- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.001
Hic bir niteligi olmaz, tam netice almisken olasiklari hesaplatmak sacma olur.. detayli ultrason en mantiklisiEee zaten 2 li testin riskli çıkarsa amniyosentez yapılıor. Amniyosentez yapıldığı takdirde 3 lü ve 4 lü testin yapılması gerekiyor mu ki??
amniyo sentez yapıldıysa tarama testlerinin hiç birine gerek kalmıyor zatenEee zaten 2 li testin riskli çıkarsa amniyosentez yapılıor. Amniyosentez yapıldığı takdirde 3 lü ve 4 lü testin yapılması gerekiyor mu ki??
canım bence hiç yaptırma benim şimdiki aklım olsa yaptırmazdım boşuna sana ve bebeğine stres oluyor ben sadece 3lüyü yaptırdım istemeyerek doktorum çok ısrar etti en güvenilir olmayanı da 3lü testmiş %65 oranında doğruyu gösteriyormuş 2liyi ve 4lüyü yaptırmadım inşallah bebeklerimiz noksansız ve sağlıklı olur hep dua ediyorum kendime ve benim gibi olan annelereSevmiorumm şu testleriii beni stresee sokuyor
Ya ilk hamileligim diye acemiligime geldi, bir daha hamile kalirsam asla yaptirmayacagim testler bunlar. Ne yazikki ikili uclu ve dortlu testi iyi cikmasina ragmen down sendromlu anneler 70% daha cogunlukta, cunku testlere guvenmislerAslındaaa sadece detaylı ultrason yaptıracaksın. Hiç bir testi yaptrmayacaksın
Ne guzel, Allah sagliklica kucagina vermeyi nasip etsin.. Insallah benim testimde iyi cikar, daha 5 hafta beklicem net sonuca ulasabilmek icinÇok haklısın aynı yanılgıya bende düştüm. Ben harmony yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı. Çektiğim stres ve üzüntü yanıma kar kaldı.
Beni de strese sokuyor işte ikilide bişey çıkmadı bunda ne olur acaba inşallah iyi olur bu daSevmiorumm şu testleriii beni stresee sokuyor
Bende öyle biliyordum ama 3lüyü istedi bende yaptırdık meraktayımEee zaten 2 li testin riskli çıkarsa amniyosentez yapılıor. Amniyosentez yapıldığı takdirde 3 lü ve 4 lü testin yapılması gerekiyor mu ki??
aminnnnnn canım Allah razı olsun..hiçbişekilde bebğimden vazgeçmem. zaten bugün ayrıntılı ultrasona girdim. ufacık dahi bi aksiliğe rastlanmadı.rabbim bize ve meleklerimizin yüzüne gülsünazönce mesaj yazmıştım canım bende sana rabbim inşallah bizleri o şekilde imtihan etmez bol bol dua etmemiz lazım
Aynen canım artık bir test daha kaldıramayız zorla hasta ederler insanı! Ben amnio testini iyi atlatırsam Allahın izniyle bir ara doktora gözükmeyi düşünmüyorumBenim 2 li testim riskli çıkınca harmony yaptrdım çok şükür bişey çıkmadı. Bu ayın sonunda deraylı ultrasona girecem. İnşllah bir sorun çıkmazsa başka hiçbir test yaptrmıcam.
Gözün aydın canım.. Allahın bende bu günleri görücekmiyim, acı yavrumaaminnnnnn canım Allah razı olsun..hiçbişekilde bebğimden vazgeçmem. zaten bugün ayrıntılı ultrasona girdim. ufacık dahi bi aksiliğe rastlanmadı.rabbim bize ve meleklerimizin yüzüne gülsün
Aslında 3 lüye gerçekten gerek yok, ille de olası gerekiyorsa 4 lü test daha kapsamlı.Zaten peşinden de ayrıntılı ultrason yapılıyor, ultrasonda herşey normal görünüyorsa amniyosenteze gerek kalmıyor çok şükür.Bende öyle biliyordum ama 3lüyü istedi bende yaptırdık meraktayım
Iki haftam kaldi test icin, ertesi gun ilk sonuclar gelicekmis iki hafta sonrada detayli sonuc.. Kendim icin hic strese girmem bebek olunca insan cok panikliyor.. Allahim guc versinde gecsin su sure cabucak..Göreceksin inşllah. Düşünme kötü şeylerr allahın iZniylee yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın yer gök dua üstüneee
çok şükür canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahaminnnnnn canım Allah razı olsun..hiçbişekilde bebğimden vazgeçmem. zaten bugün ayrıntılı ultrasona girdim. ufacık dahi bi aksiliğe rastlanmadı.rabbim bize ve meleklerimizin yüzüne gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?