Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Çok sagol ama bilmiyorum nasıl geçecek gunler Allah o kadar büyük ki ne eyrlerse güzel eyler birsey çıksa dahi bir cana kiymak benim haddime düşer mi ki asla yapmam yapamam bunu bu kadar beklemisken bu kadar sıkıntı cikmisken bu mucize olarak geldi bana Allah ima şükürler olsun Allaha siginmaktan başka yapacak birseyim yok Allah dualarimizi kabul etsin benim gibi kafası karışık olan butun anne adaylarininda hayirli ve saglikla bebeklerini kucaklarini alirlar insallah zor elbette ama başarmak bizim elimizde doktorumun dediği gibi cocugum saglikli deyip hamileligini rahat bir şekilde geçirmeye çalışacaksın kolay değil elbette ama inanmak başarmanın yarisidir ya sabır

merakın gidecekte ne olacak bi çaresi var mı yok bi müdahele yapılıo mu yok ? amniosentez kesin sonuç en erken 3 haftada çıkıo o zaman geçmio bitmio insana ömür gibi gelio beni uyaran olsaydı ya da şimdiki kafam olsaydı yaptırmazdım çünkü aldırmayı bir an olsun düşünmedim eğer ikili test sırasında burun kemiği görünüosa bu senin ,çin büyük umut... epey suyum geldi ama ben su içmeme çok dikkat ederdim bebişimde saolsun çok çişliymiş 3 gün hastanede yattım günde 1500 mg antibiyotik aldım sağlam olan bir bebeği kaybediodum üstelik doktor hatasıda deildi iyi bir ünide iyi bir doktor yaptı amniosentezimi ... buarada bana genetik doktoru sonucu verirken ne dedi biliomusunuz sonuçta biz bulduğumuz kromozomlarla çalıştık onlar sağlıklı ama olur ki mutasyon olur birleşme olur olurda olur yüzde yüz bir sonuç deil dedi beynimden vuruldum resmen tamam yüzde 95 sonuç veriolar ama kendi uzerlerinde sorumluluk kalmasın die bunları soyluyorlar ankara da mı yaşıosunuz?

canım tekirdağ da yaşıyorum ama kayınvalidemler ankara da yaşıyor. onlar da istersen buraya gel burada ki doktorlarda ilgilensin burada da yaptırabilirsin dediler hatta bir ara gata ya mı gitsem dedim.
sen hangi üniversitede hangi doktora yaptırdın

sabır canım sayılı gün geçiyor su içmeyi ihmal etme...
Çabuk geçtiğini bende biliyorum hiçbir test kesin sonuç vermiyor zaten hepsi ihtimal insaniz sonuçta bizde beynimizi kemirip durur sonuçta şu iş ye özen gösteriyorum bende suyu seven biriyim Allahtan senin hangi testin riskli ve değerlerin kac çıktı canim

Canim aminosentezi eger aldirmayi kesin dusunuyorsan yaptir ancak ne olursa olsun kabulun diyorsan hiç yelten me bile önce riskin nedir çok mu düşük çok iyi düşünmek lazim elbette beynini yiyip bitiririz ama ya sabir demekten başka ne yapabiliriz

burdan isim vermek doğru olmaz olumsuz bir sonuçla karşılaştığım için ama şanslısın şunu soyleyim ankara eyüp ekici die bir doktor var kendisi radyolog yıllarca doğum hastanelerinde çalışmış türlü türlü vaka görmüş biri biraz pahalı ( 350 tl ) o kişiye ultrasona git sana diorki sonuçta Allah bilir herşeyi ama senin çocuğun yüzde doksan sağlıklı dedi bana 13. haftada nitekim oyle oldu hatta bana amniosentezi önermedi bence yaptırma dedi aptal kafam dinlemedim yıllardır bilinen bir kişi ankara kesinlikle öneririm canım ... benim ikli test,m riskli çıkmıştı 148de 1 di sanırım ... ben bebeğimin herşeyini gördüm onun ekranında aslında sağlıklı olduğunu düşünüodum o gün müthiş rahatlamıştım ama kafamı çok karıştırdılar kendime ne kadar kızsam azdır...

buarada sana sayfalarca çıktı vermio bil yani ama o kişiye güven bana dua etceksin KİMLE KARŞILAŞSAM evet bende ona gittim diodu ... ne kadar şanslısın ki kvler ankarada ...

gata da iyi bir hastane orda da riskli gebelik uzmanına gidebilirsin tabiki senin tercihin ama bence eyüp beyin özel muayenesine gitmelisin...

[/QUOTE]
bende Mersindeyim:) Filiz hocaya gidecegim, tabi Adanadada tanıdık hoca var gidebilirim ama tercih etmiyorum. burada 15 dakikada yapıyorlar diye insanlar az diyorlarmış ama adanada yarım saat sürüyormuş. açıkcası ben burda halletmeyi düşünüyorum.

[/QUOTE]
benimde 26 Ocakta kontrolüm var 20. haftada yollayacagım dedi benim doktorum bende son randevuda böyle olunca dilim tutuldu konuşamadım:) bu sefer soracagım. hatta bana 3 lü test bile yaptırmayacak. ya ben aslında çok kafamı karıştırmak istemiyorum bilmiyorum,mutlu geçirmek istiyorum hamileliğimi ama böyle sıkıntı oldu inşallah detaylı sıkıntısız olur:)

benimde 26 Ocakta kontrolüm var 20. haftada yollayacagım dedi benim doktorum bende son randevuda böyle olunca dilim tutuldu konuşamadım:) bu sefer soracagım. hatta bana 3 lü test bile yaptırmayacak. ya ben aslında çok kafamı karıştırmak istemiyorum bilmiyorum,mutlu geçirmek istiyorum hamileliğimi ama böyle sıkıntı oldu inşallah detaylı sıkıntısız olur:)[/QUOTE]
Filiz hoca profosormü ben mersinde araştırdım hiç duymadım ismini saffet dilege gitmiştim gecen sene düşük yaptıgımda benim kendi kadın dogumcumda saffet beyle çalışıyor.normalde yarım saat bakıyorlar detaylı ultrasyonda 15 dakika bencede az dün benimle aynı tüp bebek yaptıran bi arkadaşın da yaşdan dolayı risk çıkmış ama doktoru risk yok demiş normal bu demiş

mersinde doktorun kim
benim doktorum Arzu hoca, saffet hocayla birlikte çalışıyor:) Filiz hoca Doçent şu an zaten buradaki tek parenatolog.bilemiyorum ama 15 dakika iyi bir süre bence tek tek bakıyor zaten arkadaşımda gitti. ama tabi kafanı karıştırmak istemiyorum sen bilirsin adana yada kayseri için nerede rahatlarsa

Aaa ne tasedüf benim doktorumda arzu hanım çok iyi bi doktor ben normalde kayseriliyim orda bildigim iyi bir profosor var gitme imkanım olursa hem ailemi görmüş olacagım hemde doktor için sistem de var parenatolog ama hiç önermem

evet bende Arzu hocadan çok memnunum, inşallah detaylıda bişey çıkmaz dediğim gibi çok dua ediyorum.haberleşelim.
seninde benim gibi sadece yaş riskin mi vardı?

15 dk gayet yeterli bir süre sonuçta ultrasonda faydalı bişi deil ki işin ehli kişi 15 dk herşeyi görür önemli olan kişiye güven...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…