Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Mrb rica etsem ikili test sonucunuzn fotosunu paylasablrmsnz bendende amniyosentz istediler ben bugunler cok zor geldm tup bebk old.icn yaptrmk istemiyorz.ordaki bazi degerlerle kendminki karsilastircam.
Canim ben doktor degistirdim ve yeni doktoruma verdim amniyosentez yaptirinca.. Ama sunu diyim sen direk risk grubuna giriyorsun 35 yas ustu bayanlar gibi ikili testte zaten ve sakin ha ciddiye alma. Sende degerler nasil cikti? Amniyosentez sandigin gibi korkulucak birsey degil aslinda ama yaptirma bence, stresine bile degmez.. Detayli ultrason en mantiklisi onu yaptirmani tavsiye ederim...

Hic sorma canm ya cok seylr yasadm 3 yillk evliym tup bebkle zor oldu dogustsn rahmim yarim siddetli kanamlr gecrdm ilk 3 ay devmli fakltde yattm simdi bide testlrm skntili cikti.2 li testim 1/173 , 3 lu testim ise 1/ 254 cikti.kandaki hcg degrim yuksek cikiyomus o yuzden skintiliymis.amniyosentz yaptrcktm basta ama ya bebk saglklysa ve durduk yere kaybedersem diye razi olamadm cunki benm rahmim daha dar kucuk ve balon gibi sert igneyle mudahelede skinti olabilirdi o yuzden razi olamadk.hamileligm cok stresli geciyor icimi rahtlatmk icin deli gibi internetten arastryorm ama hicbisey icimi rahtlatmiyor.ayrintili usg yede 23 haftalk olcak.napcam bilmiyorum

Canım oranların çok düşük erkekmi bebek bu arada? Hiç kafana takma güzel bir detaylı ultrason yaptır. Amniosentez yaptırsan dahi bebeği doğurucaksın zaten dimi? Hiç kafana takma tatlım, bebeğini hissediyorsan o iyidir..

Oranlarin cok dusuk derken iyimi kotumu canim ya.bebegimiz kiz olcak insallah.harmony test yaptrcaktim ama sonuc Allah korusun kotu ciksa ne yapabilirzki Allahin verdigi bi can.bebegide hissetmye basladim ama tektuk.

Benim ikili testim sınıra yakın çıktığı için doktor perinatoloğa yönlendirdi. O da yaptığı detaylı ultrasonda bebeği sağlıklı bulmasına rağmen bu riski elimine etmek konusunda amniosentez, üçlü test ya da yurt dışına kan göndermemiz konusunda karar verebileceğimizi söyledi.

Kafamızın rahat olması için direkt olarak kan testini tercih ettik. Prenatest yaptırdım, 13 gün sonra iyi neticeyi aldık. Bir zaman sonra zannediyorum ki ne amniosentez ne ikili ne de üçlü test kalacak, standart olarak kan testi uygulanacak, dilerim ki bir an önce bu uygulama sağlık hizmetinde standarda girer. Bu endişeli süreci hiç bir anne adayı yaşamamalı.

Mrb ikili test degernz kacti? Prenaresti ne kadara yaptrdiniz ve kac haftalikti yaptrdiginzda bebeginiz?

Oranlarin cok dusuk derken iyimi kotumu canim ya.bebegimiz kiz olcak insallah.harmony test yaptrcaktim ama sonuc Allah korusun kotu ciksa ne yapabilirzki Allahin verdigi bi can.bebegide hissetmye basladim ama tektuk.
Canim risk oranin cok dusuk demek istedim.. korkma canim ya.. tup bebek yaptiranlarda nedense risk hep tavan, ya biraz para tuzagi gibi geliyor bana sanki.. Hic keyfini bozma.. ha risk 1/10 cikca telaslanmakta haklisin kaldiki onda bile 1/9 saglikli olma olasiligi var.. bosver sekerim, hamileliginin tadini cikar

Mrb ikili test degernz kacti? Prenaresti ne kadara yaptrdiniz ve kac haftalikti yaptrdiginzda bebeginiz?

Merhaba, ikili testte serum değer 1:266, yaş değer 1:262 çıkmıştı. Bu testi 13. haftada yaptırmıştım. Sonuçtan 10 gün sonra da Prenatest yaptırdım. Laboratuvarda değil doktorumun kliniğinde verdim kanı. 2100 T.L ödedik. Biogen laboratuvarı testi Almanya' ya gönderdi, 13 gün sonra sonucu aldık.

inş. canım ya oğluşun nasıl :)
bencede strese giriyor bebiş ama elimde değil canım.

Caniiimmm hic kafani takma ayrintilida belli olurdu zaten sen kafana taktikca cocuk da karninda stresi yasiyo snle beraber Rabbime birak dua et bol bol

inş. canım ya oğluşun nasıl :)
Buyuyo ablasi.. velet artik hic durmuyor gece gunduz her saat basi bir hissettiriyor kendini :)) Allahtan uykumu bolmuyor :)

Hersey guzel olucak Allahin izniyle canim, hiiic dert etme bir bakmissin dogmus kucaginda, bir bakmissin buyumus kosturuyor sagda solda :)

B
şunu söyleyeyim belki rahatlarsın bnm de hgc yüksekmiydi düşük müydü hatırlamıyorum da biyokimyasal risk 1/365 di ama kombine risk çok azdı bnde korkmuştum kan riski var diye ama çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu

Masallah cok sevindim gozunuz aydin olsun darisida saglikla benim ve tum bekleyenlerin bebegine olsun..

maşallah bizimkide baya hareketlendi ama uyandırmıyor daha :)

Valla benimde ki de hareketlendi ama ittiriyor bazen sadece bide seyiriyo gibi oluyo iyice hareketlenir sanirim bi aya kadar hayirlisiyla bi kucagima alip da 8 yillik hasretimi dindirseydim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…