Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Canimm insallah saglikla alirsin.kucagina bebegini.Tup bebek zaten stresli bi donem hamileligindr bu sorunlarda cikinca uzulmussundur hakli olarak ama suna inan Rabbim.o evladina omur ve saglik nasip etmisse hicbisey olmaz.Dua et bol bol."Rabbi heb li min ledunke zurriyyeten tayyibeyen inneke semied dua" diye dua et."Rabbim bana senin katindan hayirli salih bi evlat nasip et.Suphesiz sen dualari hakkiyla isitensin"demek bu dua hz zekeriyyanin.duasi canim bol bol oku insallah bisey olmaz
İnsallah uclun temiz cikar canim.dua et sende bol bol Rabbim.esirgesin

Merhaba herkese sağlıklı gebelikler detayoi ultrason da ense kalınlığı yüksek çıktı kalp çevresinde sıvı çıktı. Dr amniyosentez önerdi, dualariniz bekliyorum. Dünya basıma yıkıldı, dünden beri gözlerim kurudu

Ben 22 haftadayim ve cuma günü amniyosentez yaptıracağım allah yardımcımız olsun

Rabbim esirgesin canim insallah sonucun iyi cikar bende 14 ekimde girecegim.detayli ultrasona korkuyorum valla uclu taramamin sonucuda bayramdan.sonraya kaldi.Hayirlisiyla kucagimiza saglikli sekilde aliriz insallah bebeklerimizi.Senin ense kalinligi kac cikti canim dun ultrasona girdim 17 hafta 5 gunluk bebek dediler bebegin ensesi 38 mm normal mi bu aceba bilen var mi kizlar

allah yardımcın olsun bende şu gebelik bitsin bir an önce doğsun diyorum sıkıntı içinde beklemek çok zor ya.
Ben 22 haftadayim ve cuma günü amniyosentez yaptıracağım allah yardımcımız olsun
canım sorun olsa dr söylerdi merak etme sen içini ferah tut 2 li temizse 3lü de temizdir korkma bana da dua edin olur mu.

Beynini kemirmesin canim icin rahat olsun bebegin gayet iyidir insallah
Ya bu haftada aciklanmadi, sanirim haftaya kalicak, oda bayram tatiline denk geldigi icin bayramdan sonraya .. pff insanla dalga geciyorlar resmen ya, bu kadar uzun surermi bir test! asilarim geldi detayli ultrasonum var.. ama sonuc yok Karnimda kocaman oldu, gercekten cok gerginim ve sinirliyim, aradigimda bana iki uc hafta icinde aciklanir demislerdi, oysaki suan resmen surunduruyolar

Kızlar bugün sonucumuzu aldık, Allaha şükür temiz çıktı.. İçinizi rahat tutun yine söylüyorum bir kaç belirti bir araya gelmeden endişelenmeyin.. dilerim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi..

çokkk sevindim bayramın bayram oldu şimdi.bana da dua eder misin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…