- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.261
Bende 2o haftada gel dediler gittim sonra doktoruna muayene ol ondan sonra gel dedi. Amniosentez niçin yaptırdın canım3 gun once, biraz geciktim ama amniosentez sonuclarim anca cikti birde bayram tatili araya girdi bu yuzden aksadi, ama onemli olmadigini soyledi hemsire
ikili testim riskli cikmisti.. neyseki geldi gecti.. simdi pitircigimin icerde hareketlerini hissediyorum.. zaman ne kadar cabuk geciyor ya :)Bende 2o haftada gel dediler gittim sonra doktoruna muayene ol ondan sonra gel dedi. Amniosentez niçin yaptırdın canım
Ay canım maşallah . Kız mı erkek mi cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimikili testim riskli cikmisti.. neyseki geldi gecti.. simdi pitircigimin icerde hareketlerini hissediyorum.. zaman ne kadar cabuk geciyor ya :)
erkek canim.. seninki ne bu arada ?Ay canım maşallah . Kız mı erkek mi cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bnm ki de erkek cnm ☺erkek canim.. seninki ne bu arada ?
İsim bulamıyoruz cnm sen ne düşünüyorsunerkek canim.. seninki ne bu arada ?
hic dusunmedim desem :))İsim bulamıyoruz cnm sen ne düşünüyorsun
Bn çok düşündüm ama eşime beğendiremiyorumhic dusunmedim desem :))
Ben kiz istiyordum ve kiza odaklanmistim.. kiz olsa Defne olucakti yavrucagim :)Bn çok düşündüm ama eşime beğendiremiyorum
Nasip cnm. İnşallah ikinci kız olurBen kiz istiyordum ve kiza odaklanmistim.. kiz olsa Defne olucakti yavrucagim :)
canım hiç tekrarlatmayla uğraşma ve sakın 4lüyü de yapıp kafanı bulandırma keşke 3lüyüde yaptırmasaydın benimde 3lü testim riskli çıktı amniyosentez yaptırmadım rabbim büyük inşallah bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir canım sadece ayrıntılı usg zamanın gelince onu yaptır derim ben2li testim temiz çıkmıştı.. 3lü testim 1/127 çıktı.. amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.. çok kötü üzülüyorum tekrarlatsam acaba sonuç değişir mi 29 yaşındayım daha
Canim hic yaptirmasaydin uclu testi ya.. hic amniosenteze filan girme bence ikiliye guven ve detayli ultrasonu biran once yaptir ve iyi bir kurumda yaptirmani tavsiye ederim..2li testim temiz çıkmıştı.. 3lü testim 1/127 çıktı.. amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.. çok kötü üzülüyorum tekrarlatsam acaba sonuç değişir mi 29 yaşındayım daha
Sizin ikili testiniz kac cikmisti aceba?ikili testim riskli cikmisti.. neyseki geldi gecti.. simdi pitircigimin icerde hareketlerini hissediyorum.. zaman ne kadar cabuk geciyor ya :)
1/100Sizin ikili testiniz kac cikmisti aceba?
Arkadaşlar benim de ikili testim normaldi ama üçlü 1/240 down riski çıktı.amniyosentezi önerdiler ama yaptırmamaya karar verdik.bebeği her durumda istiyoruz.bundan sonrası Rabbimin takdiri.tabii ki herkesin kararı farklı olabilir ancak içimizdeki merak nedeniyle deneyimli bir ebe arkadaşımız detaylı ultrasonu dr.eyüp ekiciye yaptırmamızı önerdi. büyük ölçüde bu yolla gerçeği öğrenebileceğimizi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?