- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
venüs sende rahat ol canım. genelde fish yöntemiyle ilk sonuçlar kesin sonuçlardır, biliyosun... şimdi doğrulamalar yapılıyor. içiniz rahat olsun kızlar, bebekler endişelenmesin, kıyamam ne stres yaşıyordır kim bilir?
öylemidir canım..inş öyledir..ama ya başka bişi çıkarsa Allah korusun...hani sen yazmıştın ya talesemiye bakılacaktı sonradan turne r sendromu çıktı diye..bende bişeyler çıkmasından korkuyorum..hamileliğim hala bi ızdırap olarak geçiyor... ilk 3 ay kanamalar düşük tehditi , sonrasında testlerdeki sorunlar..insanın yaşam enerjisini alıp götürüyor ... daha bebeğime bi tane bişi bile alamadım bu korkular yüzünden...bi sonuçlarımız gelsede tertemiz bi soluk alsak...
biz tamamen bahtsız bedevi olduk sorma... başka bi açıklaması yok bizimkinin... milyonda 1 ler tuttu denk geldi bize. ama biz o kadar istisnayız ki... inanılmaz bir olaydı gerçekten, herkes şaşırdı, doktorlar bile tekrar tekrar dopler le incelediler, genetik testler tekrarlandı...
onun için hiç düşünme böle şeyleri...
ben şimdi talasmeiyi atlattım %25 risk beklerken. bu tarafından değerlendir. şansın çok yüksek senin!! hiçbişey olmucak hiç bişey... sonuçları aldığın gün çıkarsın alışwerişinedeiçin rahat yaparsın alışverişini...
bend e ilk bbeiğimi 10 haftalıkken kaybettim.kalbi durmuştu( insanın ilk bebeğini kaybetmesi ne zor oluyor değil mi? ama nasip böyleymiş deyip avutucaz kendimizi.inş bu bebeklerimiz sağlıklıca doğarlar ve sağlıklıca yaşarlar...
ben inanıyorum, çokta zeki çocuklarımız olacak. şansları bahtları açık olacak...
elimizden geleni yapıyoruz, fazlasıyla hemde! çok acı çektim ben, ama yıpratmadım kendimi, güçlüyüm, bebeğimde güçlü oalcak!!!
kızlar o kadar çok risk vardı ki....
biz dün sonuçları öğrendik ve paşam sağlıklı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lütfen hiç kimse umudunu kaybetmesin, biz başarabildiysek sizde yapabilirsiniz inanın buna!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu doktorlar çok kafa karıştırıyorlar
kızlar o kadar çok risk vardı ki....
biz dün sonuçları öğrendik ve paşam sağlıklı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lütfen hiç kimse umudunu kaybetmesin, biz başarabildiysek sizde yapabilirsiniz inanın buna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Günaydn arkadaşlar
bende 18 haftalıık gebeyim ... 2'li testimiz 50 de 1 çıktı ... o günlerdi haramdı sanki 3 lü test 1500 de 1 çıktı.... bebeğimin burun kemiği bağırsakları böbrekleri down sendromu riski taşımıyormuş... ama beynin 2.5 mm koroid pleksus saptandı ....amniyosentez için riskim çok yüksek kanama lı bi gebelik geçiriyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen dua edin bn ve minik kızım için :26:
sonuçta kapalı kutu canım, son teknolojiyle bu kadar oluyor. üzülme bak pozitif ol ki herşey yolunda gitsin...
sana önerebileceğim tek önemli şey, amniosentezi yaptıracağın kişinin prenatolog olması! bu işin uzmanı olsun, çok çok çok önemli!!
ben cvs yaptırdım ve amniodan çok daha riskli bişey. duymuşsundur... ,inan bana ne ağrım ne sancım ne kanamamhiçbirşeyim olmadı çok şükür.
istanbulda mısın?
