- 7 Şubat 2015
- 117
- 31
- 18
- 37
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.501
sabır canım sayılı gün geçiyor su içmeyi ihmal etme...
merakın gidecekte ne olacak bi çaresi var mı yok bi müdahele yapılıo mu yok ? amniosentez kesin sonuç en erken 3 haftada çıkıo o zaman geçmio bitmio insana ömür gibi gelio beni uyaran olsaydı ya da şimdiki kafam olsaydı yaptırmazdım çünkü aldırmayı bir an olsun düşünmedim eğer ikili test sırasında burun kemiği görünüosa bu senin ,çin büyük umut... epey suyum geldi ama ben su içmeme çok dikkat ederdim bebişimde saolsun çok çişliymiş3 gün hastanede yattım günde 1500 mg antibiyotik aldım sağlam olan bir bebeği kaybediodum üstelik doktor hatasıda deildi iyi bir ünide iyi bir doktor yaptı amniosentezimi ... buarada bana genetik doktoru sonucu verirken ne dedi biliomusunuz sonuçta biz bulduğumuz kromozomlarla çalıştık onlar sağlıklı ama olur ki mutasyon olur birleşme olur olurda olur yüzde yüz bir sonuç deil dedi beynimden vuruldum resmen tamam yüzde 95 sonuç veriolar ama kendi uzerlerinde sorumluluk kalmasın die bunları soyluyorlar ankara da mı yaşıosunuz?
Çabuk geçtiğini bende biliyorum hiçbir test kesin sonuç vermiyor zaten hepsi ihtimal insaniz sonuçta bizde beynimizi kemirip durur sonuçta şu iş ye özen gösteriyorum bende suyu seven biriyim Allahtan senin hangi testin riskli ve değerlerin kac çıktı canimsabır canım sayılı gün geçiyor su içmeyi ihmal etme...
[/QUOTE]Sen 20. Haftada mı detaylı ultrasyona gireceksin bana 18 ,22 hafta arası dedi ben mersinde iyi bir profosor olmadıgı için ya kayseride yada adanada bir profosor araştırıp gidecegim 15 tatile denk gelseydi istnbula gelecegim orda bir profosor dedi doktorum bakalım artık neresi olursa haftaya konturolum var daha detaylı konuşurum doktorumla o anda sanki dilim tutulmuş gibi hiç birşey soramadım
[/QUOTE]Sen 20. Haftada mı detaylı ultrasyona gireceksin bana 18 ,22 hafta arası dedi ben mersinde iyi bir profosor olmadıgı için ya kayseride yada adanada bir profosor araştırıp gidecegim 15 tatile denk gelseydi istnbula gelecegim orda bir profosor dedi doktorum bakalım artık neresi olursa haftaya konturolum var daha detaylı konuşurum doktorumla o anda sanki dilim tutulmuş gibi hiç birşey soramadım
benim doktorum Arzu hoca, saffet hocayla birlikte çalışıyor:) Filiz hoca Doçent şu an zaten buradaki tek parenatolog.bilemiyorum ama 15 dakika iyi bir süre bence tek tek bakıyor zaten arkadaşımda gitti. ama tabi kafanı karıştırmak istemiyorum sen bilirsin adana yada kayseri için nerede rahatlarsamersinde doktorun kim
Aaa ne tasedüf benim doktorumda arzu hanım çok iyi bi doktor ben normalde kayseriliyim orda bildigim iyi bir profosor var gitme imkanım olursa hem ailemi görmüş olacagım hemde doktor için sistem de var parenatolog ama hiç önermembenim doktorum Arzu hoca, saffet hocayla birlikte çalışıyor:) Filiz hoca Doçent şu an zaten buradaki tek parenatolog.bilemiyorum ama 15 dakika iyi bir süre bence tek tek bakıyor zaten arkadaşımda gitti. ama tabi kafanı karıştırmak istemiyorum sen bilirsin adana yada kayseri için nerede rahatlarsa
evet bende Arzu hocadan çok memnunum, inşallah detaylıda bişey çıkmaz dediğim gibi çok dua ediyorum.haberleşelim.Aaa ne tasedüf benim doktorumda arzu hanım çok iyi bi doktor ben normalde kayseriliyim orda bildigim iyi bir profosor var gitme imkanım olursa hem ailemi görmüş olacagım hemde doktor için sistem de var parenatolog ama hiç önermem
Evet sadece yaş riski geç saatde bile olsa arzu hanımla cep ile ulaşıyorumevet bende Arzu hocadan çok memnunum, inşallah detaylıda bişey çıkmaz dediğim gibi çok dua ediyorum.haberleşelim.
seninde benim gibi sadece yaş riskin mi vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?