- 19 Nisan 2011
- 384
- 183
- 123
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.221
Gozunaydin cnm kesinlikle dedigine katılıyorum bebeklerinizi ve kendinizi cok fazla uzmeyin kizlarKızlar bugün sonucumuzu aldık, Allaha şükür temiz çıktı.. İçinizi rahat tutun yine söylüyorum bir kaç belirti bir araya gelmeden endişelenmeyin.. dilerim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi..
sen sorunca aklıma geldi 18. haftadayım sanırım detaylıya da girmeyi düşünmüyorum artık doktora bile gitmiyorum bitmez bu 4.5 ay bana bitmez.Detayli ultrason ne zamandi canim? Kac haftaliktasin sen suan?
Canim benim icin rahatlardi diye sormustum, bende 4 hafta oldu gitmeyeli, detayliya gidicem ve bu streste bitince rahatlicam Insallah.. Icini rahat tut kuzum, risk 1/7 olanda bile saglikli bebekler dogmus neler neler okudum burda.. Allah yardimcimiz olsun..sen sorunca aklıma geldi 18. haftadayım sanırım detaylıya da girmeyi düşünmüyorum artık doktora bile gitmiyorum bitmez bu 4.5 ay bana bitmez.
doğru söylemiş canım ben test istememe ragmen doktor zorla yaptırdı 3lü testi ve riskli çıktı başta da söylemiştim her türlü kabulüm test istemiyorum diye hamileliğim stresle geçti hatta geçiyor amniyosentezde yaptırmadım kafa karıştırmaktan başka birşey değil rabbim hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallah...Kızlar umut ışığınız hiç sönmesin, bugün üst komşumuz geldi doktor kendisi, ikili üçlü test sonuçlarına göre amniosentez yapılmasının tamamen bir tezgahtan ibaret olduğunu söyledi, bir çok belirti bir araya gelmeden yapılmaması gerektiğini ve doktorların para uğruna doğuma kadar çok gereksiz testlere tabi tuttuğunu özellikle sezeryana ittiklerini ve hamile kadınların psikolojileriyle çok oynadıklarını belirtti.. kızlar takmayın sallamayın hatta mümkünse bu doktorlarınızı değiştirin..
canım keşke yaptırmasaydın ya neyse olmuş bir kere neye dayanarak bebek seni zehirlermiş tam olarak açıklama yaptılar mı?tansiyonun mu yüksek?geçmiş olsun kafana takma ya hepsi tuzak bencede rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin inşallahmeraba kızlar. ben de 19+2 hamileyim 2 li taramam temiz çıktı fakat 3 lü tarama yerine AFP denen bi test yapıldı onda da risk çıktı şöyle ki bebek gayet sağlıklı sorun bende erken doğum ve bebeğimin benizehirleme riski varmış 4 tane doktora gösterdim sonucu inanın dördü de farklı şeyler söyledi. 1 ekim de detaylı usg var bakalım sonuç ne olcak dua edin risklerim bitsin
Aynen öyle canım.. Eski doktorumu bakanlığa şikayet edicem, birşey olmasada huzursuz olması bile yeterli, çünkü görevliler hemen doktora geri dönüyorlar benim gibi bir kaç kişi yapsa belkide işe yarar ..doğru söylemiş canım ben test istememe ragmen doktor zorla yaptırdı 3lü testi ve riskli çıktı başta da söylemiştim her türlü kabulüm test istemiyorum diye hamileliğim stresle geçti hatta geçiyor amniyosentezde yaptırmadım kafa karıştırmaktan başka birşey değil rabbim hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallah...
bencede şikayet etmemiz lazım hamilelerle resmen oyuncak gibi oynuyorlar birde sorun olursa kürtajla alırız diyor pişkin pişkin ben 5 yıl beklemişim sanki marketten sebze alıyoruz tövbe tövbe ben hep uyarıyorum yeni hamileleri sadece ayrıntılı usgye girin sakın başka birşey yaptırmayın diye....Aynen öyle canım.. Eski doktorumu bakanlığa şikayet edicem, birşey olmasada huzursuz olması bile yeterli, çünkü görevliler hemen doktora geri dönüyorlar benim gibi bir kaç kişi yapsa belkide işe yarar ..
