- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #4.041
Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek başlamak istiyorum.
Benim kızım şuanda 1,5 yaşında çok şükür hiç bir şey çıkmadı . Amniyosentez yaptırmadım harmony test yaptırdık.
temiz çıktı. Bence içinizi ferah tutun benim hamileliğimde 130/1 risk vardı. Bu dönemde herkese söylüyorlar. Ama içinz rahat etsin diye harmony test yaptırabilir siniz . Sanırım gebzede tubitak ucuza yapıyormuş . yurt dışına göndermenize gerek yok.
Cnm insallah saglikla eline alirsin,kadinlar kulubn bska bi formunda bole cok yorumlar var bi oku istersenSlm anneler benim bebeğimde 19 haftalık kalpte parlaklık ve böbrek te genişleme tespit ettiler down sendromlarda görülebiliyormuş bu durum 4 lü taramam henüz çıkmadı çok zor günler Benim durumumda olup bebeği sağlıklı doğanlar varmı
Hiç üzülme saglıkla dogacak bebeğin inşalalh ikili testin temiz miydi?Slm anneler benim bebeğimde 19 haftalık kalpte parlaklık ve böbrek te genişleme tespit ettiler down sendromlarda görülebiliyormuş bu durum 4 lü taramam henüz çıkmadı çok zor günler Benim durumumda olup bebeği sağlıklı doğanlar varmı
Acaba değerlerinixi yazabilirmisnzSonuç bekleyen bütün annelere allah sabır versin.temiz sonuçlar almalarını nasip etsin arkadaşlar.benim 15 gün önce ikili testimde trizomi 21 riski 1/60 çıkmıştı.hemen ertesi gün nifty test yaptırdım ve 10 gün sonra sonucum çıktı.çok şükür bebeğim gayet sağlıklıymış.1/60 bana çok çok çok riskli gelmişti ve aşırı derecede moralim bozulmuştu 10 gündür ne yaşadığımı bir ben bir de allah bilir.şimdiki aklım olsa ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırırdım.
Naptınız dogurdu uzmu?Ahh ahh ne günlerdi elhamdulillah geride kaldı. 3 test Saçmalığı yüzünden 5 ayım zehir oldu .ne taşıdığım bebeği kabullendim nede onu istedim bunlar zor şeyler burada arkadaşlar aynı şeyi defalarca soruyorlar geçmişe dönük okuduysan eğer ...1 test riskli çıkarsa amnio sentez yaptıracakmısın 2 o bebeği aldiracakmisin.zaten testin altındada yazıyor sadece olasılık diye temiz çıktığı bebegin sağlıklı olduğu anlamınada gelmiyor
Evet 4 aylık sapasağlam oğlum var
Ben amnio sentez yaptırmadım.tevekkül içinde bekledim.işte bu daha zor olan
Merhabalar değerli arkadaşlar.Bende 17 haftalık gebeyim. 2'li tarama testimde ultrason ve kan testim güzel çıktı. 3'lü tarama testimde ise ultrason iyi çıktı fakat kan testi sınırda çıktı 1/253 .ertesi gün ivedi bir ayrıntılı ultrason için profesöre gittik.oda herşeyin doğal görünüm olduğunu ultrasonda olumsuzluk görmediğini, dün riskinin 1/253 iken bugün bu muayeneden sonra 1/500 e düştüğünü söyledi.ama bunun tam tanı olmadığını netlik olmadığını sadece aminiyosentez ile tam tanının anlaşılacağını söyledi.ben ise çocuğumu aldırmayacağım için Allahın emaneti olduğu için istemedim.ama dün eşim internette araştırırken NİFTY testini görmüş.operasyonsuz sadece bir tüp koldan alınan kan ile yüzde 99.7 sonuç alındığını belirten bir test.evimiz ankarada hemen bu laboratuvarların olduğu tarafa gittik ve görüştük.kan alınıp hong kong ve ispanyaya yollanıyormış.her laboratuvar bir yere yolluyormuş.1 hafta ile 15 gün içinde geri dönüş oluyormuş.ücreti 1750 ve 2250 arasında değişiyor.sadece merak ediyoruz.ALLAH BU HASTALIĞI DÜNYADAN YOK EDER İNŞAALLAH.
Doğru söylüyorsun canım Ayrıntılı ultrasonda doktor tüm kriterler doğal görünüm dedi.ama merak ediyor insan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?