Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin canimm kadetimizde ne varsa onu yasayacaz insallah saglikli olur hrpimizin brbekleri.Bende ikili taramanin sonucunu almaya gidecem ama inan kotu bisey duyacam diye korkuyorum
Tamamen sana katiliyorum arkadasim bende ilk bebegimin 3lusu yuksek.cikinca bende yaptirmadim aminiyosentez cunku bende seneler sonra sahip olmustum gerci bebegimi kaybettim ama asla aldirmam demistim aldirmayacaksak hic gerek yok yaptirmaya bende tarama testi sonucunu bekliyorum ama inanmiyorumda artik bu testlere valla

Arkadaşlar inş hepimiz sağlıkla doğum yaparız gül canım diğer bebegin neden vefat etti canım uns sonucun temiz gelir korkma

Arkadaşlar inş hepimiz sağlıkla doğum yaparız gül canım diğer bebegin neden vefat etti canım uns sonucun temiz gelir korkma
Aniden kalbi durmus canim hem otopsi hem genetik yapildi bisey cikmadi.Genetigi incelenemisti ama genetik uzmani hicbir fiziki ozelligi down sendromluya benzemiyo demis esime.Bu arada ikili taramam iyi cikti sukurler olsun sira uclude.İnsallah Rabbim hepimizin kucagina saglikla dogmayi nasip.eder evlatlarimizin.Sen naptin bu arada canim gittin mi su aldirmak icin

Yerinde olsam hic ucluyu yaptirmazdim detayli ultrason daha mantikli ..

Çok şükür canım çok sevindim sonucuna ben cumartesi 3lu sonucu alaçam amniyo yaptırmak istemiyorum bakalım Dr ne diyecek ayin 14. Devlette 3lu yapilalacak bana dua edin NEOLUR bende size ediyorum kızlar kimseyi evlatla sinamasin allahim

Canim ayni telas bizdede var ben amniosentez yaptirdim, cok sukur bir komplikasyon olmadi, ama canimdan can gitti su bir kac gunde.. sonuclar gelene kadar ne yapicam hic bilmiyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canim ayni telas bizdede var ben amniosentez yaptirdim, cok sukur bir komplikasyon olmadi, ama canimdan can gitti su bir kac gunde.. sonuclar gelene kadar ne yapicam hic bilmiyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım allahın izni ile sen temiz sonuç alacaksın allahım korktugumuzla sinamasin inş sende bende şubat annesi olup sağlıkla doğum yapalım inşallah

Canım allahın izni ile sen temiz sonuç alacaksın allahım korktugumuzla sinamasin inş sende bende şubat annesi olup sağlıkla doğum yapalım inşallah
Insallah canim Insallah sinirlerim harab oldu.. aslinda o kadar pozitif bir insanim ki, suan zar zor bunu yapabiliyorum, hamilelik hormonlari, arti bu endise beni cok yipratti su bir kac gunde

Kizlar benim on sonuclar temiz cikmis, detayliya daha 2-3 hafta var dilerim bayramdan once belli olur.. ama tabi sevinmelimiyim bilemedim.. saskinim

Kizlar benim on sonuclar temiz cikmis, detayliya daha 2-3 hafta var dilerim bayramdan once belli olur.. ama tabi sevinmelimiyim bilemedim.. saskinim
Çok sevindim canım gözün aydın olsun sonuç ne gelmişti 2li de benim 1|203 kombine 2li 1|50 çok korkuyorum ya tüm gebelik rezil oldu

Çok sevindim canım gözün aydın olsun sonuç ne gelmişti 2li de benim 1|203 kombine 2li 1|50 çok korkuyorum ya tüm gebelik rezil oldu
Canim benim kombine 1/200 cikmisti.. bildigim kadariyla bu bebekte yapilan herhangi bir yanlis olcumle bile alt ust olunabilen bir deger.. yani doktorunuz iyi olcum alamadiysa sonucu etkiler, akabinde digerlerinide etkiler. Ben ilk doktorumdan biraz huylanmistim, yinede gunahini almak istemem.. tabi ama harmony saticam diye amniyosentezi kotulemesi bir hasta olarak doktorum hakkinda supheye dusurmustu beni. Cunku hic bir doktor yapilan tibbi bir calismayi kotulemez, kotuleyemez. Velhasil doktorumu degistirdim ve amnio yaptirdim. Ayrintili sonuc nasil cikar bilemiyorum, ama icim biraz daha rahat suan..

Bu arada ben senin bebeginin saglikli olduguna inaniyorum.. uclu test keske yaptirmasaydin, detayli ultrason daha kapsamli ve en azindan daha aciklayici.. Ben uclu, dortlu testleri eledim.. bir tek detayli ultrason yaptiricam sonucam temiz cikarsa..

Ikili testte kuşkulandığım noktalardan biride son adet tarihimi bilmememe rağmen doktorun o zaman ... tarihi yazıyorum demesiydi. Sonucu etkilermi dediğimde etkilemeyeceğini söylemişti üstteki arkadaş açıklık getirmiş. Kafamda ki şüphelerden biride buydu, zaten test doğru cevap vermiyecekti. Doktora iki soru sordum, ikisindede kem küm etmişti.. Ben hakkımı helal etmiyorum ve Allah islah etsin diyorum.

Bu arada ben senin bebeginin saglikli olduguna inaniyorum.. uclu test keske yaptirmasaydin, detayli ultrason daha kapsamli ve en azindan daha aciklayici.. Ben uclu, dortlu testleri eledim.. bir tek detayli ultrason yaptiricam sonucam temiz cikarsa..
İnş canım tek tememnim bu ama inan ön sonucuna çok sevindim darısı tam sonuca olsun

bende prenatest sonucumu bekliyorum.Cok endiseliyim..ultrason olcumlerinde bir sey yok burun kemigi var ense kalinligi normal kemik uzunlugu normalden daha uzun ama 4 lu sonuc 1/25 ..10 gun sonra sonuc cikacak .Gunler gecmek bilmiyor.

bende prenatest sonucumu bekliyorum.Cok endiseliyim..ultrason olcumlerinde bir sey yok burun kemigi var ense kalinligi normal kemik uzunlugu normalden daha uzun ama 4 lu sonuc 1/25 ..10 gun sonra sonuc cikacak .Gunler gecmek bilmiyor.
Aynen hic sorma, benim on sonuc geldi ama simdide detayli sonucu bekliyorum.. onsan sonra ayrintili ultrason.. deliricem

Canım artık rahat uyu bak ne güzel aldin sonucunu maşallah de kendine
Dilerim oyledir canim, benim hic bir tecrubem yok bu konularda, forumdan okudugum kadariyla tam tersi durum pek gozlemlenmemis..
on sonuc iyi olduguna gore o da iyidir merak etme icini ferah tut.Hersey guzel olacak insallah..
Insallah kuzum Insallah.. bebeklerimizi bir kucagimiza alaydik hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…