- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.461
benimde tüp bebek ve risk 1.50 çıktı.ayrıntılı temiz 10 şubat doğum bakalım ne olacak.ben bir profesörün sitesinde testlere bakmadan burun kemiği oluştu ise down sendromu riski önemli ölçüde azalıyormuş umarım da öyle olur. tüp bebek olduğu için tarama testi yüksek çıkmış olabilir mi acaba?
canım nasılsın nerdesin hastaneden çıktın mı allahım yardımcın olsun.Masallah cok sevindim gozunuz aydin olsun darisida saglikla benim ve tum bekleyenlerin bebegine olsun..
1.50 Nasıl Canım benim 1/378 çıktı kombine risk demibenimde tüp bebek ve risk 1.50 çıktı.ayrıntılı temiz 10 şubat doğum bakalım ne olacak.
Suan evdeyim ayin 11 inde tekrar hastneye yatrp takip etcek bebegin suyu azalmis bide gelisimi skintili dua et bize olurmu.sen nasilsincanım nasılsın nerdesin hastaneden çıktın mı allahım yardımcın olsun.
Allah yardımcınız olsun. Kaç haftalık neden böyle olmuş kiSuan evdeyim ayin 11 inde tekrar hastneye yatrp takip etcek bebegin suyu azalmis bide gelisimi skintili dua et bize olurmu.sen nasilsin
Amin.amniyosentez yaptrmadin risk 1/173 du tup bebekti.cok kanamam oldu ilk haftalrda.sonra bebegin gelisiminde skinti gorduler detaylida geriden geliyordu gelisimi daha dogrusu kol ve bacaklari suan 6 hafta geridenmis bu durumda bi cok hastaliktan suphelniliyor ama ne oldugunu Rabbimden baska kimse bilmiyor Rabbimin mucizesi olurda saglikla hayirla dogar insallah yavrumAllah yardımcınız olsun. Kaç haftalık neden böyle olmuş ki
Peki normal ultrasonda anlamadılar mı geriden geldiğini? Şuan durum Nasıl canım iyi misiniz?Amin.amniyosentez yaptrmadin risk 1/173 du tup bebekti.cok kanamam oldu ilk haftalrda.sonra bebegin gelisiminde skinti gorduler detaylida geriden geliyordu gelisimi daha dogrusu kol ve bacaklari suan 6 hafta geridenmis bu durumda bi cok hastaliktan suphelniliyor ama ne oldugunu Rabbimden baska kimse bilmiyor Rabbimin mucizesi olurda saglikla hayirla dogar insallah yavrum
Yaş yükselince risk de yükselir 2li testte. ama bu illa bebekte anomali olacak anlamına gelmez. kaç çıktı yaş faktörü?Selam arkadaşlar aranızda yaşdan dolayı ikili testi mormal olmayan varmı
38 yaşındayım sadece yaşa baglı yüksek dedi doktorum 1:223 çıktı. İki tane test önerdi doktorumYaş yükselince risk de yükselir 2li testte. ama bu illa bebekte anomali olacak anlamına gelmez. kaç çıktı yaş faktörü?
amniyosentez yada cvs yapılacaktır. ben bi problem olduğunu düşünmüyorum ama yaptır bence içinde şüphe kalmasın :) ablam 36 yaşında hamile kaldı yaş riski onun da yüksek çıkmıştı ama o ne olursa olsun doğurucam dedi hiç başka bi test yaptırmadı. sadece detaylı ultrason önemli 21. haftada. topalak suratlı 4 kg oğluşu doğdu :) sakın buna tutulupta kendini ve bebeğini üzme38 yaşındayım sadece yaşa baglı yüksek dedi doktorum 1:223 çıktı. İki tane test önerdi doktorum
Ben aslında bu sonucu bekliyordum bir çok kişi yaptırma dedi ikili testi . Benim kız kardeşimde ve gelinimizedede ikili testde problem çıktı o bir ayda gitmedigi prof kalmadı çok şükür saglıklı bebegi doktorumada dedim ben aldırmayı düşünmüyorum başka herhangi bi testde yaptırmak istemiyorum dedim hakkımızda hayırlısıamniyosentez yada cvs yapılacaktır. ben bi problem olduğunu düşünmüyorum ama yaptır bence içinde şüphe kalmasın :) ablam 36 yaşında hamile kaldı yaş riski onun da yüksek çıkmıştı ama o ne olursa olsun doğurucam dedi hiç başka bi test yaptırmadı. sadece detaylı ultrason önemli 21. haftada. topalak suratlı 4 kg oğluşu doğdu :) sakın buna tutulupta kendini ve bebeğini üzme
aynen öyle canım hiç içini bulandırmaya gerek yok. ben de 2li yaptırdım bi daha sadece 21de detaylı ultrason yaptırıcam o kadar. rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah :)Ben aslında bu sonucu bekliyordum bir çok kişi yaptırma dedi ikili testi . Benim kız kardeşimde ve gelinimizedede ikili testde problem çıktı o bir ayda gitmedigi prof kalmadı çok şükür saglıklı bebegi doktorumada dedim ben aldırmayı düşünmüyorum başka herhangi bi testde yaptırmak istemiyorum dedim hakkımızda hayırlısı
Bende iyi bir profosör ayarlayıp ayrıntılı ultrasyona girecegim 17,22 hafta arası dediamniyosentez yada cvs yapılacaktır. ben bi problem olduğunu düşünmüyorum ama yaptır bence içinde şüphe kalmasın :) ablam 36 yaşında hamile kaldı yaş riski onun da yüksek çıkmıştı ama o ne olursa olsun doğurucam dedi hiç başka bi test yaptırmadı. sadece detaylı ultrason önemli 21. haftada. topalak suratlı 4 kg oğluşu doğdu :) sakın buna tutulupta kendini ve bebeğini üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?