Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

canım ben şuan gaziantep deyim aslen izmirliyim. benim gittiğim doktorda sözde cvs de aminiyosentesde uzmanmış onun için gönderdi doktorum ama benim şanssızlığım yine ykamı bırakmadı kadın yapamadı.. ama bana henüz küçük plasenta daha çok aşağıda dedi çarşamba daha rahat alırız dedi.. ya tekrar yapamazsa ben ne yaparım.. sen acı hissettinmi? ben girerken kendimi çok kastığım için belkide girişini hissettim ya ben acıya dayanamıyorum. acaba izmiremi gelsem off ya allahım bilmiyorum.. bana sadece cvs yapıldığı gün dinlen dedi yarın işine gidebilirsin dedi.. neyapayım bilmiyorumm...

eğer izmir imkanın varsa kaçırma atla uçağa gel derim ben. yawrucum, ikinci kezi plesantanın büyümemesi diye bişşey yok. cvs in haftası var, geçtimi yapmazlar...bebek hareketleniyo artıkkkk!!!

arkadaşlar ben bu 2li ve 3lü taramayı yaptırmayacağım 2. gebeliğimde asla kafamı bulandırmayacağım...ilk gebeliğimde 2li tarama 100de 1 çıktı drm çok kötü dedi 3lü taramada kötü çıktı ama bebeğimin ense kalınlığı gayet normaldi ama drm amiyosentez yapalım dedi tabi sen dedi ama ben 2 gün ağladım ve sonunda ben bu bebeği istiyorum ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim dedim eşimde amiyosentez yapılsın eğer hastaysa sonlandırsın dedi o zaman dünya başıma yıkıldı peki sağlıklıysa ve doğduktan sonra bi kazayla sakat kalırsa sen onu herşeyden kotuyabilirmisin dedim ya benim kaderimde sakat bir çocuğa annelik yapacağım varsa artı ya bu testten sonra bebeğimi kaybedersem sırf suyu eksildiği için sonra temiz çıkan o testi ne yapacağım ya bu benim sınavımsa dedim eşim anladı sonunda dediğinin benim için ne kadar yalnış olduğunu ve drn verdiği kağıdı eşimle imzaladım hçbir şekilde sorumlusu ora değildir,ben herşeyi kabul ediyorum diye...vee kötü son bebeğim 24 haftalıkken doğdu kaybettik meleğimi ve o zaman test yapıldı bebeğim gayet sağlıklı çıktı meleğim sağlıklıydı...ama iyiki yaptırmamışım o zaman suçlu hissederdim kendimi...ben bu testlere inanmıyorum...Allah'a sığının arkadaşlar odur yoktan var eden odur cansıza can veren onun herşeye gücü yeter...

evet arkadaşım çk haklısın, veren de O alan da O , inşallah bundan sonra sağlıkla kavuşursun bebeğine, ben de 22 haftalıkken kaybettim, hayırlısı olsun ne diyelim, Allah bundan sonrakilere ömür versin inşallah

Allah sabir versin, bundan sonrakileri saglikla kucagimiza almayi nasip etsin arkadadaslar

slm kızlar bende cvs yaptırdım çok rahat ve güzel geçti ve ilk seferde gayet başarılı bi şekilde sıvı alındı 25 gün sonra sonucumu almaya gidicem inş.ilkinde başarısız olmasının nedeni doktor ve hemşire aynı anda yapıyorlar ya hemşire sıvıyı çekerken şırıngayı boşaltmış doktorum gerçekten çok üzgünüm olamayacak bi aksilik oldu dedi..ama bu harika geçti..hissetmedim bile.. hayırlısı neyse o olsun.. prof. dr atıl yükselle görüştüm oda riskli fakat öyle çook riskli değil dedi bana gelmene gerek yok ordaki hocalarda bunu yapar ilkinde başarısızlık olmuş olabilir fakat korkma garintili işlemler bunlar dedi istesen aminiyosentezi bekle dedi ama ben yaptırıp bir an önce öğrenmek istedim.ayrıca ense kalınlığı gayet normal korkma inş. temiz çıkar dedi çıkmazsada karar senin dedi.. evet çok zor bi durum ama kendimi herşeye hazırladım onu dünyaya getirip acı çektirmek istemem rabbim kimseyede yaşatmasın.. sonucumu alınca sizlerede mutlaka yazarım kızlar... kendinize ii bakın ..

