Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Çok şükür harmony testim temiz çıktı.sırada detaylı ultrason ve 3 lü test var. Testler de strese girmeye başladım. Eğer ki detaylı ultrasonum da bir problem çıkmaZsa 3 lü testi yaptrmayı düşünmüorum. Ne dersinz? Bana fikir verirseniz sevinirm

Gozun aydin canim, Insallah hayirlisiyla benimkide iyi gecer ve iyi sonuc alirim.. Bencede uclu test cok gereksiz olur, zaten oda ikili test gibi sadece bir istatistiksel veri, tani degil.. cok isimize yarayacagini sanmiyorum. Amniosentezden sonra en mantiklisi detayli ultrason bencede

direkt detaylıya gir 3lüyü boşver ondan çok yanılma oluyor...

detaylı en temizi

Aynen testten degil, sonuc kotu cikarsa ondan korkuyor insan Yada iste dusuk olmaktan.. Allahim bizi ve bebeklerimizi korusun..

Geçmiş olsun canım sonucunun temiz çıkmasına sevindim tanışmasak da, harmony testi nerede ve ne kadara yaptırdın acaba? Benimde ilk gebeliğim trizomi 18 di şimdi bu gebeliğim de riskli sayılıyor o yüzden harmony yaptıracağım ..

Çok teşekkür ederim. Adana da özel bir hastanede yaptrdım. 1.800 ücret verdim. Güvenilir vee anne ve bebek için risksiz bir test. İçini ferah tutt. Bol bol dua et.

Gercekten cok aydinlatici bi yazi olmus.. Bebegimin kalbi, anotomik yapisi ve harketli olusu bana biraz umut verdi dogrusu..

canım eğerki hiçbir şekilde aldırmayı düşünmüyorsan bence yaptırma benimde down sendromu 1/116 ama yaptırmadım inşallah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğar...

canım korkma sakın. benim de ikili testte 1/128 çıkmıştı risk.Doktorum bana da istersem amniyosentez yaptırabileceğimi ama bunun riskinin de olduğunu anlattı. zaten 4 lü test yaptırdık sonuç 1/858 çıktı çok şükür. dün de ayrıntılı ultrasona girdik , bebişim gayet iyi maşallah. İçini ferah tut, bu testler kesin bir sonuç vermiyor hiç bir zaman.

Kızlar ikili testim temiz çıkmasına rağmen doktorum üçlü tarama testini dün yaptı. Nöral tüp defektş mş ne ona bakılcakmış galiba. Ben sanıyordumki 2 li temiz çıkınca 3lüyü yapmaz. Bir hafta sonra alıcaz sonucunu. Şimdi bir panik sardı beni. Endişeleniyorum.
Ayrıca benim hesabıma göre son adet tarihime göre 14+5 günlük hamileyim ancak doktorumun dediği 15+4.. Sordum neden diye dedi k, böyle 1-2 günlük sapmalar olabilir dedi, bilgisi olan var mı?

4 lü tarama testi te 2 li gibi bir kan testi.Üçlü testte anneden alınan kanda değerlendirilen B-hCG ve serbest estriol (uE3) ve AFP düzeylerine ek olarak dörtlü testte İnhibin-A düzeyi de ölçülüyor. böylece down sendromu riski % 80 oranında tespit edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…