Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Önemli olan sağlıklı doğması, benim pıtırcık şuan kafa aşağı pozisyonda umarım yerini değiştirmez, benim içinde kolay bir hamilelik olur, kaburgalara tekme hariç
Kızlar bugün tetenoz aşısı oldum 19+4 hamileyim beni çok halsiz bıraktı ya saatlerdir yatıyorum
Bende bugün oldum kolda ağrı dışında uyku yapmadı aksine uykum yok :/

inşallah pozisyonunu değiştirmez canım sağlıkla noksansız gelsinler inşallah bende de fena halde ödem var şuan parmaklarımın ağrısından zor yazıyorum hem uyuşuyor hemde feci ağrıyor

ben bugün devlet hastanesine gittim kızlar artık kontrolllerim orda oluyor neyse yanıma bir bayan oturdu nasıl üzgün tabi laf lafı açtı onunda 2li testi kötü çıkmış sonra yanımda oturan diğer kadında sizinde mi dedi meğer onun da kötü çıkmış a.s red etmişler bizimki gibi ya dedim acaba bu testi yapan merkez bilerek mi yapıyor sonra kadını özelle sevk etmişler 4lü yaptırmış otemiz gelmiş doktor ne dese bu önemsiz biz 2li yi baz alıyoruz sen ... hastanesine git orda ayrıntıla gir bir dünya para kadın tüm bunları yaşayınca doktora gitmeyi bırakmış normal kontrollere bile gitmiyormuş artık dedim ki sırf para için bunu yapıyorsa bu doktorlar nerde yemin nerde hasta hakkı nerde kul hakkı allahım yardımcımız olsun çok zor ya resmen bütün psikolojim yerlerde eşimle konuşmuyoruz arkadaşlarımla konuşmuyorum eve tıktım kendimi bu son 4.5 ay bitsin ne olacaksa olsun artık.

Guzelim maalesef doktorlar hastalari oyuncak etmis elinde oynuyor..

Cnm detaylı ultrason kaçıncı haftaya kadar yapılıyor

Devlette sıra olmadığı için geç veriyorlar ayrıntılı ultrasona
Canim birsey cikmaz ya, olumsuz dusunme.. yaptirmayanda cok var ona bakarsan.. yinede icin rahatliyor iyi cikacagina eminim .. olumsuz birseyi ultrasonda doktorda goruyor neticede

3 gun once, biraz geciktim ama amniosentez sonuclarim anca cikti birde bayram tatili araya girdi bu yuzden aksadi, ama onemli olmadigini soyledi hemsire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…