- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
arkadaşlar cok mutluyum 3 hafta önce as olmustum bu aksam labratuvardan aradılar sonucum normalmiş o kadar mutluyum ki özellikle paylasmak istedim.benim durumumda olanlar için moral olur diye... as den sakın korkmayın yaptırın denildiyse bence yaptırın aylarca acı cekip hem kendinize hemde bebeginize zarar gelmesin üzüntüden.inanın ben ilk duydugumda yaptıramam dedim cok korktum o kadar cok agladım ki sonra hep olumlu düşündüm. allah sizlerede yardımcı olsun benim gibi yüzünüzü güldürsün sağlıkla yavrularımızı kucagımıza almayı kısmet etsin
arkadaşlar cok mutluyum 3 hafta önce as olmustum bu aksam labratuvardan aradılar sonucum normalmiş o kadar mutluyum ki özellikle paylasmak istedim.benim durumumda olanlar için moral olur diye... as den sakın korkmayın yaptırın denildiyse bence yaptırın aylarca acı cekip hem kendinize hemde bebeginize zarar gelmesin üzüntüden.inanın ben ilk duydugumda yaptıramam dedim cok korktum o kadar cok agladım ki sonra hep olumlu düşündüm. allah sizlerede yardımcı olsun benim gibi yüzünüzü güldürsün sağlıkla yavrularımızı kucagımıza almayı kısmet etsin
Gözün aydınnnn, tesadüfe bak beni de bu akşam doktorum arayıp sonuçların çok güzel çıkıtğını söyledi, gözünüz aydın dedi
Darısı bekleyenlerin başına inşallah
kızlar hepinize merhabalar,
çook geçmiş olsun inş. atlatacağız allahın izniyle..
sayfaya pat diye giriş yaptım ama bugün amniyosenetzim var ve deli gibiyim heryanım titriyor sinirlerim bozuldu.
durumumu yazsam bana yakın varmı yada yorumlarmısınız lütfen,
2 li testim 95 te 1 toplamda 1:1722
3 lü testim 50 de 1 toplamda %2
ve dr.um amniyosenteze yönlendirdi bu gün recep has ile randevum var.
ense kalınlığı 1,6 burun kemiği oluşmuş çıkmıştı
16+5 şu anda c.tesi olan randevumda görünüşte herşey normal hatta haftasına göre 1 hafta önde gidiyor bebeğim maşallah
lütfen yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun. sağlıkla hayırlarla gelsin bebişlerimiz..
öncelikle çok gecmiş olsun.allah bebeklerımıze saglık versın ve bebeklerımızı saglıklarıyla kucagımıza alırız insallah.amin...
ben su an 23+3 deyim yanı as haftam çoktan gectı korkyugum ıcın olmadım ben yanı ılk bebgımız esımde bende ıstemedık as yı.zaman gectıkce keske yapsaydım falan dedım çunku hamılelıgım kabusa dondu.merakla beklıyoruz sımdı.sadece dua edıyoruz.onumuzdekı hafta ayrıntılıya gırcem belkı kordosentez olucam galıba ve bu daha rısklı asden.
benımde ıkılı testım bıyokımyasal 1:120 bıyokımyasal+ense kalınlıgı 1:430 yasrıskı 1:1200 çıkmıstı yasımda 26 ama kılolu olarak hamıle kaldım, galıba buda azcık etkılıyomus.
üclü testım yas rıskı 1:800 bıyokımyasal rısk ise 1:698 cıktı 14 haftamda prf.cemal beye gıttım ızmırde burun kemıgı var kafa yapısı normal dedı ve as konusunda ısrarcı davranmadı yaptırsanda olur yaptırmasanda dedı ve bende yaptırmadımzaten eger bebegı aldırmayı dusunmuyorsanız hıc bır uygulama yaptırmayın dıo drlar.suda unutulmamalı butun drların goruslerı çok farklı bazıları onemlı olan usg goruntulerı dıyor bazılar as en onemlısı dıyor bazıları ıkılı testı bazılarda uclu testı tercıh edıyor.boyle bır durumda en onemlısı dua etmek bol bol.ve çok ıyı karar vermek
canım bende 22 haftalık hamileyim benimde 3lü sonucum 1/120 cıkmıştı o kadar zor günler gecirdimki as oldum cok sükür saglıklı cıktı. detaylı ultrasonda her sey normaldi ama seninde dediğin gibi beklemek cok zor. bence bu testler biraz abartılı içini ferah tut inanıyorum ki sendede bir sey yok. kordosentez yaptırırsanda buraya sonucu yazarmısın merak ediyorum.
