- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.521
Cnm aminosentez tecrubeni anlatrmisn neler oldu suyun gelince nasil oldu bebegin seninlemikabul etmemekle bence çok iyi yapmışsın şuan farkında diilsin ama olacaksın emin ol... ben aminosentez olmuş sonrasında suyu gelmiş biri olarak soyluorum bebeğiniz sağlıklı olmasada doğurmak niyetinde iseniz aminosentez yaptırmayın ... içiniz rahat edecekse şu amerikaya lmanyaya gonderilen kan testlerinden yaptırın herşey Allah tan buna kalpten inanın ... bebeğinize bol bol dua okuyun sağlıklı olması için dua edin...
Canım ne büyük talihsizlik. Cok gecmis olsun. Bende yaptirdim ama ne agri ne sizinti nede farkli birseyle karsilasmadim.. Acikcasi bir daha ki hamileligimdede ikili test filan yaptirmayip amniosentez yaptiricam cunku suan icin tam sonuc veren bu.tşk ederim ben yaşadım kimse yaşasın istemem...
Benim ikili tarama testimde biraz yüksek çıktı.. her zamanki teraneler yine ister amniyosentez ister harmony test dediler.. ben o gün çok ağladım. aldırmayı düşünmedim açıkcası. o gece bebeğim rüyama girdi bana anne ben sağlıklıyım beni aldırma dedisenin tercihin tabi canım bişi dyemem ... ben sadece yaptırma die öneride bulunurum ...
Bence yaptiran insanlarida bu sekilde korkutmamalisin.. 35 yas ustu nerdeyse zorunlu.. herkesinde harmony testi yaptiracak imkani olmayabilir, ayrica amniyosentez gibi kesin bir sonuc vermedigi gerceginide goz onunde bulundurursak, cokta tercih etmez doktorlar. Tarama alani dar cunku.senin tercihin tabi canım bişi dyemem ... ben sadece yaptırma die öneride bulunurum ...
amin inşallah. hepimizin bebeklerine sağlık versin Allah'ım.inşallah testiniz temiz çıkar sağlıkla alırsınız kucagınıza...
Canım benim doktorum sadece ikili teste güven üçlü dörtlü testler kesin sonuç vermiyor demişti. benimde ikili taramam 1/378 çıktı sınırda yada risk grubunda değil ama çok da iç rahatlatıcı değil. yalnız en sonunda doktorum yaptırmak istemiyorsan hiçbişey yaptırma dedi çünkü benim ultrasonda gördüğüm bulgular tamamen olumlu dedi. bende öyle düşünmek istiyorum. haftaya ayrıntılı ultrason var merakla bekliyorum hadi bakalımm..amin inşallah. hepimizin bebeklerine sağlık versin Allah'ım.
yaa 4lüyü yaptırmasaydım şu an mutlu mesut hayatıma devam ediyor olacaktım. ama yapıldı bir kere ve benim içime kurt düştüCanım benim doktorum sadece ikili teste güven üçlü dörtlü testler kesin sonuç vermiyor demişti. benimde ikili taramam 1/378 çıktı sınırda yada risk grubunda değil ama çok da iç rahatlatıcı değil. yalnız en sonunda doktorum yaptırmak istemiyorsan hiçbişey yaptırma dedi çünkü benim ultrasonda gördüğüm bulgular tamamen olumlu dedi. bende öyle düşünmek istiyorum. haftaya ayrıntılı ultrason var merakla bekliyorum hadi bakalımm..
Canım şuan böyle keşke yaptırmasaydık diyoruz ama hele ki ilk gebelikse bilemiyoruz. tecrübesiz oluyoruz. inşallah canım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.. ama ben inanıyorum ki dokuz ayı rahat geçirebilen endişesiz bir anne yok :/yaa 4lüyü yaptırmasaydım şu an mutlu mesut hayatıma devam ediyor olacaktım. ama yapıldı bir kere ve benim içime kurt düştütam 4 ay bitti cinsiyeti de öğrendim rahata erdim derken bir de bunun sonucunu bekleyeceğim şimdi. inşallah iyi çıkar. insan bebeğinde en ufak bir hastalık çıksın istemez annelik böyle bir şeymiş demek ki. hele ki haftalar geçtikçe daha çok bağlanıyorum ona. sonuclarımız iyi çıkar inşallah sağlıkla kavuşuruz.
doğru söylüyorsun zor işmiş. dışarıdan göründüğü gibi değilmiş.ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dön inşallah sen de .Canım şuan böyle keşke yaptırmasaydık diyoruz ama hele ki ilk gebelikse bilemiyoruz. tecrübesiz oluyoruz. inşallah canım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.. ama ben inanıyorum ki dokuz ayı rahat geçirebilen endişesiz bir anne yok :/
aynen öyleymiş canım. inşallah öyle olur canım benim hepimiz güzel haberler alırız inşallahdoğru söylüyorsun zor işmiş. dışarıdan göründüğü gibi değilmiş.ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dön inşallah sen de .
İlk gebeliğiniz mi ?yaa 4lüyü yaptırmasaydım şu an mutlu mesut hayatıma devam ediyor olacaktım. ama yapıldı bir kere ve benim içime kurt düştütam 4 ay bitti cinsiyeti de öğrendim rahata erdim derken bir de bunun sonucunu bekleyeceğim şimdi. inşallah iyi çıkar. insan bebeğinde en ufak bir hastalık çıksın istemez annelik böyle bir şeymiş demek ki. hele ki haftalar geçtikçe daha çok bağlanıyorum ona. sonuclarımız iyi çıkar inşallah sağlıkla kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?