- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #4.001
Canim alah yardimcin olsun saglikla kucaguna al ins nolur doğum yapınca ihmal etme haber ver çünkü burda gerçekten umut oluyor . Bende cumartesi sabah doğum yapıcam benim de 3 riskli ydi kalpte de parlama var başka test yaptirmadim sende bana dua et nolurkızlar yarın üçte bebeğime kavuşacağım bu mesajımı gören herkesten dualarını istiyorum sağlıkla kavuşayım oğluma
İnsallah arka arkaya iyi haberleri veririz hemen anlaşılır mı bilemiyorum gerçi o kadar çok araştırdım ki ben bile görünce anlarım gibi geliyor haber veririm hemen doğumdan sonra benimde üçlü çok yüksek riskli buradaki en yüksek risklerden hatta inşallah her şey iyi olacak dualarım başta kendi bebeğim olmak üzere tüm annelerle ve bebeklerleCanim alah yardimcin olsun saglikla kucaguna al ins nolur doğum yapınca ihmal etme haber ver çünkü burda gerçekten umut oluyor . Bende cumartesi sabah doğum yapıcam benim de 3 riskli ydi kalpte de parlama var başka test yaptirmadim sende bana dua et nolur
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun darisi tum bekleyenlerin basina.Sezaryenla olmasına rağmen zor bir doğumdu sancım ağrım çok ama çok mutlluyum oğlum çok iyi şuanda kendi doktorum iki çocuk doktoru görüntü olarak down sendromuna ilişkin bir şey yok dediler fiziksel belirtilerin hiç biri yok ama genetik test yaptırmalımıyım bilmiyorum öyle bir psikolojim oldu ki aklımdan atamıyorum sürekli oğlumu inceliyorum bir şey var mı diye durumlar böyle
Canim doğum yaptım çok şükür bebegim sagikliFerda 88 çoktan doğum yapmış olmanız lazım bebek nasıl merak içindeyim haber vermediniz
Merhaba canım 3 lü test yüzünden hamileliğinin yarısından fazlasını kendine zehir etmiş çocuğunu kabullenmemiş bir anne olarak yazıyorum. Risk oranı 203/1 di benimki amniyosentezden nedense korktum yurtdışına kanda göndermedim recep hasa gittim inan çok iyi bir dr bana bir sorun olmadığını eğer içimin rahat etmesini istersem amniyosentez yaptirabilecegimi söyledi. Niye yalan söyleyeyim niyetimde vardı .yaptırmaya gittiğim gün drun lakayt tavrı 500 tl varmı varsa ben hemen yaparım tarzı konuşması (bu arada devlet hastanesi burası )beni o anda Soguttu karar vermemi beklerlerken ben oradan kaçtım.geri kalan 6 ay ne yediğimden ne yaşamdan zevk aldım sonuç allahıma hamdolsun suan gözlerinin içine bakarken içimin titredigi sağlıklı evladım. Oldu benim size onerecegim recep bey ve dua çok dua ettim yasin ler okuttum. Okudum tefriciye okudum inşaallah sizinde sonucunuz gUzel olur
A
Recep bey hastanede değil canım Şişli de key plazada muaye hanesi var randevu almakta çok zor sadece riskli gebelerde bakıyor internete girdiğinde telefonu çıkıyor zaten
Allahim su mubarek gun hurmetine hepimizin bebislerine saglik versin..bende ayni durumu yasadim Allah kimseleri evladiyla.imtihan etmesin ..cokk zorr ..doğumuma daha epeyce zaman var cok endişeliyim dua edelim canimmSelam herkeze bugun 3lu testim 157 % 1 cikti cok kotuyum 16+3 gebeyim ,bu yurt disina kan tahlili yaptiran varmi garantimidir? Amniyosentez dedi ama korkuyorum yaptiramamda,inşallah hepimizin bebisleri saglikla dogarlar
Benimle ayni oranda olan varmi ?
Yarin perinatologa gidicem dua edin lütfen
Okurken agladim hickiriklara boguldumm ins bende sizin gibi saglikla bebegime kavusurumm inanin demissiniz yha gozlerine bakinca icim titriyo bu cumle beni bitirdi ..annelik farkli bisey.. Allah yavrunuza saglikli omur versinnn..benim ve bebegim icinde dua ederseniz cok mutlu olurummMerhaba canım 3 lü test yüzünden hamileliğinin yarısından fazlasını kendine zehir etmiş çocuğunu kabullenmemiş bir anne olarak yazıyorum. Risk oranı 203/1 di benimki amniyosentezden nedense korktum yurtdışına kanda göndermedim recep hasa gittim inan çok iyi bir dr bana bir sorun olmadığını eğer içimin rahat etmesini istersem amniyosentez yaptirabilecegimi söyledi. Niye yalan söyleyeyim niyetimde vardı .yaptırmaya gittiğim gün drun lakayt tavrı 500 tl varmı varsa ben hemen yaparım tarzı konuşması (bu arada devlet hastanesi burası )beni o anda Soguttu karar vermemi beklerlerken ben oradan kaçtım.geri kalan 6 ay ne yediğimden ne yaşamdan zevk aldım sonuç allahıma hamdolsun suan gözlerinin içine bakarken içimin titredigi sağlıklı evladım. Oldu benim size onerecegim recep bey ve dua çok dua ettim yasin ler okuttum. Okudum tefriciye okudum inşaallah sizinde sonucunuz gUzel olur
A
Allahim su mubarek gun hurmetine hepimizin bebislerine saglik versin..bende ayni durumu yasadim Allah kimseleri evladiyla.imtihan etmesin ..cokk zorr ..doğumuma daha epeyce zaman var cok endişeliyim dua edelim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?