Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

evet bende doğu fertilde yaptırmayı düşünüyorum şimdi dr kemal bey bende uğraş beyi düşünüyorum .rabbim sağlık sıhhat versin yavrularınıza

evet bende doğu fertilde yaptırmayı düşünüyorum şimdi dr kemal bey bende uğraş beyi düşünüyorum .rabbim sağlık sıhhat versin yavrularınıza
amin aklınıza takılan bir şey olursa yazarsınız bol şans uğraş bey iyi biridir ve gerçekten işini güzel yapıyor

Gözün aydin canimm cok sevindim.Valla bu tarama.testleri allak bullak ediyo sen doktorun soyledigine uzulme voaver devlet hastaneleri de iyi sen oraya git orda devam et ben inaniyorum senin bebegin gayet saglikli canim.Bende ucluyu taramayi yaptirmak istemiyorum valla yaa

Ya bugun kabuslar gordum, hastanedeyim, sonuclar gelmemis hala, fittiriyorum doktorda bekliyeceksiniz biraz daha diyor.. deliriyorum bir ayi gecti diyorum.. gelsede kurtulsam, artik iyi yada kotu ne haber cikarsa ciksin, bu bekleyis gercekten cok zor

canım yaptırsan da yaptırmasan da acabalar kalacak içinde inş. dediğin gibidir pazartesi devlette gidecem doktor iyiyse ona devam edecem sen canını sıkma bak ikili normalse 3 lü de güzel gelir.

Kızlar selam. Ben gecen hafta ikili test yaptırdım ve çok şukur hiç problem çıkmadı. 1 ay sonrasına çağırdı doktor ve buyuk ihtimal üçlü test isteyecek ve bende yaptırmak istemiyorum. Gerçekten çok gerildim sonuç beklerken. 3lü yaptırmasam bişey kaybedermiyim, 3lüyü atlayıp bi sonraki aşamada direkt 4lü test yaptırsam benım tanıdıklarımın hiç biri bu testleri yaptırmıyo. Bide benım 2li normal çıktı, 3lü ister mi acaba doktorum. Özel hastane buarada :/

Canim benim.on.sonuc temiz cikti demistin sanirim.icin ferah olsun bak.bu stres bebegine daha cok.zarar veriyo annesi bol bol dua edecez napalim...
canım yaptırsan da yaptırmasan da acabalar kalacak içinde inş. dediğin gibidir pazartesi devlette gidecem doktor iyiyse ona devam edecem sen canını sıkma bak ikili normalse 3 lü de güzel gelir.
İnsallah canim yaa ikilisi normal.plup uclusi yuksek cikanlar var istemiyorum.o yuzden.Ayrintili ultrasonda temiz.ciksin yeter bana valla bu stres mahvetti hepimizi...
2'li normalse digerlerini yaptirma bencede canim bende ayni senin.gini yapacam.ama.senin.hastane ozelse kesin ister para icin ama senin.kararin tabi yine de.Gercekten bu tarama testlerini yaptirmayanlar var mi ki yaa herkesten istiyolar valla

ya kemirmesin artık biz ne yapalım canım sen rahatla artık kızlar bu arada a.s en geç ne zamana kadar yapılıyor
Ben 17. haftada yaptirdim 19. haftaya kadar yapilabiliyor.. Ya ne biliyim canim ya, arada bana geliyorlar galiba, ruyama girincede cok etkileniyorum iste

Ben 17. haftada yaptirdim 19. haftaya kadar yapilabiliyor.. Ya ne biliyim canim ya, arada bana geliyorlar galiba, ruyama girincede cok etkileniyorum iste
sorma canım bende sürekli rüya görüyorum ve acayip bunalımdayım ben herşey gözüme batıyor.

sorma canım bende sürekli rüya görüyorum ve acayip bunalımdayım ben herşey gözüme batıyor.
Mrb sizinle yaklask ayni donemlerde tup bebek yaptrdk baska formdan hatirliyorm seni.benmde ikili testim skintili cikti.amniyosentez yapilck dedi doktorum.hamile kaldgmdan beri surekli hastanede yatp cikiyorm.asiri kanamyla 23 gun yattim sonra rahim agzi yetmzlgnden dolayi dikis atildi yattim sonrada su gelmye basldi 10 gunde oyle yattm bebgn suyu az rahmin kucuk diolar bide ikili testm sornlu cikti napcami sasrmis durumdaym.Allah yardmcimiz olsun

Kızlar 21 yaşındayım ilk gebeliğim 12+1 im bebeğim erkek ama sevinemedim çünkü ense kalınlığını 5 mm ölçtüler ikili tarama yaptırmadan direk amniyosentez önerdiler.. Benim durumumda olan varmı lütfen yardım

oy kıyamam ne zor zamanlar geçirmişsiniz sizde sizin formunuza da işaret attılar mı tüp bebek diye benimkine attılar sonra ben 3lü yaptırdım o biraz daha iyi çıktı ama hcg yüksek ue3 yüksek yazmışlar bunlar ne demek hiç bilmiyorum amniyosentezi eşim red etti bu yüzden yaptıramıyorum ben eş izni olması lazımmış sanırım siz yaptıracakmısınız risk kaç çıktı sizin inşallah sorunsuz geçer ve doğumda sağlıklı gelir bebeklerimiz bu arada bu kadar sıkıntı çekerken allah korusun a.s ters bişey olursa ay ne bileyim işte rabbim büyük diyorum başka sözüm yok dilimde dualarda döndürüp duruyorum geçmiş olsun sizede.

Rabbim cok buyuk yasadklrmzn hepsi birer imtihan.amniyosenteze daha karar veremedk ikili testim 1/173 cikti haftaya sanirim 3 lu testi yapcklr diye tahmin ediyorm.forma isaret koyuyorlar tupbebekte. ben fakultede perinatolog kontrolundeyim riskli gebelk grubundayim

allahım yardımcımız olsun

Canim cok gecmis olsun, ense kalinligi buyuk olup normal olan cok bebek var, tek basina birsey ifade etmez, ama riskede atilamaz, belkide bir test yaptirman gerekebilir, ama oncesinde baska bir doktora daha gostermeni tavsiye ederim..

Canim cok talihsiz seyler yasamissin ama bak bebegin hala yasiyor, Allah ona uzun omur versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…