- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.341
canım özel mesaj atmıştım sana bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu teyzesi darısı sizin bebişlerinize iyiki de amniyosentez yaptırmamışım Allah korusun ya birşey olsaydı....rabbim sağsalim doğum yapmanızı nasip etsin seninde bütün hamilelerinde canım....merhaba canım oğlumla ilgielniyorum aşırı yaramaz ve kucaktan inmeyen biri oldu a.s yaptırmadım hayırlısıyla doğumu bekliyorum bir yandan 25. haftadayım az kaldı sen nasılsın bebeğin nasıl.
bencede canım benim minik bir ay erken geldi ve 2000 kilo doğdu ve küvezde kaldı şuan iyi çok şükür sağlıklı olsunlarda kilo herzaman alınır buarada daha 2400 filan miniğimYa tatlım ben 2,5 kilo doğmuşum bu sağlıksız olduğum anlamınamı gelir yooo sonra topaç gibi olmuşum, boşver çokta abartma olduğu kadar artık..
Allah bağışlasın canım benimm.. Ben zamanında 2,5 doğmuşum ama :)))bencede canım benim minik bir ay erken geldi ve 2000 kilo doğdu ve küvezde kaldı şuan iyi çok şükür sağlıklı olsunlarda kilo herzaman alınır buarada daha 2400 filan miniğim
Hamdolsun canim bizde iyiyiz 25. haftayim bende insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize.Simdi de beni seker testi stresi sardi yarin gidecem istemiyorum aslinda ama yaptiracammerhaba canım oğlumla ilgielniyorum aşırı yaramaz ve kucaktan inmeyen biri oldu a.s yaptırmadım hayırlısıyla doğumu bekliyorum bir yandan 25. haftadayım az kaldı sen nasılsın bebeğin nasıl.
iyi olmana sevindim canım bende bu hafta içi şeker testi yaptıracam ilk bebeğimde biraz yüksek çıkmıştı diyet felan yaptırdı doktor bakalım bunda ne ditecek. inş. sorunsuz çıkar testin.Hamdolsun canim bizde iyiyiz 25. haftayim bende insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize.Simdi de beni seker testi stresi sardi yarin gidecem istemiyorum aslinda ama yaptiracam
esim yaptir dedi diye sen naptin yaptirdin mi seker yuklemesi
Mrb korkma canım en sağlıklı olanı normal doğum ben suan 2.hamileligimi yaşıyorum Allah nasip ederse yine normal istiyorum tabi doktorunda çok önemli yaklaşımı falanMerhabalar 32 haftalık gebeyim ve aralığın sonunda doğum yapacam Allah'ın izniyle. Normal doğumdan çok korkuyorum. Spinal doğum düşünüyorum. Tecrübeli anneler beni aydınlatırsanız sevinirim
Korkma gerçekten ewet sancı cekiosun ama evine geldiğinde bebisinle rahat ilgilenebiliosun Sezeryan la doğumda biraz sknti cekiosun cevremden biliorum cnmtabi ki de çok sağlıklı normal doğum ama ben panik birisiyim asla yapamam diyorum.
Bende yarın 4lu tarama testi sonucunu alcam stresten catlio basimKorkma gerçekten ewet sancı cekiosun ama evine geldiğinde bebisinle rahat ilgilenebiliosun Sezeryan la doğumda biraz sknti cekiosun cevremden biliorum cnm
canım benim 3lü riskli çıkmıştı ve şeker yüklemesini yaptırmadım birde onun stresiyle uğraşamam dedim doktoruma buarada bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım bence yükleme yapptırma tabiki sana kalmış ama.....sadece açlık ve tokluk şekerini ölçtürHamdolsun canim bizde iyiyiz 25. haftayim bende insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize.Simdi de beni seker testi stresi sardi yarin gidecem istemiyorum aslinda ama yaptiracam
esim yaptir dedi diye sen naptin yaptirdin mi seker yuklemesi
sağlıklı olsunda canım kilo sorun değilAllah bağışlasın canım benimm.. Ben zamanında 2,5 doğmuşum ama :)))
Ah kuzum ya, sana kolaylik olurdu gercektende.. olsun saglikli olsunda.. benim zippir bakalim ne yapacak, goyuslerim cok buyudu birde icmezse yazik olur vallasağlıklı olsunda canım kilo sorun değilah birde beni emse ama emmiyor malesef mama yiyor yaramazım
Ayy masallah gule gule buyut bebegini canim hayirlisiyla o gunleri bide ben gorseydim.Benim esim yaptir dedi diye yaptirdim valla sukur bisey cikmadi ama tedirgindim valla.Senin taraman yuksek cikmis ama bebegin iyi demi.Ben bu tarama testlerine hic inanmiyorum valla.canım benim 3lü riskli çıkmıştı ve şeker yüklemesini yaptırmadım birde onun stresiyle uğraşamam dedim doktoruma buarada bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım bence yükleme yapptırma tabiki sana kalmış ama.....sadece açlık ve tokluk şekerini ölçtür
senin minik inşallah emer canım ya benimki küvezde alıştı biberona sütümde yok emmeyince gelmedi yapacak birşey yok sağlıklı olsunda ne yapayımAh kuzum ya, sana kolaylik olurdu gercektende.. olsun saglikli olsunda.. benim zippir bakalim ne yapacak, goyuslerim cok buyudu birde icmezse yazik olur valla
bende ogünleri görür müyüm acaba diyordum çok şükür gördüm sende göreceksin inşallah canım hiç takma kafana o testlerin hepsi hikaye bir daha hamile kalırsam asla yaptırmam ayrıntılı usg hariç....test değerim yüksekti canım ama çok şükür miniğim iyi...Ayy masallah gule gule buyut bebegini canim hayirlisiyla o gunleri bide ben gorseydim.Benim esim yaptir dedi diye yaptirdim valla sukur bisey cikmadi ama tedirgindim valla.Senin taraman yuksek cikmis ama bebegin iyi demi.Ben bu tarama testlerine hic inanmiyorum valla.
canım şekerin nasıl çıktı bana 750 mğ içirdiler sonuçları doktor görmedi daha.Ayy masallah gule gule buyut bebegini canim hayirlisiyla o gunleri bide ben gorseydim.Benim esim yaptir dedi diye yaptirdim valla sukur bisey cikmadi ama tedirgindim valla.Senin taraman yuksek cikmis ama bebegin iyi demi.Ben bu tarama testlerine hic inanmiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?