öylemidir canım..inş öyledir..ama ya başka bişi çıkarsa Allah korusun...hani sen yazmıştın ya talesemiye bakılacaktı sonradan turne r sendromu çıktı diye..bende bişeyler çıkmasından korkuyorum..hamileliğim hala bi ızdırap olarak geçiyor... ilk 3 ay kanamalar düşük tehditi , sonrasında testlerdeki sorunlar..insanın yaşam enerjisini alıp götürüyor ... daha bebeğime bi tane bişi bile alamadım bu korkular yüzünden...bi sonuçlarımız gelsede tertemiz bi soluk alsak...
venüs sende rahat ol canım. genelde fish yöntemiyle ilk sonuçlar kesin sonuçlardır, biliyosun... şimdi doğrulamalar yapılıyor. içiniz rahat olsun kızlar, bebekler endişelenmesin, kıyamam ne stres yaşıyordır kim bilir?
pembedana gözünaydın, ben de cvs yaptırdım sen nerede yaptırdın, sonuçlarını nasıl öğrendin ? Tecrübelerini paylaşırmısın?
merhaba, bende sizler gibiyim. ikili test sonucun 1:45çıktı. dr um hemen preiontologa yönlendirdi. Hocanın özel muayesnesine gittik, üniversiteye gel cvs yapacağız dedi. 25 martta cvs yapıldı. Şimdi beklemedeyim. Çok şükür sağlıklı bir oğlum var, onda bu tip şeyler yaşamamıştım. Hiçbir şeye hevesim kalmaorum. Çünkdı. Benimle aynı dönemde hamile olan arkadaşımla aynı şeyleri bile paylaşmıyorum. Çünkü içim rahat değil. Ön sonuçlardan bahsedilmiş. Bana 20 gün sonra arayın dendi. Arasam ön sonuç hakkında bilgi verirlermi?
Benim gibi olanlarda varmış dedim yazdıklarınızı okuyunca.Dün akşamdan beri ağlamaktan şiştim.13 haftalık hamıleyim bende ama hamıleğinden beri sürekli kanamalarım var.Nedeni daha yeni belli oldu.Plasenta keseye yapışık değilmiş.Zaten onun için 2aydan beri yatıyorum.Bu arada kanamalar ara devam ediyor.Şimdi başıma şu salak testin riskleri çıktı.Dr.um 3lü testi beklemek anlamsız dedi,kanamalı hastalarda net sonuç vermezmiş.Amniyosentez taraftarı yani.Ama çok korkuyorum,bebek düşmesin diye aylaradan beri yatıyorum ve şimdi nasıl gidicem amniyosenteze bilmiyorum.Sizdede kanama varmış.Devam ediyormu kanamalar,amniyosentez yaptırdınızmı siz.
merhaba, bende sizler gibiyim. ikili test sonucun 1:45çıktı. dr um hemen preiontologa yönlendirdi. Hocanın özel muayesnesine gittik, üniversiteye gel cvs yapacağız dedi. 25 martta cvs yapıldı. Şimdi beklemedeyim. Çok şükür sağlıklı bir oğlum var, onda bu tip şeyler yaşamamıştım. Hiçbir şeye hevesim kalmaorum. Çünkdı. Benimle aynı dönemde hamile olan arkadaşımla aynı şeyleri bile paylaşmıyorum. Çünkü içim rahat değil. Ön sonuçlardan bahsedilmiş. Bana 20 gün sonra arayın dendi. Arasam ön sonuç hakkında bilgi verirlermi?
ben yaptırdım hatta bugün ilk sonuçları aldım.müjdeli bi haber gelmedi ne yazık ki..
ama ilk sonuçlar 7-10 içinde ikinci aşama yani daha ayrıntılı inceleme 18-20 gün içinde çıkıyor. hastane labaratuvar sekreterliğinin numarasını veriyor sonuçların çıkıp çıkmadığını arayıp bilgi alabilirsiniz diyorlar zaten.
2.aşamadaki sonuçlar çıkınca hastaneye gidince doktorunuz sonuçlarını değerlendirip bilgilendiricektir sizi...
umarım güzel haberler alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?