canım benim bu gunler inşallah geride kalır ve bebeklerımızı saglıklarıyla kucagımıza alırız.ben yarın ızmıre donuyorum artık.cuma ayrıntılıya gırcem gerek gorurse dr kordosentez dedı ama çok tehlıkelıymıs korktum yıne bebegımı kaybetmek ıstemıyorum.dun çok az bır kanama gecırdım buda kafama takıldı çok azdı ama.artık cuma kontrolum var inşallah hersey ıyı gıder.suan 24+1deyız bakalım.ya ben bu testlere pek ınanmamaya basladım.herkesın rısklı cıkıyor yanı turkıyede 15 kadından 12 sının rısklı cıkıyomus.bu forumlardan okuyorum herkesde rısk var as yaptırıyo ve herkesın temız cıkıyo hıc anlamadım ben buişi.amac ne para kazanmak mı acaba ne bıleyım kafam karısık ıste.rabbım evlatlarımıza saglık versın.sonucumu yazarım.tabı once yaptırıp yaptırmadıgımı yazarım.
arkadaşlar, öncelikle şunu unutmayalım ki, her hastalık ultrasonda belli olmaz. anne karnında bebeğin izlenmesi ve bir sendrom tanısı koymak, kadın doğum un içinde farklı bir uzmanlık alanı...
gelelim tarama testlerine. bunların belirli ölçütler alınarak, istatistiksek sonuç verdiğini biliyoruz, neye göre aralıklar belirlenmiş doğruluk oranı nedir bilmiyorum ama kesinliği yok. bunda hem fikiriz.
as, cvs veya kordonsentez, bunlar emin ellerde yapıldığında, ağrısız acısız kanamasız sorunsuz ve çok küçük risk oranlarıyla %97-98 kesin sonuçlar alınıyor.Özellikle fakültelerde, bu tanıyı genetik uzmanları koyuyor ve üstünde 3 hafta çalışıyorlar... bu testler kişinin isteğine bağlı yapılıyor ve doktorun çıkar sağlamasından çok anne ve baba için bilimin tanıdığı en büyük şans bana kalırsa...
sonuç bekleyen anneler çok zor beklemek bilirim, yüreğinizi ferah tutun...
evet canım çok güzel açıklamışsın gerçektende .. benim cvs sonucum çıkmadı üreme gerçekleşmemiş.. tekrar amniyosentez oldum ve inşallah 23 aralıkta çıkacak beklemek hakikaten çok zor ama rabbim sabrını veriyor.. sende inşallah en kısa zamanda anne olursun canım..
kızlar hepinize merhabalar,
çook geçmiş olsun inş. atlatacağız allahın izniyle..
sayfaya pat diye giriş yaptım ama bugün amniyosenetzim var ve deli gibiyim heryanım titriyor sinirlerim bozuldu.
durumumu yazsam bana yakın varmı yada yorumlarmısınız lütfen,
2 li testim 95 te 1 toplamda 1:1722
3 lü testim 50 de 1 toplamda %2
ve dr.um amniyosenteze yönlendirdi bu gün recep has ile randevum var.
ense kalınlığı 1,6 burun kemiği oluşmuş çıkmıştı
16+5 şu anda c.tesi olan randevumda görünüşte herşey normal hatta haftasına göre 1 hafta önde gidiyor bebeğim maşallah
lütfen yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun. sağlıkla hayırlarla gelsin bebişlerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?