- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.201
Amin canm Rabbim hayirla saglikla kucagimza versin insallah..Canim cok talihsiz seyler yasamissin ama bak bebegin hala yasiyor, Allah ona uzun omur versin..
hayırlı olsun sonucunuz sevindim hemde çok,ben artık doğuma nasıl girersem bu belirsizlikte bilemiyorum.kızlar sonucum temiz çıktı darisi sizlere inşallah saglikla kucağıniza alırsınız bebecikleri.
Canimm gozun aydinnnn, Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsinkızlar sonucum temiz çıktı darisi sizlere inşallah saglikla kucağıniza alırsınız bebecikleri.
Beynini kemirmesin canim icin rahat olsun bebegin gayet iyidir insallahTatlim on sonuc iyi cikti evet.. ne biliyim begnimi kemiriyor bu durum yinede
Canimm insallah saglikla alirsin.kucagina bebegini.Tup bebek zaten stresli bi donem hamileligindr bu sorunlarda cikinca uzulmussundur hakli olarak ama suna inan Rabbim.o evladina omur ve saglik nasip etmisse hicbisey olmaz.Dua et bol bol."Rabbi heb li min ledunke zurriyyeten tayyibeyen inneke semied dua" diye dua et."Rabbim bana senin katindan hayirli salih bi evlat nasip et.Suphesiz sen dualari hakkiyla isitensin"demek bu dua hz zekeriyyanin.duasi canim bol bol oku insallah bisey olmazMrb sizinle yaklask ayni donemlerde tup bebek yaptrdk baska formdan hatirliyorm seni.benmde ikili testim skintili cikti.amniyosentez yapilck dedi doktorum.hamile kaldgmdan beri surekli hastanede yatp cikiyorm.asiri kanamyla 23 gun yattim sonra rahim agzi yetmzlgnden dolayi dikis atildi yattim sonrada su gelmye basldi 10 gunde oyle yattm bebgn suyu az rahmin kucuk diolar bide ikili testm sornlu cikti napcami sasrmis durumdaym.Allah yardmcimiz olsun
İnsallah uclun temiz cikar canim.dua et sende bol bol Rabbim.esirgesinRabbim cok buyuk yasadklrmzn hepsi birer imtihan.amniyosenteze daha karar veremedk ikili testim 1/173 cikti haftaya sanirim 3 lu testi yapcklr diye tahmin ediyorm.forma isaret koyuyorlar tupbebekte. ben fakultede perinatolog kontrolundeyim riskli gebelk grubundayim
Ben 22 haftadayim ve cuma günü amniyosentez yaptıracağım allah yardımcımız olsunKızlar 21 yaşındayım ilk gebeliğim 12+1 im bebeğim erkek ama sevinemedim çünkü ense kalınlığını 5 mm ölçtüler ikili tarama yaptırmadan direk amniyosentez önerdiler.. Benim durumumda olan varmı lütfen yardım
Rabbim esirgesin canim insallah sonucun iyi cikar bende 14 ekimde girecegim.detayli ultrasona korkuyorum valla uclu taramamin sonucuda bayramdan.sonraya kaldi.Hayirlisiyla kucagimiza saglikli sekilde aliriz insallah bebeklerimizi.Senin ense kalinligi kac cikti canim dun ultrasona girdim 17 hafta 5 gunluk bebek dediler bebegin ensesi 38 mm normal mi bu aceba bilen var mi kizlarMerhaba herkese sağlıklı gebelikler detayoi ultrason da ense kalınlığı yüksek çıktı kalp çevresinde sıvı çıktı. Dr amniyosentez önerdi, dualariniz bekliyorum. Dünya basıma yıkıldı, dünden beri gözlerim kurudu
canım sorun olsa dr söylerdi merak etme sen içini ferah tut 2 li temizse 3lü de temizdir korkma bana da dua edin olur mu.Ben 22 haftadayim ve cuma günü amniyosentez yaptıracağım allah yardımcımız olsun
Rabbim esirgesin canim insallah sonucun iyi cikar bende 14 ekimde girecegim.detayli ultrasona korkuyorum valla uclu taramamin sonucuda bayramdan.sonraya kaldi.Hayirlisiyla kucagimiza saglikli sekilde aliriz insallah bebeklerimizi.Senin ense kalinligi kac cikti canim dun ultrasona girdim 17 hafta 5 gunluk bebek dediler bebegin ensesi 38 mm normal mi bu aceba bilen var mi kizlar
Ya bu haftada aciklanmadi, sanirim haftaya kalicak, oda bayram tatiline denk geldigi icin bayramdan sonrayaBeynini kemirmesin canim icin rahat olsun bebegin gayet iyidir insallah
doktora göre değişiyor kimi istemiyor kimi istiyor.Kızlar bu konuda tecrübesizim.İkili test iyi çıktığında üçlü teste gerek var mıdır?
herhangi bir şey söylemedi.bir ay sonra gel dedi sadecedoktora göre değişiyor kimi istemiyor kimi istiyor.
çokkk sevindim bayramın bayram oldu şimdi.bana da dua eder misin lütfenKızlar bugün sonucumuzu aldık, Allaha şükür temiz çıktı.. İçinizi rahat tutun yine söylüyorum bir kaç belirti bir araya gelmeden endişelenmeyin.. dilerim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi..
Ediyorum canim benim sen hep aklimdasin, icini ferah tut kuzum Allahin izniyle hersey cok guzel olucakçokkk sevindim bayramın bayram oldu şimdi.bana da dua eder misin lütfen
sağol canım allahım razı olsun ben artık uykuyu unuttum ama inan sana çokkk sevindim çookEdiyorum canim benim sen hep aklimdasin, icini ferah tut kuzum Allahin izniyle hersey cok guzel olucak
Detayli ultrason ne zamandi canim? Kac haftaliktasin sen suan?sağol canım allahım razı olsun ben artık uykuyu unuttum ama inan sana çokkk sevindim çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?