Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

hiç inanma canım o testlere şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım sadece 3lüyü yaptırdım ama keşke demek işe yaramıyor inşallah senin sonuçların güzel çıkar rabbim yavrularımızı noksansız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yerinde olsam hic ucluyu yaptirmazdim detayli ultrason daha mantikli ..
Ayyy haklisin valla arkadasim aslinda hic yaptirmayi istemiyorum bi tarama testlerini sakat da deseler aldirmayacam cunku.
Çok sevindim canım gözün aydın olsun sonuç ne gelmişti 2li de benim 1|203 kombine 2li 1|50 çok korkuyorum ya tüm gebelik rezil oldu
Bitanem hic uzulme bu tarama testlerine inanip herkes mahvediyo kendini hakli olarak ama ben inanmiyorum daha sali gunu hastanede kadinin.yigeni ozelde yaptirmis tum tarama ayrintili ultrason ve kontrollerimi hersey normalmis ama cocuk dogduktan sonra emmeyince suphelenmisler down sendromlu cikmis eee nasil guvenecez simdi yaaa...Aglama uzulme dua et bol bol
Amiiin bitanem yaa uzulme nolur hepiniz dualarimdasiniz bende 14 unde 3'lu tarama icin gidecem ama kan vermeyi dusunmuyorum ayrintili ultrasonu bekleyecem.Rabbim buyuk saglikla.dogum yapariz insallah bebeklerimiz

Sukurler olsun ikili temiz cikti uclu yaptirmayacam ayrintiliyi bekleyecem bakalim arkadasim dedigin gibi inanmiyorum valla artik bu testlere milletin moralini bozuyolar anca

Valla ya çok stres oluyor insan, bebeğimide boş yere üzdüm
Gozun aydin canim hicbiseyi yoktir bebeginin hic merak etme.Valla bu taramalar yuzunden hastaneye gitmek.istemiyorum yaaa nerden.cikardilar anlamiyorum ki milletin moralini yerle bir ediyolar asil hamilelikte en onemli sey moral stres olmayacak aksine bu taramalarin stresi insani mahvediyo

Valla ya çok stres oluyor insan, bebeğimide boş yere üzdüm
Gozun aydin canim hicbiseyi yoktir bebeginin hic merak etme.Valla bu taramalar yuzunden hastaneye gitmek.istemiyorum yaaa nerden.cikardilar anlamiyorum ki milletin moralini yerle bir ediyolar asil hamilelikte en onemli sey moral stres olmayacak aksine bu taramalarin stresi insani mahvediyo

Uclu tarama icin doktorum ne diyecek bilmiyorum ama hic icimden gelmiyo yaptirmak.Ultrasonda bi sorun.cikmasin yeter valla hayirlisiyla sagliklica bi alsaydik kucagimiza yavrularimizi

Ay evet aynen, zaten psikolojimiz normal değil, bir sürü test vs artık bebeğime odaklanmak istiyorum.. Maalesef bir Sürü tantana çıkarıyorlar pff.. :/

Ay evet aynen, zaten psikolojimiz normal değil, bir sürü test vs artık bebeğime odaklanmak istiyorum.. Maalesef bir Sürü tantana çıkarıyorlar pff.. :/
Valla diyorum ya en güzeli hiç vermeyecen taramalara kanı.Bi ayrıntılıya girecen bide normal ultrasona girecen yeter.Amaaannn dokuz ay dokuz sene gibi geçiyo bu streslerden.Hayırlısı bakalım...

Valla diyorum ya en güzeli hiç vermeyecen taramalara kanı.Bi ayrıntılıya girecen bide normal ultrasona girecen yeter.Amaaannn dokuz ay dokuz sene gibi geçiyo bu streslerden.Hayırlısı bakalım...
Aynen detaylı ultrason en mantıklısı.. Ayrıca tarama testleri diyelim iyi çıktı onunda garantisi yok eee o zaman?? Ben bir dahaki gebeliğimde yine amniyo yaptırabilirim kesin tanı verilmesi daha mantıklı..

Aynen detaylı ultrason en mantıklısı.. Ayrıca tarama testleri diyelim iyi çıktı onunda garantisi yok eee o zaman?? Ben bir dahaki gebeliğimde yine amniyo yaptırabilirim kesin tanı verilmesi daha mantıklı..
yok yaa hicbiseyin garantisi.Diyorum ya ozelde yaptirmis kizin yigeni tum taramalarini ayrintilisini ama hicbisey cikmamis.Cocuk down sendromlu dogmus.Ben bebegimi hicbir sekilde aldirmayi dusunmedigim icin aminiyosentez de yaptirmam.İlk gebeligimde de yaptirmadim zaten.Hayirlisiyla sagliklica kavusalim.insallah bebeklerimize.

kızlar hafta sonu 3lü testi aldım doktor normal dedi şimdi hangisi doğru illa ki a.s yaptır dedi hayır dedim form doldurdu aile a.s red ettim benden sorumluluk gitti dedi sonra cinsiyete bakalım dedi baktı görünmedi ne farkeder dimi hayırlısı artık sizin için deyince ağlamamk için zor tuttum kendimi başka doktor yok olsa bırakıcam bu doktoru ama yok işte...

Densize bak yaaa.. canim 3lu testinin iyi gecmesine sevindim, en azindan belirtiler devam etmemis.. ama doktorun buyuk ayip etmis ve sanirim paraci bir tip, istedigini yaptiramadigi icin sacmalamis.. yerinde olsam onunla devam etmezdim, tabi sen bilirsin

canım ya devlete gidecem yada bu adama devam edecem zaten ne yerdeyim ne gökteyim allahım kafayı yemek üzereyim ben çok daraldım 3lü teste yüksek hcg şüpheli ue3 şüpheli yazmışlar bu nedek açıklamadı bile allahım yardım etsin ne güzel sen a. s yaptırdım rahatladın

canım sen malatyadamıydın dr kim

merhaba sonuçlarımız aynı çıktı doğuma ne kadar var inşallah hayırla sağlıkla alırsınız kucagınıza.

memnun kaldınızmı doğufertilde olmuştunuz sanırım
evet doğu fertil iyi bir merkez oğlum var bir tane bu tedavim de donmuş emb. ile oldu sizde mi gitmeyi düşünüyorsunuz benim dr uğraş uçardı her soruma yanıt verdi ama telefonla pek görüşmüyor daha çok hemşire ile muhattap oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…