Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

kızlar yarın üçte bebeğime kavuşacağım bu mesajımı gören herkesten dualarını istiyorum sağlıkla kavuşayım oğluma
Canim alah yardimcin olsun saglikla kucaguna al ins nolur doğum yapınca ihmal etme haber ver çünkü burda gerçekten umut oluyor . Bende cumartesi sabah doğum yapıcam benim de 3 riskli ydi kalpte de parlama var başka test yaptirmadim sende bana dua et nolur

İnsallah arka arkaya iyi haberleri veririz hemen anlaşılır mı bilemiyorum gerçi o kadar çok araştırdım ki ben bile görünce anlarım gibi geliyor haber veririm hemen doğumdan sonra benimde üçlü çok yüksek riskli buradaki en yüksek risklerden hatta inşallah her şey iyi olacak dualarım başta kendi bebeğim olmak üzere tüm annelerle ve bebeklerle

Sezaryenla olmasına rağmen zor bir doğumdu sancım ağrım çok ama çok mutlluyum oğlum çok iyi şuanda kendi doktorum iki çocuk doktoru görüntü olarak down sendromuna ilişkin bir şey yok dediler fiziksel belirtilerin hiç biri yok ama genetik test yaptırmalımıyım bilmiyorum öyle bir psikolojim oldu ki aklımdan atamıyorum sürekli oğlumu inceliyorum bir şey var mı diye durumlar böyle

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun darisi tum bekleyenlerin basina.

Kizlar 17 haftalik hamileyim uclu testimde 1/222 oraninda risk cikdi kotu@oldum baska@bi doktor kalbi bobrekleri@iyi hersey yolunda@dedi ama anne yuregi iste

12+3 gebeyim bugun ikili test icin doktora gittim ensesi kalin dedi doktorum 3 un ustundeymis sevk verdi ama icim yandi bu amniyosentezden bahsetti ins sorun cikmaz ve duzelir bebegim

Merhaba dün ikili test sonucunu aldım yüksek çıktığı için amniyosenyez yaptirmam gerektiğini soyledi. İçinizde yaptıran var mi? Tehlikeli diye duydum çok korkuyorum

Selam herkeze bugun 3lu testim 157 % 1 cikti cok kotuyum 16+3 gebeyim ,bu yurt disina kan tahlili yaptiran varmi garantimidir? Amniyosentez dedi ama korkuyorum yaptiramamda,inşallah hepimizin bebisleri saglikla dogarlar

Benimle ayni oranda olan varmi ?

Yarin perinatologa gidicem dua edin lütfen

Merhaba canım 3 lü test yüzünden hamileliğinin yarısından fazlasını kendine zehir etmiş çocuğunu kabullenmemiş bir anne olarak yazıyorum. Risk oranı 203/1 di benimki amniyosentezden nedense korktum yurtdışına kanda göndermedim recep hasa gittim inan çok iyi bir dr bana bir sorun olmadığını eğer içimin rahat etmesini istersem amniyosentez yaptirabilecegimi söyledi. Niye yalan söyleyeyim niyetimde vardı .yaptırmaya gittiğim gün drun lakayt tavrı 500 tl varmı varsa ben hemen yaparım tarzı konuşması (bu arada devlet hastanesi burası )beni o anda Soguttu karar vermemi beklerlerken ben oradan kaçtım.geri kalan 6 ay ne yediğimden ne yaşamdan zevk aldım sonuç allahıma hamdolsun suan gözlerinin içine bakarken içimin titredigi sağlıklı evladım. Oldu benim size onerecegim recep bey ve dua çok dua ettim yasin ler okuttum. Okudum tefriciye okudum inşaallah sizinde sonucunuz gUzel olur
A

Cok sevindim canim darisi benimle cocugumun basina insallah,recep by hangi hastanede ?
Ben bugun ayrintili ultrasona girdim gayet saglikli cok cok iyi dedi dr.sana kalmis dedi ben ilsambyaptirmazdim dedi,bizde amniyo istemiyoruz korkuyorum ben cok,su yurt diai kan testi varya ondan yaptirsammi diye dusunuyorum birazda pahali tabi ,bakalim yarin 4 lu test yaptiricam

Recep bey hastanede değil canım Şişli de key plazada muaye hanesi var randevu almakta çok zor sadece riskli gebelerde bakıyor internete girdiğinde telefonu çıkıyor zaten

Recep bey hastanede değil canım Şişli de key plazada muaye hanesi var randevu almakta çok zor sadece riskli gebelerde bakıyor internete girdiğinde telefonu çıkıyor zaten

Teşekkür ler tatlım,yarinda gidiyim su 4lu testimi yaptiriyimda temiz cikarsa gitmem ,genede bakiyim dr,a arastiriyim lazim olur bakarsin

Allahim su mubarek gun hurmetine hepimizin bebislerine saglik versin..bende ayni durumu yasadim Allah kimseleri evladiyla.imtihan etmesin ..cokk zorr ..doğumuma daha epeyce zaman var cok endişeliyim dua edelim canimm

Okurken agladim hickiriklara boguldumm ins bende sizin gibi saglikla bebegime kavusurumm inanin demissiniz yha gozlerine bakinca icim titriyo bu cumle beni bitirdi ..annelik farkli bisey.. Allah yavrunuza saglikli omur versinnn..benim ve bebegim icinde dua ederseniz cok mutlu olurumm

Arkadaşlar benim 2li testim çok iyi 3lü testim 36/1 oranında yüksekti burda çok yazdım belki okumuşsunuzdur belki bu kadar sayfa içinde en yüksek iki üç orandan biri benimdi sizler 200/1 170/1 gibi oranlara çok endişeleniyorsunuz düşünün benim 36/1 di ve ben amniyosentez yaptırmamıştım sadece ankarada eyüp ekici var özellikle yazıyorum okuyanlara faydası olsun diye çok tecrübeli bir doktor o çocuğumun iyi olduğunu söylemişti bende eğer amniyo sonucu kötü gelirse aldırma düşüncesi oluşabilir diye sonucun kötü olmasından korktuğumdan yaptırmadm ne yalan söyleyeyim şimdi olsa aynı kararı vermezdim çünkü 15inci haftamdan sonra ne yerdeydim ne gökte boğazımda bir düğüm kalbimde bir sızı bekledim gerçekten çok zordu velhasıl bebeğime kavuşalı 3 hafta oldu down sendromu yok ama ben 2 hafta boyunca hala çocuğumu inceledim kimseye söylemeden o psikolojiyi zor atlattım kendimce yorumlarım şöyle bu testler ister ikili ister üçlü dörtlü farketmez riskiniz varsa ehil bir elde amniyosentez yaptırın kendinizi çok fazla yıpratmayın çünkü çok ağır bir psikoloji doğumda bile sürekli hıçkırarak ağladım hep downlu mu diye sayıkladım hep 3 çocuk isteyen ben ikinciyi bile düşünemiyorum kötü geçen hemileliğimden dolayı ama her şey Allahtan çoğunlukla testler tertemiz çıkıyor ama downlu oluyor Allah kalbinize ferahlık versin herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine

Allahim su mubarek gun hurmetine hepimizin bebislerine saglik versin..bende ayni durumu yasadim Allah kimseleri evladiyla.imtihan etmesin ..cokk zorr ..doğumuma daha epeyce zaman var cok endişeliyim dua edelim canimm

Amin canım,senın neyin var sanada cok gecmıs olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…