down riskim 50/1 di dr çok yüksek bir risk istersen amniyosentez yapalım dedi.bu arada yaşım 35.ama ben düşük riskinden ve her ne olursa olsun rabbimden gelen kabulüm diye amniyo yaptırmadım.daha sonra 3 lü test yapıldı.ve bu seferde dwn rskim 550/1 risk çıktı ve normal denildi.ama 3 lüde ntd riskim yüksek çıktı.bunun içinde bezni alemde 2.düzey ultrasona gidim.ve bebeğimde bir sorun olmadığı söylendi.her şartta yavrum kabulüm.ama hala rahatlayabilmiş değilim.hala soru işaretleri var kafamda.doğuma az kaldı ve ben hep yavrumu kucağıma alacağım o anı hayal ediyorum.acaba ne duygular yaşayacağım.ama hep dua ediyorum ve inanıyorum yavrumun sağlıklı olduğuna.bu şek,lde olup bebeği sağlıklı doğan var mı acaba.herkese hayırlı akşamlar.
merhaba durumunuz nedir acaba bende ense kalınlığı yüksek olanlardanım 5.8 kalpte 3 tane parlaklık görüldü amiyosentezin sonucunu bekliyorum.Bebek yine hidrops olmus cigerleri cildi karinboslugu her yeri öd em yapmış. Amniosentez ve Sonlandırma diyorlar. Evlat sahibi olmak nasip olmayacak
inşallah kötü çıkmaz canım ne yaptın sonucun geldi mi?Merhabalar şuan acayip moralim bozuk ve sürekli ağlıyorum13. Haftanın içindyim ve ikili testimin sonucu 1:13 çıktı. Dr.aminosentez yaptrmamı istedi.o teste18. Haftada yapılıormuş ve beklemek istrmedim. Harmony test yaptrdım. İlk gebeliğm ve çok üzülüyorum inşllh kötü bişey çıkmaz
çok şükür senin adına çok sevindim darısı da bana inşallah canım ya hep içimizde endişe dua etmekten başka çaremiz yok rabbim evlatla imtihan etmesin beni de hiçbir anneyi de inşallah....Daha önce buraya yazmıştım 3 lu testim riskli çıkmıştı. Amniyosentez yaptırmamistim çok şükür bugün sağlıklı bir şekilde oğlum dünyaya geldi. Benim gibi endiseyle bekleyenler için moral olur diye hemen buraya yazmak istedim
inşallah buraya güzel haberlerle gelirsin canımmerhaba durumunuz nedir acaba bende ense kalınlığı yüksek olanlardanım 5.8 kalpte 3 tane parlaklık görüldü amiyosentezin sonucunu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?