Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Benimde yas sinirindaydi 156/1di 4 luyu yaptirdim temiz cikti,baska yerlerd3 yaptirdim tabiii,biri devlet biri ozel,
Harmony testtende 2 bin tl istediler,orasi kaca yapiyormus canım?

Bir arkafasima burun kemigi yok dediler,amniyosentez yaptir dediler, 40/1 di oran capa koskocaman caba bile down lu demisti,kiz amniyosentez yaptirdi tertemizmus, suan 7 aylik gayette saglikli

Cnm insallah saglikla eline alirsin,kadinlar kulubn bska bi formunda bole cok yorumlar var bi oku istersen

Hiç üzülme saglıkla dogacak bebeğin inşalalh ikili testin temiz miydi?

İkili test yapmadım bebeğin bu aya kadar hiç sorunu yoktu şimdi bu sorunlar Rabbim yardımcımız olsun Allah büyük bebeğim inş sağlıklı olur

Sonuç bekleyen bütün annelere allah sabır versin.temiz sonuçlar almalarını nasip etsin arkadaşlar.benim 15 gün önce ikili testimde trizomi 21 riski 1/60 çıkmıştı.hemen ertesi gün nifty test yaptırdım ve 10 gün sonra sonucum çıktı.çok şükür bebeğim gayet sağlıklıymış.1/60 bana çok çok çok riskli gelmişti ve aşırı derecede moralim bozulmuştu 10 gündür ne yaşadığımı bir ben bir de allah bilir.şimdiki aklım olsa ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırırdım.

Acaba değerlerinixi yazabilirmisnz

Arkadaşım doktorum telefonla bildirdi değerlerimi elimde kağıdım yok ertesi gün başka bir yerde direkt nifty test yaptırdım.sadece trizomi 21 in riskinin 1/60 olduğunu diğer değerlerimin normal seyrinde olduğunu söylemişti doktorum.ama ayın 5'inde randevum var o zaman alıcam kağıdımı istersen paylaşırım geç olmaz dersen

Üçlü tarama testi ve ikili tarama da yüzde 35 yanılma payları var. Ayrıca sağlıklı doğacak olan bebekler yeri geliyor saglikli dognuyor. Sağlıksız diye tespit ettikleri de sapa sağlam doğabiliyor. Ikili test yaptirmadim. Yaşım 35in altinda 23 yasndaym . Hiçbir anormallik yok genetigimiz de. Kan uyusmazligimiz vs.. de yok . Yaptırma gereği duymuyorum açıkladım yaptirirsam daha stresli geçicek hamileligim biliyorum ...

Ahh ahh ne günlerdi elhamdulillah geride kaldı. 3 test Saçmalığı yüzünden 5 ayım zehir oldu .ne taşıdığım bebeği kabullendim nede onu istedim bunlar zor şeyler burada arkadaşlar aynı şeyi defalarca soruyorlar geçmişe dönük okuduysan eğer ...1 test riskli çıkarsa amnio sentez yaptıracakmısın 2 o bebeği aldiracakmisin.zaten testin altındada yazıyor sadece olasılık diye temiz çıktığı bebegin sağlıklı olduğu anlamınada gelmiyor

Naptınız dogurdu uzmu?

Merhabalar değerli arkadaşlar.Bende 17 haftalık gebeyim. 2'li tarama testimde ultrason ve kan testim güzel çıktı. 3'lü tarama testimde ise ultrason iyi çıktı fakat kan testi sınırda çıktı 1/253 .ertesi gün ivedi bir ayrıntılı ultrason için profesöre gittik.oda herşeyin doğal görünüm olduğunu ultrasonda olumsuzluk görmediğini, dün riskinin 1/253 iken bugün bu muayeneden sonra 1/500 e düştüğünü söyledi.ama bunun tam tanı olmadığını netlik olmadığını sadece aminiyosentez ile tam tanının anlaşılacağını söyledi.ben ise çocuğumu aldırmayacağım için Allahın emaneti olduğu için istemedim.ama dün eşim internette araştırırken NİFTY testini görmüş.operasyonsuz sadece bir tüp koldan alınan kan ile yüzde 99.7 sonuç alındığını belirten bir test.evimiz ankarada hemen bu laboratuvarların olduğu tarafa gittik ve görüştük.kan alınıp hong kong ve ispanyaya yollanıyormış.her laboratuvar bir yere yolluyormuş.1 hafta ile 15 gün içinde geri dönüş oluyormuş.ücreti 1750 ve 2250 arasında değişiyor.sadece merak ediyoruz.ALLAH BU HASTALIĞI DÜNYADAN YOK EDER İNŞAALLAH.

Merhaba sizin testiniz gayet iyi bence benimde,1/156cikti yani 156 kadinin icinde bu hastalik 1 kiside mevcut demek,

Seninkide 253 yada 500 kadinda bir oranlarin kotu degil canım takma kafana daha ne oldunki,gecende 1/40icinde olan bir arkdaş vardi nazal kemigide yoktu kesin down lu dediler amniyosentez yaptirdi cocuk tas gibi ciktiya,koskoca capa birde bunu diyen,
Sen hic korkma bence ayrintilidada hersey cikiyo belli oluyor canım
Burun kemigi,ense kalinligi,alin genisligi vs

Doğru söylüyorsun canım Ayrıntılı ultrasonda doktor tüm kriterler doğal görünüm dedi.ama merak ediyor insan işte.

Sizi anluyorum evet,cok yenisiniz birde,bende ilk baslarda oleydim hatta o testi yaptiricaktim,esim istemedi ve beni ayrintili dr,um cokk rahat latti,tirnaktan ,kalbe kadar tek,tek inceledi bisey yok Dedi,, sonra esim,ne yani sonra ra da bu cocuk hasta olabilir ozaman napcaksin dedi
( suan bile,bile dogurmazdim)
Mantıklı geldi yaptır madim,elbette durumunuz iyiyse yaptirin,ama %95 diyir kimiside

Bugün gittim canım test için kan verdim.Doğruluk oranı %99.7 imiş.Genetik Profesörü ile görüştük.7 ila 10 gün içinde çıkacakmış.NİFTY - NACE - HARMONY - B SURE bu testlerin hepsi aynı imiş markalar değişikmiş sadece.ALLAH korktuğumuza uğratmasın cümlemizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…