Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Yani testi riskli cikip temiz sonuc alan insan cok fazla her riskli sonucta olumsz bisey cikmiyo tabiki ama endiselenmemek elde degilki ben kendime cok kiziyorm ya nana gerek yok dortluye dedilet ben durmadm yaptrdm simdide endiseleniyorm yazilarda hep dio ne kadar cok test o kadar yaniltici sonuc verir die.Istersen goz at bi prof hakan yarali gebelikte yara testleri falan die yaz bi bak

ben bir profesörün sitesinde testlere bakmadan burun kemiği oluştu ise down sendromu riski önemli ölçüde azalıyormuş umarım da öyle olur. tüp bebek olduğu için tarama testi yüksek çıkmış olabilir mi acaba?

benimde tüp bebek ve risk 1.50 çıktı.ayrıntılı temiz 10 şubat doğum bakalım ne olacak.

Allah yardımcınız olsun. Kaç haftalık neden böyle olmuş ki
Amin.amniyosentez yaptrmadin risk 1/173 du tup bebekti.cok kanamam oldu ilk haftalrda.sonra bebegin gelisiminde skinti gorduler detaylida geriden geliyordu gelisimi daha dogrusu kol ve bacaklari suan 6 hafta geridenmis bu durumda bi cok hastaliktan suphelniliyor ama ne oldugunu Rabbimden baska kimse bilmiyor Rabbimin mucizesi olurda saglikla hayirla dogar insallah yavrum

Peki normal ultrasonda anlamadılar mı geriden geldiğini? Şuan durum Nasıl canım iyi misiniz?

38 yaşındayım sadece yaşa baglı yüksek dedi doktorum 1:223 çıktı. İki tane test önerdi doktorum
amniyosentez yada cvs yapılacaktır. ben bi problem olduğunu düşünmüyorum ama yaptır bence içinde şüphe kalmasın :) ablam 36 yaşında hamile kaldı yaş riski onun da yüksek çıkmıştı ama o ne olursa olsun doğurucam dedi hiç başka bi test yaptırmadı. sadece detaylı ultrason önemli 21. haftada. topalak suratlı 4 kg oğluşu doğdu :) sakın buna tutulupta kendini ve bebeğini üzme

Ben aslında bu sonucu bekliyordum bir çok kişi yaptırma dedi ikili testi . Benim kız kardeşimde ve gelinimizedede ikili testde problem çıktı o bir ayda gitmedigi prof kalmadı çok şükür saglıklı bebegi doktorumada dedim ben aldırmayı düşünmüyorum başka herhangi bi testde yaptırmak istemiyorum dedim hakkımızda hayırlısı

aynen öyle canım hiç içini bulandırmaya gerek yok. ben de 2li yaptırdım bi daha sadece 21de detaylı ultrason yaptırıcam o kadar. rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah :)

Bende iyi bir profosör ayarlayıp ayrıntılı ultrasyona girecegim 17,22 hafta arası dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…