- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.281
Tavsiye etmem.. detayli ultrason yaptirman daha iyi olucaktirmerhaba arkadaslar ben ikili test yaptırmıstım temiz cıkmıstı doktorum üçlü teste gerek yok dedi 17 hafta 5 günlük hamileyim sizce yaptırmalı mıyım 3lü testi?
tesekkür ederimTavsiye etmem.. detayli ultrason yaptirman daha iyi olucaktir
Cnm ayrıntılı iyi çıkmış rahat et. 2 li 3 lü testin nasıldımerhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultr. girdim doktor inceledi baktı sorun yok ama down sinsi bir hastalık kesin tanı a.s işlemidir dedi eşim asla izin vermiyorum dedi.rabbime sığındım hala iyi değilim hiç bir şey rahatlatmıyor beni.
2li kötü 1.50 çıktı benim sizin nasıldıCnm ayrıntılı iyi çıkmış rahat et. 2 li 3 lü testin nasıldı
Bnm testlerim iyi çıktı ama ayrıntılı ultrason da ekojenik barsak izlendi sonra gittiğimde görünmedi. Korkma cnm rabbim büyük dua et ayrıntılı ultrason un temiz çıkmış korkma2li kötü 1.50 çıktı benim sizin nasıldı
sizin adınıza çok sevindim inşallah herkes sağ salim kuıcaklar yavrusunu maşallah bebişinize.Bnm testlerim iyi çıktı ama ayrıntılı ultrason da ekojenik barsak izlendi sonra gittiğimde görünmedi. Korkma cnm rabbim büyük dua et ayrıntılı ultrason un temiz çıkmış korkma
İçin rahat olsun cnm inşallah hepimiz sağ saglım bebişlerimizi kucağımıza alırız. Rabbim büyüktür. Bnm bi arkadaşın 2 li si kötü çıkmış doğum yaptı bebekte sıkıntı yoksizin adınıza çok sevindim inşallah herkes sağ salim kuıcaklar yavrusunu maşallah bebişinize.
maşallah ne güzel benimde arkdaşım doğum yaptı bebeği sağlıklı şükür ama anne yüreği işte hamilenin duası kabul olurmuş allahım tüm sıkıntı içinde bekleyenlere sağlıklı bebek nasip etsin sana da bana da amin çok sağol.İçin rahat olsun cnm inşallah hepimiz sağ saglım bebişlerimizi kucağımıza alırız. Rabbim büyüktür. Bnm bi arkadaşın 2 li si kötü çıkmış doğum yaptı bebekte sıkıntı yok
Ewet cnm anne yüreği. Aminnnnn canım inşallahmaşallah ne güzel benimde arkdaşım doğum yaptı bebeği sağlıklı şükür ama anne yüreği işte hamilenin duası kabul olurmuş allahım tüm sıkıntı içinde bekleyenlere sağlıklı bebek nasip etsin sana da bana da amin çok sağol.
merve bende maraştayım ya keşke nete girsenCanm benimde 112 de bi xikti baskada bise demedi ayrintilidada ole bise cikmadi ins bise olmaz yavrularimiza.sapasaglam aliriz kucaglarimiza
canım içini rahat tut Alaha sığın bence sonuçta hiçbişeyin garantisi yok bir de şöyle düşün bebeği sapasağlam doğup sonradan hasta olanlar var ya da ilk çocukta sorun oldu diyelim ondan vazgeçtik ikinci de de olmayacağı bilinmez o yüzden ben tevekkel oluyorum Allah hepimizin bebeğini korusun inşaallah sağlıklı bebişler nasip etsinmerhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultr. girdim doktor inceledi baktı sorun yok ama down sinsi bir hastalık kesin tanı a.s işlemidir dedi eşim asla izin vermiyorum dedi.rabbime sığındım hala iyi değilim hiç bir şey rahatlatmıyor beni.
Canımmm çok iyi geçmiş işte, canım kötü birşey yok, bebeğin sağlıklı.. Hareketlerini zamanla daha çok hissediceksin ve herşey daha güzel olucak.. Lütfen sende buna inan.. O çok iyi annesi bak ayrıntılıda da birşey bulamamışlar tabiki tıbbi açıdan garanti veremez doktor, ama aksilik olsa anlaşılırdı..merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultr. girdim doktor inceledi baktı sorun yok ama down sinsi bir hastalık kesin tanı a.s işlemidir dedi eşim asla izin vermiyorum dedi.rabbime sığındım hala iyi değilim hiç bir şey rahatlatmıyor beni.
Caniiimmm hic kafani takma ayrintilida belli olurdu zaten sen kafana taktikca cocuk da karninda stresi yasiyo snle beraber Rabbime birak dua et bol bolmerhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultr. girdim doktor inceledi baktı sorun yok ama down sinsi bir hastalık kesin tanı a.s işlemidir dedi eşim asla izin vermiyorum dedi.rabbime sığındım hala iyi değilim hiç bir şey rahatlatmıyor beni.
3 lu tarama kac cikmisti2li kötü 1.50 çıktı benim sizin nasıldı
Mrb rica etsem ikili test sonucunuzn fotosunu paylasablrmsnz bendende amniyosentz istediler ben bugunler cok zor geldm tup bebk old.icn yaptrmk istemiyorz.ordaki bazi degerlerle kendminki karsilastircam.ikili testim riskli cikmisti.. neyseki geldi gecti.. simdi pitircigimin icerde hareketlerini hissediyorum.. zaman ne kadar cabuk geciyor ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?