Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultr. girdim doktor inceledi baktı sorun yok ama down sinsi bir hastalık kesin tanı a.s işlemidir dedi eşim asla izin vermiyorum dedi.rabbime sığındım hala iyi değilim hiç bir şey rahatlatmıyor beni.

Cnm ayrıntılı iyi çıkmış rahat et. 2 li 3 lü testin nasıldı

Bnm testlerim iyi çıktı ama ayrıntılı ultrason da ekojenik barsak izlendi sonra gittiğimde görünmedi. Korkma cnm rabbim büyük dua et ayrıntılı ultrason un temiz çıkmış korkma
sizin adınıza çok sevindim inşallah herkes sağ salim kuıcaklar yavrusunu maşallah bebişinize.

sizin adınıza çok sevindim inşallah herkes sağ salim kuıcaklar yavrusunu maşallah bebişinize.
İçin rahat olsun cnm inşallah hepimiz sağ saglım bebişlerimizi kucağımıza alırız. Rabbim büyüktür. Bnm bi arkadaşın 2 li si kötü çıkmış doğum yaptı bebekte sıkıntı yok

İçin rahat olsun cnm inşallah hepimiz sağ saglım bebişlerimizi kucağımıza alırız. Rabbim büyüktür. Bnm bi arkadaşın 2 li si kötü çıkmış doğum yaptı bebekte sıkıntı yok
maşallah ne güzel benimde arkdaşım doğum yaptı bebeği sağlıklı şükür ama anne yüreği işte hamilenin duası kabul olurmuş allahım tüm sıkıntı içinde bekleyenlere sağlıklı bebek nasip etsin sana da bana da amin çok sağol.

canım içini rahat tut Alaha sığın bence sonuçta hiçbişeyin garantisi yok bir de şöyle düşün bebeği sapasağlam doğup sonradan hasta olanlar var ya da ilk çocukta sorun oldu diyelim ondan vazgeçtik ikinci de de olmayacağı bilinmez o yüzden ben tevekkel oluyorum Allah hepimizin bebeğini korusun inşaallah sağlıklı bebişler nasip etsin

Yaaa kizlar su erken cikma isini ben mudurumle gorustum.. simdide gelmis yok muasebe cok yogun ulasamiyorum vs tivirlarinda :/ sinir oldum ya.. Ne yapicagimi bilmiyorum ama sanirim bunlar yan ciziyor. 170'i aradim gecmise dair fazla saatleri odemeleri gerek dedi.. bilmiyorum ne kadar dogruluk payi var kafam karisti simdi

O ayrıntılı usg ne zaman oluyor, ben bugün ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1,9 çıktı. Gerisi haftaya belli olucakmış. Ne stresli işmiş bu . Eskiden test yokmuş ne güzel.

Canımmm çok iyi geçmiş işte, canım kötü birşey yok, bebeğin sağlıklı.. Hareketlerini zamanla daha çok hissediceksin ve herşey daha güzel olucak.. Lütfen sende buna inan.. O çok iyi annesi bak ayrıntılıda da birşey bulamamışlar tabiki tıbbi açıdan garanti veremez doktor, ama aksilik olsa anlaşılırdı..

Caniiimmm hic kafani takma ayrintilida belli olurdu zaten sen kafana taktikca cocuk da karninda stresi yasiyo snle beraber Rabbime birak dua et bol bol

merhaba
ben 19 haftalık hamileyim.detaylıda burun kemiğinde nazal kemik biri kısa çıktı.Bi de kalpte NASA gözlendi. 4lü testte 143:1 çıktı.Ayrıca Hcg yüksek değeri şüphelidir yazıyor.Amniyosentez istemiyorum.Yurt dışına kan gönderdik sonuç bekliyoruz.Bu belirtiler olup da güzel sonuç alanlar oldu mu?

ikili testim riskli cikmisti.. neyseki geldi gecti.. simdi pitircigimin icerde hareketlerini hissediyorum.. zaman ne kadar cabuk geciyor ya :)
Mrb rica etsem ikili test sonucunuzn fotosunu paylasablrmsnz bendende amniyosentz istediler ben bugunler cok zor geldm tup bebk old.icn yaptrmk istemiyorz.ordaki bazi degerlerle kendminki karsilastircam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…