Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

3 gun once, biraz geciktim ama amniosentez sonuclarim anca cikti birde bayram tatili araya girdi bu yuzden aksadi, ama onemli olmadigini soyledi hemsire
Bende 2o haftada gel dediler gittim sonra doktoruna muayene ol ondan sonra gel dedi. Amniosentez niçin yaptırdın canım

Bende 2o haftada gel dediler gittim sonra doktoruna muayene ol ondan sonra gel dedi. Amniosentez niçin yaptırdın canım
ikili testim riskli cikmisti.. neyseki geldi gecti.. simdi pitircigimin icerde hareketlerini hissediyorum.. zaman ne kadar cabuk geciyor ya :)

2li testim temiz çıkmıştı.. 3lü testim 1/127 çıktı.. amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.. çok kötü üzülüyorum tekrarlatsam acaba sonuç değişir mi 29 yaşındayım daha

2li testim temiz çıkmıştı.. 3lü testim 1/127 çıktı.. amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.. çok kötü üzülüyorum tekrarlatsam acaba sonuç değişir mi 29 yaşındayım daha
canım hiç tekrarlatmayla uğraşma ve sakın 4lüyü de yapıp kafanı bulandırma keşke 3lüyüde yaptırmasaydın benimde 3lü testim riskli çıktı amniyosentez yaptırmadım rabbim büyük inşallah bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir canım sadece ayrıntılı usg zamanın gelince onu yaptır derim ben

Canim hic yaptirmasaydin uclu testi ya.. hic amniosenteze filan girme bence ikiliye guven ve detayli ultrasonu biran once yaptir ve iyi bir kurumda yaptirmani tavsiye ederim..

2 li test riskim 1/173 cikmisti bugun 3 lu test sonucumu aldim 1/254 cikti tup bebek yapilmisti.ve doktor amniyosentez yapmk istedi ben yaptrmk istemiyorum dogustan rahmim kucuk bide igne batirilinca ters biseyler olmasndan korkuyorum.ne oneririsiniz arkadaslar

Arkadaşlar benim de ikili testim normaldi ama üçlü 1/240 down riski çıktı.amniyosentezi önerdiler ama yaptırmamaya karar verdik.bebeği her durumda istiyoruz.bundan sonrası Rabbimin takdiri.tabii ki herkesin kararı farklı olabilir ancak içimizdeki merak nedeniyle deneyimli bir ebe arkadaşımız detaylı ultrasonu dr.eyüp ekiciye yaptırmamızı önerdi. büyük ölçüde bu yolla gerçeği öğrenebileceğimizi söyledi.

bebeğim sizinkiyle aynı tarihli doğacak sanırım :) ayrıca benim 2 li de temiz, 3 lü testim 127 çıkmıştı ben de karar verdim hiç bişey yaptırmayacapım ayrıntılı ultrasona da girmeyeceğim...

merhaba arkadaslar ben ikili test yaptırmıstım temiz cıkmıstı doktorum üçlü teste gerek yok dedi 17 hafta 5 günlük hamileyim sizce yaptırmalı mıyım 3lü testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…