Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Eee zaten 2 li testin riskli çıkarsa amniyosentez yapılıor. Amniyosentez yapıldığı takdirde 3 lü ve 4 lü testin yapılması gerekiyor mu ki??

Eee zaten 2 li testin riskli çıkarsa amniyosentez yapılıor. Amniyosentez yapıldığı takdirde 3 lü ve 4 lü testin yapılması gerekiyor mu ki??
Hic bir niteligi olmaz, tam netice almisken olasiklari hesaplatmak sacma olur.. detayli ultrason en mantiklisi

Sevmiorumm şu testleriii beni stresee sokuyor
canım bence hiç yaptırma benim şimdiki aklım olsa yaptırmazdım boşuna sana ve bebeğine stres oluyor ben sadece 3lüyü yaptırdım istemeyerek doktorum çok ısrar etti en güvenilir olmayanı da 3lü testmiş %65 oranında doğruyu gösteriyormuş 2liyi ve 4lüyü yaptırmadım inşallah bebeklerimiz noksansız ve sağlıklı olur hep dua ediyorum kendime ve benim gibi olan annelere

Aslındaaa sadece detaylı ultrason yaptıracaksın. Hiç bir testi yaptrmayacaksın
Ya ilk hamileligim diye acemiligime geldi, bir daha hamile kalirsam asla yaptirmayacagim testler bunlar. Ne yazikki ikili uclu ve dortlu testi iyi cikmasina ragmen down sendromlu anneler 70% daha cogunlukta, cunku testlere guvenmisler

Harmony veya amniosentez daha net sonuc veren testler, yanilma olasiligi nerdeyse sifir.

Çok haklısın aynı yanılgıya bende düştüm. Ben harmony yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı. Çektiğim stres ve üzüntü yanıma kar kaldı.

Çok haklısın aynı yanılgıya bende düştüm. Ben harmony yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı. Çektiğim stres ve üzüntü yanıma kar kaldı.
Ne guzel, Allah sagliklica kucagina vermeyi nasip etsin.. Insallah benim testimde iyi cikar, daha 5 hafta beklicem net sonuca ulasabilmek icin

azönce mesaj yazmıştım canım bende sana rabbim inşallah bizleri o şekilde imtihan etmez bol bol dua etmemiz lazım
aminnnnnn canım Allah razı olsun..hiçbişekilde bebğimden vazgeçmem. zaten bugün ayrıntılı ultrasona girdim. ufacık dahi bi aksiliğe rastlanmadı.rabbim bize ve meleklerimizin yüzüne gülsün

Benim 2 li testim riskli çıkınca harmony yaptrdım çok şükür bişey çıkmadı. Bu ayın sonunda deraylı ultrasona girecem. İnşllah bir sorun çıkmazsa başka hiçbir test yaptrmıcam.

Benim 2 li testim riskli çıkınca harmony yaptrdım çok şükür bişey çıkmadı. Bu ayın sonunda deraylı ultrasona girecem. İnşllah bir sorun çıkmazsa başka hiçbir test yaptrmıcam.
Aynen canım artık bir test daha kaldıramayız zorla hasta ederler insanı! Ben amnio testini iyi atlatırsam Allahın izniyle bir ara doktora gözükmeyi düşünmüyorum

aminnnnnn canım Allah razı olsun..hiçbişekilde bebğimden vazgeçmem. zaten bugün ayrıntılı ultrasona girdim. ufacık dahi bi aksiliğe rastlanmadı.rabbim bize ve meleklerimizin yüzüne gülsün
Gözün aydın canım.. Allahın bende bu günleri görücekmiyim, acı yavruma

Göreceksin inşllah. Düşünme kötü şeylerr allahın iZniylee yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın yer gök dua üstüneee

Bende öyle biliyordum ama 3lüyü istedi bende yaptırdık meraktayım
Aslında 3 lüye gerçekten gerek yok, ille de olası gerekiyorsa 4 lü test daha kapsamlı.Zaten peşinden de ayrıntılı ultrason yapılıyor, ultrasonda herşey normal görünüyorsa amniyosenteze gerek kalmıyor çok şükür.

Göreceksin inşllah. Düşünme kötü şeylerr allahın iZniylee yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın yer gök dua üstüneee
Iki haftam kaldi test icin, ertesi gun ilk sonuclar gelicekmis iki hafta sonrada detayli sonuc.. Kendim icin hic strese girmem bebek olunca insan cok panikliyor.. Allahim guc versinde gecsin su sure cabucak..

çok şükür canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…