- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.161
hiç inanma canım o testlere şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım sadece 3lüyü yaptırdım ama keşke demek işe yaramıyor inşallah senin sonuçların güzel çıkar rabbim yavrularımızı noksansız kucağımıza almayı nasip etsin inşallahRabbim yardimcimiz olsun hepimizin canimm kadetimizde ne varsa onu yasayacaz insallah saglikli olur hrpimizin brbekleri.Bende ikili taramanin sonucunu almaya gidecem ama inan kotu bisey duyacam diye korkuyorum
Tamamen sana katiliyorum arkadasim bende ilk bebegimin 3lusu yuksek.cikinca bende yaptirmadim aminiyosentez cunku bende seneler sonra sahip olmustum gerci bebegimi kaybettim ama asla aldirmam demistim aldirmayacaksak hic gerek yok yaptirmaya bende tarama testi sonucunu bekliyorum ama inanmiyorumda artik bu testlere valla
Ayyy haklisin valla arkadasim aslinda hic yaptirmayi istemiyorum bi tarama testlerini sakat da deseler aldirmayacam cunku.Yerinde olsam hic ucluyu yaptirmazdim detayli ultrason daha mantikli ..
Bitanem hic uzulme bu tarama testlerine inanip herkes mahvediyo kendini hakli olarak ama ben inanmiyorum daha sali gunu hastanede kadinin.yigeni ozelde yaptirmis tum tarama ayrintili ultrason ve kontrollerimi hersey normalmis ama cocuk dogduktan sonra emmeyince suphelenmisler down sendromlu cikmis eee nasil guvenecez simdi yaaa...Aglama uzulme dua et bol bolÇok sevindim canım gözün aydın olsun sonuç ne gelmişti 2li de benim 1|203 kombine 2li 1|50 çok korkuyorum ya tüm gebelik rezil oldu
Amiiin bitanem yaa uzulme nolur hepiniz dualarimdasiniz bende 14 unde 3'lu tarama icin gidecem ama kan vermeyi dusunmuyorum ayrintili ultrasonu bekleyecem.Rabbim buyuk saglikla.dogum yapariz insallah bebeklerimizÇok şükür canım çok sevindim sonucuna ben cumartesi 3lu sonucu alaçam amniyo yaptırmak istemiyorum bakalım Dr ne diyecek ayin 14. Devlette 3lu yapilalacak bana dua edin NEOLUR bende size ediyorum kızlar kimseyi evlatla sinamasin allahim
Hic bitmiyo bu kontroller taramalar yaaa.Eskiler gibi hic gitmemek daha iyi aslinda sanirim en azindan kafalari rahatmis demi :)Aynen hic sorma, benim on sonuc geldi ama simdide detayli sonucu bekliyorum.. onsan sonra ayrintili ultrason.. deliricem
Sukurler olsun ikili temiz cikti uclu yaptirmayacam ayrintiliyi bekleyecem bakalim arkadasim dedigin gibi inanmiyorum valla artik bu testlere milletin moralini bozuyolar ancahiç inanma canım o testlere şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım sadece 3lüyü yaptırdım ama keşke demek işe yaramıyor inşallah senin sonuçların güzel çıkar rabbim yavrularımızı noksansız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Valla ya çok stres oluyor insan, bebeğimide boş yere üzdümHic bitmiyo bu kontroller taramalar yaaa.Eskiler gibi hic gitmemek daha iyi aslinda sanirim en azindan kafalari rahatmis demi :)
Gozun aydin canim hicbiseyi yoktir bebeginin hic merak etme.Valla bu taramalar yuzunden hastaneye gitmek.istemiyorum yaaa nerden.cikardilar anlamiyorum ki milletin moralini yerle bir ediyolar asil hamilelikte en onemli sey moral stres olmayacak aksine bu taramalarin stresi insani mahvediyoValla ya çok stres oluyor insan, bebeğimide boş yere üzdüm
Gozun aydin canim hicbiseyi yoktir bebeginin hic merak etme.Valla bu taramalar yuzunden hastaneye gitmek.istemiyorum yaaa nerden.cikardilar anlamiyorum ki milletin moralini yerle bir ediyolar asil hamilelikte en onemli sey moral stres olmayacak aksine bu taramalarin stresi insani mahvediyoValla ya çok stres oluyor insan, bebeğimide boş yere üzdüm
Ay evet aynen, zaten psikolojimiz normal değil, bir sürü test vs artık bebeğime odaklanmak istiyorum.. Maalesef bir Sürü tantana çıkarıyorlar pff.. :/Gozun aydin canim hicbiseyi yoktir bebeginin hic merak etme.Valla bu taramalar yuzunden hastaneye gitmek.istemiyorum yaaa nerden.cikardilar anlamiyorum ki milletin moralini yerle bir ediyolar asil hamilelikte en onemli sey moral stres olmayacak aksine bu taramalarin stresi insani mahvediyo
Valla diyorum ya en güzeli hiç vermeyecen taramalara kanı.Bi ayrıntılıya girecen bide normal ultrasona girecen yeter.Amaaannn dokuz ay dokuz sene gibi geçiyo bu streslerden.Hayırlısı bakalım...Ay evet aynen, zaten psikolojimiz normal değil, bir sürü test vs artık bebeğime odaklanmak istiyorum.. Maalesef bir Sürü tantana çıkarıyorlar pff.. :/
Aynen detaylı ultrason en mantıklısı.. Ayrıca tarama testleri diyelim iyi çıktı onunda garantisi yok eee o zaman?? Ben bir dahaki gebeliğimde yine amniyo yaptırabilirim kesin tanı verilmesi daha mantıklı..Valla diyorum ya en güzeli hiç vermeyecen taramalara kanı.Bi ayrıntılıya girecen bide normal ultrasona girecen yeter.Amaaannn dokuz ay dokuz sene gibi geçiyo bu streslerden.Hayırlısı bakalım...