sewindim canım bu işlemide acısız atlatmana, asıl bekleme süreci sancılı oluyor değil mi? herşeyin hayırlısı olsun, göz açıp kapayıncaya kadar geçsin güzel sonuçlar alalım canım..

bende ayın 26sında amniyosentez yaptırıcam dr hakan apaydına bekleme süreci gerçekten çok zor Allahım tüm bekleyenlere sabır versin ve güzel haberler almayı nasip etsin inş

sewindim canım bu işlemide acısız atlatmana, asıl bekleme süreci sancılı oluyor değil mi? herşeyin hayırlısı olsun, göz açıp kapayıncaya kadar geçsin güzel sonuçlar alalım canım..

evet canım şimdi bekliyoruz bakalım ama hayırlısı neyse o olsun.. zor bi süreçte bilmiyorum neden ben rahatım sıvıyı verdim rahatladım diyebilirm.. eğer hastaysa erkenden öğrenmiş olucam testin artıları çok sadece down sendromu değil diğer tüm genetik hastalıkları öğrenmiş oluyoruz, hakkımıza hayırlısı şuan sat a göre 13+2 ama doktoruma göre 14 haftalık hamileyim, öğrendiğimizde sanıyorum 17 haftalık olucak hakkımıza hayırlısı bakalım.. rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.. sana ayrıca çok teşekkür ederim.. bi çok konuda beni aydınlattığın için...

kızlar benımde 1/105 cıkmıstı sonra detaylı ultrasona gırdım dr hıcbır anormallık gormuyorum herseyı normal bu rıskı 1/200 e cıkarır dedı bende amnıyosentez yaptırmadım bazen aklıma gelıp dusunuyorum ya bebegıme bısey olursa dıye dusunmeden edemıyorum ama hersey allahtan bol bol dua edıyorum

merhaba kızlar sonuç bekleyenler umarım hepinizin sonuçları temiz çıkar.benimde gecen hafta ikili test sonucun 10.000 de 1 çıktı doktorum 3 lü test sana kalmış dedi ama bu sonucada öyle çok iyi falan demedi karar veremedim ne yapıcağımı ? sizce bu değer nasıl ? 3lüyü yaptırmama gerek var mı sizce ? allahım hepimizin bebeklerini korusun.

yaptır be canım, kaybedecek bişey yok değil mi?

bşiey değil canım, ne mutlu yardımcı olabildiysem.
kötü düşünmemek lazım tabii ama, benimde 17. haftalıktı bebeğim doğumda.
sen en zorunu atlattın sayılır, sonuçlarında umarım güzel gelecek canım. gönlünü ferah tut.herşey güzel olacak, pozitif düşünelim artık...

hepinize slmlar öncelikle hepinize iyi bir hamilelik süreci gecirmenizi dilerım rabbım saglıkla kucagımıza bebeklerımızı almayı nasip etsin...bende 2li testi kotu çıkan ama as yaptırmayanlardanım cunku çok korkuyordum.2aydır her gun aglıyorum ve dua edıyorum bebgım saglıklı olsun dıye.cok zor gunler yasıyorum.as yaptırsamıydım dıyede çok dusunuyorum.3lu testımdede rısk yıne varmıs.izmirde prf cemal beye gıttım 13+7de bebegımın burun kemıgı oldugunu kafa olcumlerının normal oldugunu soledı ve as ıstemezsen yaptırma dedı ultrasonda 1hafta buyuk cıktı bebegım.sımdı 21 haftadayız.25. haftamda 2.duzey ultrasona gırecegız. insallah hersey iyi olur ve bebegım saglıklıdır.allah (c.c) yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…