canım niye sormadın hoş insan duyunca şok oluyor birşey sormak aklına gelmiyor neyden olmuş önce onu öğren bakalım çünkü tansiyon yüksek olursa preaklamsiydi sanırım adı bebek anneyi zehirleyebiliyor benim aklıma o geldi inşallah öyle birşey yoktur ama başka doktora git canım ben hemen doktorumu değiştirdimKan aldı sadece aynı 2 li test gibi ama yaptırdım maalesefyok nedeniyle ilgili bişey söylemedi bizde sormadik o an aklımıza gelmedi tansiyonum aksine genel de düşüktür benim küçüğü ama normali böyle hani beni etkilemiyo bakalım 1 ekim de ayrıntılı usg var onda belli olcak herşey inşallah kötü bişey çıkmaz amin inşallah sağlıcakla kucaklarimiza alırız bebeklerimizi
Aynen canim rezalet diz boyu :/ ayrintili yaptirip diger tum testleri; seker yuklemesi ve cati kontrolu dahil yaptirmamak lazim..bencede şikayet etmemiz lazım hamilelerle resmen oyuncak gibi oynuyorlar birde sorun olursa kürtajla alırız diyor pişkin pişkin ben 5 yıl beklemişim sanki marketten sebze alıyoruz tövbe tövbe ben hep uyarıyorum yeni hamileleri sadece ayrıntılı usgye girin sakın başka birşey yaptırmayın diye....
ya dedim ya sana canım sakın ama sakın tuzlu yemiyorsun tamam mı benim kuzenimde olmuştu çünkü bebeğini kaybetti başımızdan uzak ama şimdi bebişi var:)doktorlarda da var tam açıklama yapsana be kardeşim insanı sinir ediyorlar...dikkat et canım benimde her yerim ödem oldu parmaklarımı zor oynatıyorum şuan bile ama tansiyon önemli dedi doktorum hem ödem hem tansiyon çok tehlikeli sen içini ferah tut ve tuzlu yeme canım geçmiş olsun...Haa evet evet o dediğiniz şey işte 4 doktora gösterdim sonucu bi tanesi 32.haftadan sonra tansiyonuma çok dikkat etmem gerektiğini söyledi
aynen canım sadece ayrıntılıya girdim doktora da dedim şeker yüklemesini istemiyorum birde onunla kafamı bulandıramam dedim ve yaptırmadım çatıyııda yaptırmadım hoş kaçıncı ayda yapıyorlar acaba ama usg ile geçen hafta rahim boyuna baktı vajinadan değilAynen canim rezalet diz boyu :/ ayrintili yaptirip diger tum testleri; seker yuklemesi ve cati kontrolu dahil yaptirmamak lazim..
doğru söylemiş canım ben test istememe ragmen doktor zorla yaptırdı 3lü testi ve riskli çıktı başta da söylemiştim her türlü kabulüm test istemiyorum diye hamileliğim stresle geçti hatta geçiyor amniyosentezde yaptırmadım kafa karıştırmaktan başka birşey değil rabbim hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallah...
Haa evet evet o dediğiniz şey işte 4 doktora gösterdim sonucu bi tanesi 32.haftadan sonra tansiyonuma çok dikkat etmem gerektiğini söyledi
Çok teşekkür ederim bilgiler için evet birde devlete gitmeyi düşünüyorum bakalım orda nasıl olcak..amin canım rabbim miniğini sağ salim sana bağışlasın benimkinide sağ salim bana bağışlasın.
idrarda protein atarsa ve yüksek tansiyon varsa gebelik zehirlenmesi oluyor belki kanda da çıkıyordur bilemiyorum arkadaşımın ki aşırı şişkinlik ve kilo alımı için gittiğinde idrar testinde çıktı 35. haftada bebeği aldılar şükür bir şey olmadı umarım sizin ki basit bir şeydir geçmiş olsun bence devlete gidin kar amacı yok devlette.
Bende ayni sekilde, aile doktoru seker yuklemesi yapiyor yaptirmicam dedim ve es gectim.. catiyida yaptirmicam.. normal dogurmak istiyorumaynen canım sadece ayrıntılıya girdim doktora da dedim şeker yüklemesini istemiyorum birde onunla kafamı bulandıramam dedim ve yaptırmadım çatıyııda yaptırmadım hoş kaçıncı ayda yapıyorlar acaba ama usg ile geçen hafta rahim boyuna baktı vajinadan değil
inşallah normal doğum yaparsın canım bende istiyorum ama benim yaramaz hala yan şekilde yatıyor birde belimde fıtık var ondan korkuyorum dur bakalım ne zaman dönecek hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalımda inşallahBende ayni sekilde, aile doktoru seker yuklemesi yapiyor yaptirmicam dedim ve es gectim.. catiyida yaptirmicam.. normal dogurmak istiyorumayrintili ultrasonda bir sorun gormedi ve normal dogumuda tavsiye etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?