yok yaa hicbiseyin garantisi.Diyorum ya ozelde yaptirmis kizin yigeni tum taramalarini ayrintilisini ama hicbisey cikmamis.Cocuk down sendromlu dogmus.Ben bebegimi hicbir sekilde aldirmayi dusunmedigim icin aminiyosentez de yaptirmam.İlk gebeligimde de yaptirmadim zaten.Hayirlisiyla sagliklica kavusalim.insallah bebeklerimize.Aynen detaylı ultrason en mantıklısı.. Ayrıca tarama testleri diyelim iyi çıktı onunda garantisi yok eee o zaman?? Ben bir dahaki gebeliğimde yine amniyo yaptırabilirim kesin tanı verilmesi daha mantıklı..
Densize bak yaaa.. canim 3lu testinin iyi gecmesine sevindim, en azindan belirtiler devam etmemis.. ama doktorun buyuk ayip etmis ve sanirim paraci bir tip, istedigini yaptiramadigi icin sacmalamis.. yerinde olsam onunla devam etmezdim, tabi sen bilirsinkızlar hafta sonu 3lü testi aldım doktor normal dedi şimdi hangisi doğru illa ki a.s yaptır dedi hayır dedim form doldurdu aile a.s red ettim benden sorumluluk gitti dedi sonra cinsiyete bakalım dedi baktı görünmedi ne farkeder dimi hayırlısı artık sizin için deyince ağlamamk için zor tuttum kendimi başka doktor yok olsa bırakıcam bu doktoru ama yok işte...
canım ya devlete gidecem yada bu adama devam edecem zaten ne yerdeyim ne gökteyim allahım kafayı yemek üzereyim ben çok daraldım 3lü teste yüksek hcg şüpheli ue3 şüpheli yazmışlar bu nedek açıklamadı bile allahım yardım etsin ne güzel sen a. s yaptırdım rahatladınDensize bak yaaa.. canim 3lu testinin iyi gecmesine sevindim, en azindan belirtiler devam etmemis.. ama doktorun buyuk ayip etmis ve sanirim paraci bir tip, istedigini yaptiramadigi icin sacmalamis.. yerinde olsam onunla devam etmezdim, tabi sen bilirsin
canım sen malatyadamıydın dr kimcanım ya devlete gidecem yada bu adama devam edecem zaten ne yerdeyim ne gökteyim allahım kafayı yemek üzereyim ben çok daraldım 3lü teste yüksek hcg şüpheli ue3 şüpheli yazmışlar bu nedek açıklamadı bile allahım yardım etsin ne güzel sen a. s yaptırdım rahatladın
yok malatyada tedavi olmuştum bencanım sen malatyadamıydın dr kim
memnun kaldınızmı doğufertilde olmuştunuz sanırımyok malatyada tedavi olmuştum ben
merhaba sonuçlarımız aynı çıktı doğuma ne kadar var inşallah hayırla sağlıkla alırsınız kucagınıza.merhaba arkadaşlar.dilerim ki herkez yavrularını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alır kucağına.ben 28 haftalık hamileyim.2 li testimde down riskim 50/1 di dr çok yüksek bir risk istersen amniyosentez yapalım dedi.bu arada yaşım 35.ama ben düşük riskinden ve her ne olursa olsun rabbimden gelen kabulüm diye amniyo yaptırmadım.daha sonra 3 lü test yapıldı.ve bu seferde dwn rskim 550/1 risk çıktı ve normal denildi.ama 3 lüde ntd riskim yüksek çıktı.bunun içinde bezni alemde 2.düzey ultrasona gidim.ve bebeğimde bir sorun olmadığı söylendi.her şartta yavrum kabulüm.ama hala rahatlayabilmiş değilim.hala soru işaretleri var kafamda.doğuma az kaldı ve ben hep yavrumu kucağıma alacağım o anı hayal ediyorum.acaba ne duygular yaşayacağım.ama hep dua ediyorum ve inanıyorum yavrumun sağlıklı olduğuna.bu şek,lde olup bebeği sağlıklı doğan var mı acaba.herkese hayırlı akşamlar.
evet doğu fertil iyi bir merkez oğlum var bir tane bu tedavim de donmuş emb. ile oldu sizde mi gitmeyi düşünüyorsunuz benim dr uğraş uçardı her soruma yanıt verdi ama telefonla pek görüşmüyor daha çok hemşire ile muhattap oluyorsunuz.memnun kaldınızmı doğufertilde olmuştunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?